• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midem daha iyi şükür ağır koku duymazsam bulanmadı bugün ama bel ağrımı anlatamam çünkü sürekli ayaktayız hastaya müdahale falan derken ben pert resmen
Günaydın tatlım. kendini olabildiğince yormamaya çalış. ayakta kalmak seni çok yarar belin ayakların ağrır. Gerekirse hasta odası yada müşahede odasında dinlen. sonuçta mazeretin var :)

Günaydııııınnn :KK49:
Bugün kontrolüm var. İnşallah hem bebeğimi görüp hem de o güzel kalbini duyabilirim. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor bazen. Ama sonra "sen ne yaparsan yap Allah'ın dediği olacak" diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bugün kontrolü olan bütün arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler inşallah :dua:
Merhaba canım , benimde kontrolüm var kalp atışı için. Allah yardımcımız olsun. güzel hayırlı haberler alalım. Ben akşama gideceğim.

Hadi hayırlı güzel haberlerin olsun çok güzel duygulu dakikalar gelsin bakalım

İnşallah :anneadayı:
Merhaba canım , benimde kontrolüm var kalp atışı için. Allah yardımcımız olsun. güzel hayırlı haberler alalım. Ben akşama gideceğim.

Benim randevum da öğleden sonra. İnşallah erken gitmiyorumdur. Haftamı bilemiyorum çünkü. Duyarım diye epey umutluyum. Boşa cikarmasin Allah'ım.

Bugün kontrolüm var. İnşallah hem bebeğimi görüp hem de o güzel kalbini duyabilirim. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor bazen. Ama sonra "sen ne yaparsan yap Allah'ın dediği olacak" diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bugün kontrolü olan bütün arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler inşallah :dua:
Insallh hersey yolunda gecer.benim kontrolde 26 sinda zaman hic gecmiyo

Kaç haftalıksın canım ?
Bilmiyorum ki :KK45: son adet tarihine bakarsan Nisan annesi olmam lazım . Bende hem düzensizlik var hem de döngüler uzun. Ortalama 6+0 ya da 6+2 filandir tahminim. HCG üzerinden tahmin yürütüyorum. Beta HCG 311 çıktığından bu yana 19 gün geçti :KK45:

Günayfin hanimlar sabah sabah kargo sirketiyle atistim sinir etti beni resmen.

Yuzumde sivilce var sizde de var mi. Normalde adetten once bi tane cikardi.

Güzel haberlerini bekliyoruz:KK49:, benim de yarın kontrolüm çok tedirginim eşim gamlı baykuş gibi oldun iyice diyor :)
Sen de güzel haberlerle gel canım :anneadayı:
Günayfin hanimlar sabah sabah kargo sirketiyle atistim sinir etti beni resmen.

Yuzumde sivilce var sizde de var mi. Normalde adetten once bi tane cikardi.
Benim de çıkıyor canım sivilce, yüzümde, boynumda falan :/

Günaydınlar
3 4 gündür mide bulantısı öğürme ve kusmalarim var .
Ne zamana geçer ki .
Ağzımın tadı kalmadı.
Ne yiyecegimi şaşırdım.
Bide yemek yedikten sonra yediğim yemekten tiksinip çıkarıyorum.
Var mı böyle yaşayan

Bilmiyorum ki :KK45: son adet tarihine bakarsan Nisan annesi olmam lazım . Bende hem düzensizlik var hem de döngüler uzun. Ortalama 6+0 ya da 6+2 filandir tahminim. HCG üzerinden tahmin yürütüyorum. Beta HCG 311 çıktığından bu yana 19 gün geçti :KK45:
Nisan Annesi olacaksan 6 +. haftadan fazla olman lazım canım. Benim sat 2.08. bugün tam 6+6 yım. Geçen pazar gittim daha minik dedi duyamadık. O yüzden bugün tekrar gidiyorum. Duyamzsan falan üzülme daha küçük olabilir.

Günaydınlar
3 4 gündür mide bulantısı öğürme ve kusmalarim var .
Ne zamana geçer ki .
Ağzımın tadı kalmadı.
Ne yiyecegimi şaşırdım.
Bide yemek yedikten sonra yediğim yemekten tiksinip çıkarıyorum.
Var mı böyle yaşayan
Bende de hic bisey yok sanki hamile degilim. Cok.az mide bulantisi ve uyku

Nisan Annesi olacaksan 6 +. haftadan fazla olman lazım canım. Benim sat 2.08. bugün tam 6+6 yım. Geçen pazar gittim daha minik dedi duyamadık. O yüzden bugün tekrar gidiyorum. Duyamzsan falan üzülme daha küçük olabilir.

Nisan annesi olmam imkansız canım geç yumurtladim eminim ama gününü net bilmiyorum işte. O yuzden 7.haftanin içindedir diye tahmin ediyorum. Bakalım bugün ultrason söyler aşağı yukarı bir şey :21:

Back