Maşallah. İnşaallah sonuna kadar herşey güzel geçer ve hepimiz sağ salim alırız kucağımıza.Allah yardımcınız olsun

İnşallah canım hepimiz sağ salim ulaşırız bebeklerimize.
.
.
.
.
.
Ya benim belim çok agrımaya başladı bugün sadece sabah midem bulandı okadar oğleden sonra iyim ama bu kuyruk sokumumda olan ağrı beni bitirdi sizce niye olabilir işyerinde masa başı ama yinede haraket etmek zounda kalıyorum

Bana da haftaya gel dedi canm cumartesi gitmiştim ama erken mi oluyo bilmiyorum erken gidersem duymazdan diye bende 25 inden sonra alayım bari randevuyu
Aynen canım yine doktor erken deyip duyamazsam daha çok stres olacağım o yüzden bekleyelim :) inşallah sağlıkla duyarız

Masallah 7 olmussun sayilit tatlim. Evet her sey onlar icin saglikli olsunlarda. Doktor bana mide bulantisi icin ilac verdi cok dayanamaz durumda olunca icersin dedi.
Midem daha iyi şükür ağır koku duymazsam bulanmadı bugün ama bel ağrımı anlatamam çünkü sürekli ayaktayız hastaya müdahale falan derken ben pert resmen

Bel ağrımı anlatamam kuzum ya çook zorluyor bele yapıştırılan ısılardan varmış ama gebelere uygun mudur acaba araştırsak mı

Canım ben hamilelikte haraketsiz kalmaktan korkuyorum senin belini agritan masa başında oturman olabilir ama haraket etmen olamaz bide tabiki kendine dikkat et ama sürekli çok fazla vücudunu dinleme bir sıkıntı yoksa bile ağrı arayınca muhakkak bulursun hatta olan ağrıları bile görmezden gel yokmuş gibi davran tabi benim kadar da yapma ben ilk oğlumda doğum sancısı çekiyormuşum hamileyim arada sancim olacak tabi deyip umursamamıştım sonradan doğum sancısı olduğunu farkettim

Bel ağrımı anlatamam kuzum ya çook zorluyor bele yapıştırılan ısılardan varmış ama gebelere uygun mudur acaba araştırsak mı
Bilmiyorumki canım ya bakmak lazım cidden ise yariyosa almaklazim :) bakım bı.

Ya işyerinde dikkat edemiyorum eğil kalk heralde bilmiyorum evet oturmakta zorluyor dediğin gibi canım. Bı tanidigimda öyle olmuş doğum sancısiymis meğer akşam gitti geldi sabah tekrar gitti suyu gelmis. :)

Selam kızlar bende inşallah mayıs annesi olucam yarın inşallah kesi olur idrarda pozitif cıktı eğer doğruysa 28.05.2019 2.çocuğumu alicam.ilk çocuğum da 2014 eylül doğumlu 4 yaşında kızım var sanki ilkmis gibi çok heyecanliyim

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gunaydin tatli annelee.

Günaydııııınnn
Bugün kontrolüm var. İnşallah hem bebeğimi görüp hem de o güzel kalbini duyabilirim. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor bazen. Ama sonra "sen ne yaparsan yap Allah'ın dediği olacak" diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bugün kontrolü olan bütün arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler inşallah

Hadi hayırlı güzel haberlerin olsun çok güzel duygulu dakikalar gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…