- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
Altıncı hastalık deniyormuş buna. İlk üç gün ateş, ateş düştükten sonra da döküntü yaparmış. Bizim de yüzümüz çok fena. Belki de geçirdiniz. Bir kere geçirmek ömür boyu bağışıklık kazandırırmışBu bahsettiğin durumu biz bayramda yaşadık... heryeri kızardı yüzü çok fena oldu. İsilik değildi ama neydi bilemedim. Belki bizde atlattık bilemiyorum.
Evettt önce ateş iştahsızlık sonra döküntü oldu . Bayramdİ diye doktora gitmedim. Bekledim. Sonra aile hekimine gidecektim hafifledi şükür gerek kalmadı. Hatta o gün ilk kez soğuk alpınlığı ateş düşürücü ilaç verdim bir çay kaşığı.Altıncı hastalık deniyormuş buna. İlk üç gün ateş, ateş düştükten sonra da döküntü yaparmış. Bizim de yüzümüz çok fena. Belki de geçirdiniz. Bir kere geçirmek ömür boyu bağışıklık kazandırırmış
Evet büyük ihtimalle aynı hastalık. Bu hastalıktaki ateşin havale riski taşıdığını söyledi doktor. Çok şükür evlatlarımız sağlıklı. Ben de ilk gün ateş düşürücü vermedim bedeni mücadele etsin diye ama olacak gibi değildi. Sonra sonra verdim birkaç kez. Zaten bu hastalığın kendi ilacı yok. En fazla ateş düşürücü verebiliyorsun. Sonra kendi kendine geçiyor. Bugün döküntüler azaldı yarına tamamen geçecek inşallah. Keyfimiz çok daha iyi yiyip içmeye de başladı ufak ufak. Hamdolsun her halimize.Evettt önce ateş iştahsızlık sonra döküntü oldu . Bayramdİ diye doktora gitmedim. Bekledim. Sonra aile hekimine gidecektim hafifledi şükür gerek kalmadı. Hatta o gün ilk kez soğuk alpınlığı ateş düşürücü ilaç verdim bir çay kaşığı.
Çok şükür döküntüleri geçti iyi. İştahı da yerine gelmeye başladı. Her geçen gün daha iyi olacak inşallah. Bugün tam 1 hafta oldu. Yorucu bir haftaydı ama sağlıkla atlattık çok şükür . Sen nasılsın canım ?
Çok şükür döküntüleri geçti iyi. İştahı da yerine gelmeye başladı. Her geçen gün daha iyi olacak inşallah. Bugün tam 1 hafta oldu. Yorucu bir haftaydı ama sağlıkla atlattık çok şükür . Sen nasılsın canım ?
karapisso Ankara da İstanbul da çok yağmur var diyorlar. TV yok ya görmedim hiç. Buralar bilakis sıcak. Oraların yağmuru buralara ara ara serinlik olarak geliyor.
Ne iyi etmiş eşin. Herkes için iyi olmuş. Çocuklar hava almış sen de sessiz sakin bir şeyler yapmanın tadına varmışsın. Eşlerin desteği alınca her şey nasıl da güzelleşiyor..
Zeynep büyüdü mü büyümedi mi anlamadım. Az önce yine feci sekilde memeyi ısırdı. Acıdan ve sinirden sesimi yükselttim artık. İşkence gibi bir şey bu. Isırmasa hiç sorun değil emsin. Ama can tatlı işte .
Canım valla yazamıyorum doğru düzgün ensar beyle uğraşacam diye sıpam yapışık ikizim oldu resmen
Canım valla yazamıyorum doğru düzgün ensar beyle uğraşacam diye sıpam yapışık ikizim oldu resmenbide grip oldu heryerimiz salya sümük resmen savaş veriyorum burnunu silmek için
Biz daha yürümedik sizde durumlar nasıl ? Hoş yürüse sanki işim daha zorlaşacak gibi daha şimdiden üstüne tırmanabildiği herşeye çıkıyor geçen gün tabureyle mutfak sandalyesine ordan da masaya çıkmış inemeyince çığlık atıyorişte benden yine bir iç döküş siz nasılsınız ya R rkndmt leylunehar felan hiç yazmıyor galiba A asitane161719 geçmiş olsun canım sizede her türlü benim oğlan geçen gün bir ısırdı ayrıldı resmen göğsümün ucu kanadı birsürü oda hemen iyleşmiyor ya can yakıyor ya
Allah kolaylık versin canım . Her dönem ayrı kolaylık ve zorlukları beraberinde getiriyor. Sağlıklı olsunlar da geçer bu günlerCanım valla yazamıyorum doğru düzgün ensar beyle uğraşacam diye sıpam yapışık ikizim oldu resmenbide grip oldu heryerimiz salya sümük resmen savaş veriyorum burnunu silmek için
Biz daha yürümedik sizde durumlar nasıl ? Hoş yürüse sanki işim daha zorlaşacak gibi daha şimdiden üstüne tırmanabildiği herşeye çıkıyor geçen gün tabureyle mutfak sandalyesine ordan da masaya çıkmış inemeyince çığlık atıyorişte benden yine bir iç döküş siz nasılsınız ya R rkndmt leylunehar felan hiç yazmıyor galiba A asitane161719 geçmiş olsun canım sizede her türlü benim oğlan geçen gün bir ısırdı ayrıldı resmen göğsümün ucu kanadı birsürü oda hemen iyleşmiyor ya can yakıyor ya
Aklıma geldi. Sen ona birer tatlı kaşığı keçiboynuzu özel versene.Allah kolaylık versin canım . Her dönem ayrı kolaylık ve zorlukları beraberinde getiriyor. Sağlıklı olsunlar da geçer bu günlerbu kadar meme acısına emzirmeyi bile özlerim belki kim bilir (hiç sanmıyorum şu an) size de çok geçmiş olsun bebeler hasta olunca ayrı bir huysuz oluyorlar bu yaşta trip çekiyoruz ☺ biz de henüz yürümüyoruz 14 aylık olduk dolu dolu. Hasta olmadan önce iyice ayaklanmıştı bağımsız bir şekilde ayakta duruyordu hatta bir iki adım attığı da oldu ama hastalık çok hırpaladı bizi. Hala bitkin ve halsiz tam kendine gelemedi .
