2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Kızlar nasılsınız A asitane161719 Hifaa
Telefonum bozuk
Yoktum buralarda. İyi haberler bekliyorum çocuklar sizler iyisiniz demi
Hamdolsun canım iyiyiz. Zeynep Kızımızın peşinde hazır ve nazırız her daim siz nasılsınız bakalım. Telefonun eskisinden de sağlam olmuştur inşallah

Hamdolsun canım iyiyiz. Zeynep Kızımızın peşinde hazır ve nazırız her daim siz nasılsınız bakalım. Telefonun eskisinden de sağlam olmuştur inşallah ☺
Ah canım benim inşallah bidaha bozulmaz. Bi damla du kaçmış ekrana. Ekran gitti aniden. Neyseki yapıldı. Rabbim korusun bundan sonra

Benim zeynep durmuyor gene coştu. Uyumadı bugun bahçeye indirdim çıktık uykusuzlujtan mahvoldu ama uyumuyor

Allah telefonlara zeval vermesin. Doğru kullanıldığı zaman büyük nimet vesselam

Zeynep Rana'nın bir yeri mi ağrıyor acep diş mi geliyor ki... Ya da havalar sıcaksa sıcaktan da huysuzlanıyor olabilir.

Allah telefonlara zeval vermesin. Doğru kullanıldığı zaman büyük nimet vesselam

Zeynep Rana'nın bir yeri mi ağrıyor acep diş mi geliyor ki... Ya da havalar sıcaksa sıcaktan da huysuzlanıyor olabilir.
Hırıltısı var ama o yaparmı bu kadarını bilemedim. Kucakta gayet mutlu
İndirin vay anasını inletiyor evi.

Hırıltısı var ama o yaparmı bu kadarını bilemedim. Kucakta gayet mutlu
İndirin vay anasını inletiyor evi.
Kucağa alışmış da olabilir. Bizim Zeynep de aynı. Seviyor kucağı. Hiç sebep yokken(bana göre) yapışıyor bacağıma al kucağa diye... Almazsan basıyor yaygarayı kucakta ne işler yaptım ne işler.. Özellikle sol kolum kaslandı

Benim Sol kolum kaslanmaktan ziyade ağrıyor artık
Allah can saplıpı versin , kolaylıklar versin.
Kızlar günaydın güzel bir hafta olsun inşallah nasılsınız neler yapıyorsunuz karapisso A asitane161719
Bende yazacaktım Size .
Günaydın amin inşallah güzel haberler aldığımız bir hafta olsun sakin huzurlu...
İyiyim şükür , zeynep uyumuyor zorluyor beni.. Allah beterinden korusun
Sn nasılsın ensar nasıl. Abla iyi oldumu . Burs hava çok serin bir.haftadır. bugunde baya kapalı.

Konya alev alacak az kaldı az bir esinti var o rahatlatıyor şükür ..
Ensar beyim yürümeye başladı kapıları da açıyor artık her yeri yara bere içinde eline aldığı herşeyi kırıyor azı dişleri çıkıyor çok huysuz uyumuyor geceleri sabaha kadar emiyor sırtım çok ağrıyor yatarak emzirirken ama bu haline şükür
Ablamız da düzeldi biraz şükür hala çok kıskanç yaşımız 5 oldu kocaman oldu gibi ama oda daha bebek gibi ..
karapisso 4 . Bebek için adım attın mı

Kuzum daha iyi olur inşallah.
Ablalık kolay değil.
Şimdilik askıya aldım bebek işini. Kızım 2 yaşına gelsin düşüneceğim kuzum

Kuzum daha iyi olur inşallah.
Ablalık kolay değil.
Şimdilik askıya aldım bebek işini. Kızım 2 yaşına gelsin düşüneceğim kuzum
Allah'ım hakkıyla büyütmek nasip etsin kuzum valla ortalık hiç normal değil çok korkuyorum nasıl bir dünya ya evlat yetiştiriyoruz diye

karapisso Hifaa Kızlar hamdolsun iyiyiz biz de... Zeynep kızım ve yeme sıkıntılarıyla cebellesiyorum yine.. iştahı biraz düzeldi ama bu kez de yaramıyor hiç. Büyük tuvalete sık çıkıyor. 7.5 kilo hala onun dışında genel olarak iyiyiz yavaş yavaş dişleri geliyor yürümeyi ilerletti vs. Çocuk dediğin zahmetsiz büyümüyor işte... Emek veriyoruz inşallah mükâfatına da nail oluruz iki cihanda... Hifaa o kadar haklısın ki... Böyle bir dünyada çocuk yetiştirmek cihat bence... Allah kötü insanların şerrinden korusun cümlemizi hep iyileri çıkarsın karşımıza .

Metabolizması çok hızlı çalışıyor demek.
Kilo alamaz tabi.
Hifaa bazen tamamen vazgeçsemde istiyorum bir tane daha. ALLAH KORUSUN pislik insanların canavarlaşmış iblis şekilli insanların olduğu bir dönem. Zor ama Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.
Rabbim onları kahretsin şu korona akıp götürse pislik ahlaksızları.

oy kuzum maşallah ona benim oğlan bir haftadır yürüyor sallana sallana düşüp duruyor ama çok tatlı
Dünden beri sosyal medyaya girmeye korkuyorum iddalar çok korkunç ki içim gitti çok kötü oldum Allah'ım hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Aynen canım rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı benim de kafam allak bullak içim bir tuhaf

Kızım da iki haftayı geçti yürümeye başlayalı. Ama hala acemi çaylak gerçekten çok tatlı görünüyorlar hele ilk adımlarında çok heyecanlandım . Benim için bir ilkti çünkü

Kötüler boş durmuyor bizim midemiz almazken yaşananları başkaları normalleştirmeye çalışıyor ama biz de boş durmayacağız. Evlatlarımızı elimizden gelen en güzel şekilde yetiştireceğiz ki bu tuzakları bozsunlar .

Hep yiyip yiyip kilo almayanlara özenirdim. Ömrüm diyetle geçti geçiyor. Nereden bileyim burnumun dibinde biteceğini. Böylesini tahmin etmemiştim. Allah'ın işleri

Hep yiyip yiyip kilo almayanlara özenirdim. Ömrüm diyetle geçti geçiyor. Nereden bileyim burnumun dibinde biteceğini. Böylesini tahmin etmemiştim. Allah'ın işleri ☺
Belki sende bebekken böyleydin :)
Annenler bilirler. Sen kızını anlatırken aynı sen demiyorlarmı :)
Benim oğlum bana çekmiş kesinlikle. Haylaz ama benim çocukluğum kadar değil. Ben daha febaydım

Belki sende bebekken böyleydin :)
Annenler bilirler. Sen kızını anlatırken aynı sen demiyorlarmı :)
Benim oğlum bana çekmiş kesinlikle. Haylaz ama benim çocukluğum kadar değil. Ben daha febaydım
Ben de okul çağına kadar zayıfmışım ama bu kadar mı bilemiyorum bir sormam lazım onun dışında huyu suyu bir miktar bana benziyor gibi... İlgiye bayılıyor ilgisiz kalınca hırçınlaşıyor

Ben de okul çağına kadar zayıfmışım ama bu kadar mı bilemiyorum bir sormam lazım onun dışında huyu suyu bir miktar bana benziyor gibi... İlgiye bayılıyor ilgisiz kalınca hırçınlaşıyor
Bütün kadınlarda olmasın o ilgisiz kalınca hırçınlaşma zira ben iki kızımda yaşıyorum. Özellikle zeynepte. Bende öyleyim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…