Geçmiş olsun canim

İlk sayfadaki hamile tablosuna eklenmek isteyenler yada listede kese kalp atışı düzenlemesi eklemek isteyenler beni etiketleyerek yazarsa düzenlemeleri aktif şekilde yaparım arkadaşlar

İlk sayfadaki hamile tablosuna eklenmek isteyenler yada listede kese kalp atışı düzenlemesi eklemek isteyenler beni etiketleyerek yazarsa düzenlemeleri aktif şekilde yaparım arkadaşlar
Merhaba bende aranıza yeni katıldım yaş 32 boy 164 kilo 75 Adana'dan katılıyorum 3. gebelik .
Bugün kalp atışını da duydum çok şükür hersey yolunda gidiyor minik sürprizim büyüyor

Düşük riski olabilir. Diyince heves kalmadı o yüzden beni tabloya sonra eklersiniz. Lütfen dua edelim birbirimize bu ara en çok ihtiyacım olan sey

Günaydın
Bugün 6+0’ım hala mide bulantım yok, umarım normaldir. 2 gün sonra kontrolüm var, bir güzel sonuçlarla dönsem o kadar rahatlayacağım ki

üniversite hastaneleri çok iyi oluyor. sadece çok kalabalık oluyorlar ve senin de söylediğin gibi uzun vaktini sana ayıramıyor. ben önemli rahatsızlıklarım için her zaman özel yerine araştırma hastanelerini tercih ederim. bana da Araştırma hastaneleri hep daha güvenilir olur da özel hastaneler insanı gerekli gereksiz bir sürü test ile korkutup yorar gibi geliyor.
eminim çok iyi ve çok bilgili bir doktordur. Merak etme :)

Düşük riski olabilir. Diyince heves kalmadı o yüzden beni tabloya sonra eklersiniz. Lütfen dua edelim birbirimize bu ara en çok ihtiyacım olan sey
olumlu düşün canım böyle yapma bir sonraki kontrolün ne zaman ?haber ver bize olur mu
Günaydın
Bugün 6+0’ım hala mide bulantım yok, umarım normaldir. 2 gün sonra kontrolüm var, bir güzel sonuçlarla dönsem o kadar rahatlayacağım ki
hiç şüphem yok bundan güzel sonuçlar ile döneceksindualarım seninle canım. bu arada ben geçen gün yeni doğum yapmış iki arkadaşımla buluştum onlara hiç bulantım yok dedim onlar bizde de hiç olmadı dediler tosun gibi bebişleri var kucaklarında

Günaydın kızlar, dün mide bulantım ve kusmalarım için acile gittim şansıma doktorum nöbetteymiş. Gayet normal dedi bebekte sorun yok 1,5 cm olmuş boyu kalp atışı falan gayet iyi dedi doktorum serum taktı. Tansiyonum düşük çıktı. Eğer ki böyle devam ederse hastaneye yatırırız bi kaç gün gıdasız kalmaman lazım dedi hem benim hem de bebek için. Sizler ne alemdesiniz?

Sağol canım benim, inşallah, çok teşekkür ederim :) Ya öyle diyorlar bazısında hiç olmuyormuş ama insan korkuyor işte, mide bulantım baş dönmem yok, göğüs hassasiyetim azaldı, arada kasık ağrısı, daha yoğun bel ağrısı var o kadar, bir de deli gibi ayaklarım üşüyor :) umarım hepimiz için her şey yolundadır

Merhaba canım beni de ekler misin:) Yaşım 27, boyum 165, kilom 53, Bursa'da yaşıyorum. İlk gebeliğim. Henüz kese bile görmedik

Merhaba :) Benim de ilk gebeliğim. Boy 163 kilo 59 yaşım da 25 :)

Günaydın kızlar. Benim son adet tarihim 5 ağustos.bhcg çarşamba günü 1475ti. Dün gittim hastaneye. Karından bakınca keseyi gördü 14 mm dedi. Haftanla uyumlu dedi. Dün 6+1di. Karından olunca bebeği göremedi alttan bakmayalım riske atmayalım dedi. Haftaya bir daha gel dedi. Sizce normal mi görünmemesi.? Benimle aynı olan varsa paylaşabilir mi? Daha önce dış gebelik geçirdim. Bu seferde korkuyorum ya Allah korusun boş gebelik falansa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…