Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik oncesinde de tsh yuksek mi cikiyordu siz debenim dusundugumle doktorunki ayni cikti ve
bana 500 mg fazla 400 mg normal dediler. 400 mg lik iciom artik ama gunde 1 tane
Geçmiş olsun canimSelam kızlar gelişmeleri haber edeyim dedim. Bu sabah tam 3 kere istifra ettim kafamı kaldıramadım çok kötüydüm mide bulantısının babasıydı galiba. Öğürmekten kasıklarıma da sancı girince iş yerinden saatlik izin alıp gittim koskoca araştırma hastanesi birgüncük izin veremedi oraya ayrı gıcık oldum neyse. Bebeğim iyi çok şükür metpamid yazdı doktor geçmezse yatış vericem dedi. Bugün ilk defada kalp atışını duydum ağlamamak için zor durdum :) şimdilik bu kadar. Bebişim 6+5 tam olarak. Artık hcg bakmıyolar kaç bilmiyorum o yüzden. Siz ölçtürüyor musunuz gittiğinizde kızlar?
Merhaba bende aranıza yeni katıldım yaş 32 boy 164 kilo 75 Adana'dan katılıyorum 3. gebelik .İlk sayfadaki hamile tablosuna eklenmek isteyenler yada listede kese kalp atışı düzenlemesi eklemek isteyenler beni etiketleyerek yazarsa düzenlemeleri aktif şekilde yaparım arkadaşlar
Yaş 31 kilo 61 boy 158 2. Çocuğum olacak inşaallah.İlk sayfadaki hamile tablosuna eklenmek isteyenler yada listede kese kalp atışı düzenlemesi eklemek isteyenler beni etiketleyerek yazarsa düzenlemeleri aktif şekilde yaparım arkadaşlar
üniversite hastaneleri çok iyi oluyor. sadece çok kalabalık oluyorlar ve senin de söylediğin gibi uzun vaktini sana ayıramıyor. ben önemli rahatsızlıklarım için her zaman özel yerine araştırma hastanelerini tercih ederim. bana da Araştırma hastaneleri hep daha güvenilir olur da özel hastaneler insanı gerekli gereksiz bir sürü test ile korkutup yorar gibi geliyor.Eşimin yakın bir arkadaşı üniversite hastanesinde çalışıyor uzun yıllardır.
Onunla görüştük, onun tavsiyesiyle aynı hastanedeki kadın doğum uzmanına gittim.
Arkadaşımız her zaman hastane işlerinde bizimle ilgilendi sağolsun.
Üniversite hastanesi olduğu için sanırım çok kalabalıktı
Sanki doktor aceleye getirdi gibi hissettim ama aslında güzel de konuştu.
Ben biraz fazla evhamliyim
Yarın 8.hafta kontrolüm var ama bütün aklımdaki bu soruları doktora da sormaya çekiniyorum çünkü onlar da çok yoğun çalışıyor
Eksik bir şey yapmaz diye düşünüp güvenmek istiyorum ama içim rahat etmiyor
Benim hastane fobim var. Yıllarca acillik olmadan gitmedim hastaneye
Şimdi böyle düzenli şekilde hastaneye gidecek olmak da beni çok geriyor
olumlu düşün canım böyle yapma bir sonraki kontrolün ne zaman ?haber ver bize olur muDüşük riski olabilir. Diyince heves kalmadı o yüzden beni tabloya sonra eklersiniz. Lütfen dua edelim birbirimize bu ara en çok ihtiyacım olan sey
hiç şüphem yok bundan güzel sonuçlar ile döneceksindualarım seninle canım. bu arada ben geçen gün yeni doğum yapmış iki arkadaşımla buluştum onlara hiç bulantım yok dedim onlar bizde de hiç olmadı dediler tosun gibi bebişleri var kucaklarındaGünaydın
Bugün 6+0’ım hala mide bulantım yok, umarım normaldir. 2 gün sonra kontrolüm var, bir güzel sonuçlarla dönsem o kadar rahatlayacağım ki
Sağol canım benim, inşallah, çok teşekkür ederim :) Ya öyle diyorlar bazısında hiç olmuyormuş ama insan korkuyor işte, mide bulantım baş dönmem yok, göğüs hassasiyetim azaldı, arada kasık ağrısı, daha yoğun bel ağrısı var o kadar, bir de deli gibi ayaklarım üşüyor :) umarım hepimiz için her şey yolundadırolumlu düşün canım böyle yapma bir sonraki kontrolün ne zaman ?haber ver bize olur mu
hiç şüphem yok bundan güzel sonuçlar ile döneceksindualarım seninle canım. bu arada ben geçen gün yeni doğum yapmış iki arkadaşımla buluştum onlara hiç bulantım yok dedim onlar bizde de hiç olmadı dediler tosun gibi bebişleri var kucaklarında
USG KAĞIDI verdi cnm ama onda yazdığını hiç farketmedim kalp atışları için gittinmi veya ne zaman gideceksin 3 gün var aramızdaBenim 5+6da gittiğimde 13.5mm idi canım
Usg kağıdı vermedi mi
Sağlıklı olsunlar da :)
İlk sayfadaki hamile tablosuna eklenmek isteyenler yada listede kese kalp atışı düzenlemesi eklemek isteyenler beni etiketleyerek yazarsa düzenlemeleri aktif şekilde yaparım arkadaşlar
İlk sayfadaki hamile tablosuna eklenmek isteyenler yada listede kese kalp atışı düzenlemesi eklemek isteyenler beni etiketleyerek yazarsa düzenlemeleri aktif şekilde yaparım arkadaşlar