Ay sıpa nasıl çok akıllı der ananesi çeşit çeşit haylazlıklar yapar birde yallı resmenCanım benim çok çok geçmişler olsun.
Bu havalarda herkes bi hastalandı. Benim bebeğiminde gögsü hırıldıyor , çoluk çocuk geçiyor şükürler olsun. Vay adamıma bak sen orda oraaya süpermen gibi çıkmayı biliyor inmeyide öğrensin
Benimki jet hızıyla emekliyor. Çok haklısın yürüyünce işler daha riskli hale gelecek. Ama oda lazım en azından ikiz olamaktan kurtulacağız
Evet ya diğer kızlardan ses yok. Doğurdular gittiler valla
Çalışan annelerde var , inşallah fırsat buldukça yazarlar.
Nilayyy R rkndmt
Oy kıyamam ya çocuklar çok çabuk etkileniyor hastalıktan bizimkide aynı hastalanınca geriliyor resmen inşallah bugünlerde geçer çabucakAllah kolaylık versin canım . Her dönem ayrı kolaylık ve zorlukları beraberinde getiriyor. Sağlıklı olsunlar da geçer bu günlerbu kadar meme acısına emzirmeyi bile özlerim belki kim bilir (hiç sanmıyorum şu an) size de çok geçmiş olsun bebeler hasta olunca ayrı bir huysuz oluyorlar bu yaşta trip çekiyoruz ☺ biz de henüz yürümüyoruz 14 aylık olduk dolu dolu. Hasta olmadan önce iyice ayaklanmıştı bağımsız bir şekilde ayakta duruyordu hatta bir iki adım attığı da oldu ama hastalık çok hırpaladı bizi. Hala bitkin ve halsiz tam kendine gelemedi .
Keçiboynuzu özü A asitane161719Aklıma geldi. Sen ona birer tatlı kaşığı keçiboynuzu özel versene.
Birer tatlı kaşığı çörekotu yağı ,Herşeye şifa Ölümden gayrısına , demiş Peygamberimiz. S.a.v
Doktor çinko şurubu ile üzüm çekirdeği ekstresi verdi takviye.. iştah açıcı özelliği varmış. İki gündür vermeye başladım üzüm çekirdeği'ni zamanla etkisini görürüz inşallah. Bunları en fazla üç ay kullan dedi. Bunlar bitince dediğin gibi çörek otu yağı olabilir. Her şeyi üst üste vermek istemiyorum.Aklıma geldi. Sen ona birer tatlı kaşığı keçiboynuzu özel versene.
Birer tatlı kaşığı çörekotu yağı ,Herşeye şifa Ölümden gayrısına , demiş Peygamberimiz. S.a.v
Keçiboynuzu özünü yemeklerine katıyorum zaten canım. Özellikle irmikli meyveli muhallebi yapıyorum onunla tatlandırıyorum bazen.Keçiboynuzu özü A asitane161719
Amin canım sağolasın. Çok şükür sağ salim atlattık ya zamanla her şey düzene girer zaten çok üzülmüyorum.Ay sıpa nasıl çok akıllı der ananesi çeşit çeşit haylazlıklar yapar birde yallı resmenmilleti parmağında oynatacak gibi her istediği olsun diyor rabbim hayırlı evlat etsin inşallah çok korkuyorum layığıyla büyütemeyecem diye
Oy kıyamam ya çocuklar çok çabuk etkileniyor hastalıktan bizimkide aynı hastalanınca geriliyor resmen inşallah bugünlerde geçer çabucakAllah'ım başk büyük dert vermesin bunada şükür
Ay sıpa nasıl çok akıllı der ananesi çeşit çeşit haylazlıklar yapar birde yallı resmenmilleti parmağında oynatacak gibi her istediği olsun diyor rabbim hayırlı evlat etsin inşallah çok korkuyorum layığıyla büyütemeyecem diye
Oy kıyamam ya çocuklar çok çabuk etkileniyor hastalıktan bizimkide aynı hastalanınca geriliyor resmen inşallah bugünlerde geçer çabucakAllah'ım başk büyük dert vermesin bunada şükür
Bak bu güzel fikir bende irmikli muhallebi yapayımKeçiboynuzu özünü yemeklerine katıyorum zaten canım. Özellikle irmikli meyveli muhallebi yapıyorum onunla tatlandırıyorum bazen.
Açıkçası takviye ilaçların içinde illa koruyucu madde vardır. Belki doğaldır bilemiyorum.Doktor çinko şurubu ile üzüm çekirdeği ekstresi verdi takviye.. iştah açıcı özelliği varmış. İki gündür vermeye başladım üzüm çekirdeği'ni zamanla etkisini görürüz inşallah. Bunları en fazla üç ay kullan dedi. Bunlar bitince dediğin gibi çörek otu yağı olabilir. Her şeyi üst üste vermek istemiyorum.