Dün gece yatacağım sırada mide bulantısı başladı yine 2 lokma simitle bı salatalık yedim tuzlu salatalık çok iyi geldi. Tavsiye ederim. Hem kalorisi az
Allah hepinizden razı olsun cevaplarınız için çok teşekkür ederimmmm. Ellerim titriyor şuan klavyeye basarken
Sormamı istediğiniz sorusu olan varsa sorayım:) Saat 1bucukta randevum gideyim geleyim tüm bilgileri sizinle paylaşacağım
allahım tamamına erdirsin inş sağlıkla hayırlısıyla hepimizinkini inş canım kese görmek için hcg 2000 lerde olmalıymış eğer göremezse üzülme çünkü erkendir tamam mı :)
Benim göğüs hassasiyetim çok gidip geliyor, ilk zamanlar dokunamıyordum sonra birden kesildi sonra geri geldi şimdi de ara ara gidip geliyor azalıp artıyor umarım normaldir çok geriyor beni :/
kızçeler ben az önce doktordan geldim kesemi 5+5 olarak ölçtü benim hesaplamalarım 6+3tü. Tam büyüdü diye sevinmiştim yine küçüldü ahaha Lekelerim için progesteron verdi. Herşey normal dedi ama bebitoyu görmedi daha erken dedi benim doktora göre herşey erken zati. tam duygulanıp ağlayacaktım ki isteğim de içine kaçtı. Cumartesi günü için esas doktorumdan. henüz erken cümlesini kullanmayan bir doktordur diye umut ediyorum
kızçeler ben az önce doktordan geldim kesemi 5+5 olarak ölçtü benim hesaplamalarım 6+3tü. Tam büyüdü diye sevinmiştim yine küçüldü ahaha Lekelerim için progesteron verdi. Herşey normal dedi ama bebitoyu görmedi daha erken dedi benim doktora göre herşey erken zati. tam duygulanıp ağlayacaktım ki isteğim de içine kaçtı. Cumartesi günü için esas doktorumdan. henüz erken cümlesini kullanmayan bir doktordur diye umut ediyorum
cumartesi reyapa randevu alayım dedim canım Diler hanım ya da Mehmet beye gidecektim ikisi de full doluymuş neredeyse. Mehmet bey için bir tane randevu vardı onu aldım sevindim ama daha tam bişey de anlamadım kalp atışını duyayım da sonra dans
biraz şekilden şekile giriyorsun arkası önü derken ben de bi tereddüt ettim ama bişey olmaz herhalde dedim :) üst bacaklarım morardı biraz. cildim hassaslaştı sanırım ya da ben zor çektim
minnoş benim bebito senin bebitoya göre kardeş oldu artık malum küçüldü bir beş gün kadar inşallah senden de aşırı aşırı güzel mutlu haberler alcaz sen randevu aldın mı? aldıysan hangi güne?