- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 35
Canım ben 7 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala kanda çıktı biraz bekle belirtilerin varsaKizlarr yaa kasik agrim ateşim goguslerimde de hassasiyet vardi adetime 5 gun var erken gebelik testi yaptim negatif çıktı. Hissetmistim sanki hamileydim cok moralim bozuldu. Sinavim da var calismam lazim. Elim kalkmiyo ya.
Eğilerek oturunca sağ tarafta birşey varmış gibi batıyor uzanınca geçiyor çok ayakta kalırsamda ağrıyor dinlenince geçiyor normaldir inşallah her zaman olmuyor ama gün içinde mutlaka birkaç defa oluyorevet canim ya benimde sol tarafıma oluyor.arada bir geliyor sonra geciyor.dedigin gibi yatinca geciyor. hcg 9300 falandı iki gün önce
Gayet normal canımBende 3.kez beta hcg olucumu yaptirdim
58
158
338
Cikmis.sizce nasi 2 kere dusuk yaptim.ilk cocugum olacak Allah izin verirse
Kizlarr yaa kasik agrim ateşim goguslerimde de hassasiyet vardi adetime 5 gun var erken gebelik testi yaptim negatif çıktı. Hissetmistim sanki hamileydim cok moralim bozuldu. Sinavim da var calismam lazim. Elim kalkmiyo ya.
evet canim ya benimde sol tarafıma oluyor.arada bir geliyor sonra geciyor.dedigin gibi yatinca geciyor. hcg 9300 falandı iki gün önce
Bende 3.kez beta hcg olucumu yaptirdim
58
158
338
Cikmis.sizce nasi 2 kere dusuk yaptim.ilk cocugum olacak Allah izin verirse
Canini sıkma birsey olmaz insallah.Eğilerek oturunca sağ tarafta birşey varmış gibi batıyor uzanınca geçiyor çok ayakta kalırsamda ağrıyor dinlenince geçiyor normaldir inşallah her zaman olmuyor ama gün içinde mutlaka birkaç defa oluyor
Kasıklarım ağrıyor biraz yatınca geçiyor sizde var mı kasık ağrısı genelde sağ taraf ağrıyo bebek orda herhalde. Sizin hcg kaçtı?
İlk bebek olunca pimpirikli olunuyor galiba ama cidden çok hissediyorum bebeği orada eğilerek oturursam anne çekil ezildim diyo sanki sıpa :) yatınca geçiyor en azından o içimi ferahlatıyor. Birde dediğiniz gibi sağ taraf daha farkedilir sertlikteÇok normal muhtemelen bebek sağ yumurtalıkta oluştu. Benim de sol kasığım çok ağrırdı hakikaten bebegimde karnımın solundan başladı büyümeye. Sekiz haftalikken keseyi hissedebiliyordum soldaydi
Haftaya görebilicez dedi doktorum inşallah siz görebildiniz miKeseyi gorebilen yok sanirim demi suanda aramizda ? Yada degeri 2 bin ustu olan
Hayir malesef daha degerim 300lerde sanirim biraz beklemem lazim nasi zaman gecicek bilmiyorum.en son kaybim 10 haftalikken oldugu icin hala ruyada gibiyim hep kotu bisey olacak diye elim yuregimde.Haftaya görebilicez dedi doktorum inşallah siz görebildiniz mi
İlk bebek olunca pimpirikli olunuyor galiba ama cidden çok hissediyorum bebeği orada eğilerek oturursam anne çekil ezildim diyo sanki sıpa :) yatınca geçiyor en azından o içimi ferahlatıyor. Birde dediğiniz gibi sağ taraf daha farkedilir sertlikte
Benimde dün 348 di haftaya kadar beklemek zorundayız herkeste o korku var inanın çok düşünüp çağırmayın kısmetimizde ne varsa o olacak olacağın önüne geçilmiyor bazen tevekkül şart hep olumlu düşünüyorum inşallahta öyle olacak sıkmayın canınızı zaman geçirecek birşeyler bulun ben örgü örüyorum haftaya işe başlıcam tekrar en azından vakit geçiyor :)Ha
Hayir malesef daha degerim 300lerde sanirim biraz beklemem lazim nasi zaman gecicek bilmiyorum.en son kaybim 10 haftalikken oldugu icin hala ruyada gibiyim hep kotu bisey olacak diye elim yuregimde.
HoşgeldinSelam kızlar.Bende geldim aranıza.
Benm daha çok yeni dün 79.5ti hcgm yarın bir daha ölçtürücem. 3 hafta sonra da dr gitmeyi düşünüyorumKeseyi gorebilen yok sanirim demi suanda aramizda ? Yada degeri 2 bin ustu olan
Yaaa yerim ben o mandalinayıİlk bebek ilk heyecan çok başka oluyor gerçekten. Ben ikincisinin haberini aldığımda ilkte yaşadığım duyguları çok aradım. Tadını çıkarın .karnınız belirginleştiğinde farkı daha net göreceksiniz inşallah . Sağınızda mandalina kadar bir şişlik