- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
Olabilir türümüzün özelliği gereği ilgiye bayılıyoruzBütün kadınlarda olmasın o ilgisiz kalınca hırçınlaşma zira ben iki kızımda yaşıyorum. Özellikle zeynepte. Bende öyleyim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir türümüzün özelliği gereği ilgiye bayılıyoruzBütün kadınlarda olmasın o ilgisiz kalınca hırçınlaşma zira ben iki kızımda yaşıyorum. Özellikle zeynepte. Bende öyleyim zaten
Olmadı benimle ilgililennnnin diyorum napimOlabilir türümüzün özelliği gereği ilgiye bayılıyoruz
Her kadın eşine bir kere bile olsa "Benimle hiç ilgilenmiyorsun" demiştir herhalde yani dememesi için çooook aşırı ilgi görmesi lazım ki usansınOlmadı benimle ilgililennnnin diyorum napim
Aaaa dur dur kız, kk da yazanlar olmuştu eşi çok ilgileniyor diye sıkılan varmışHer kadın eşine bir kere bile olsa "Benimle hiç ilgilenmiyorsun" demiştir herhalde yani dememesi için çooook aşırı ilgi görmesi lazım ki usansın
Daha bir gün bile hatta bir dakika bile sıkıldığımı hatırlamıyorum. Eşime sorsan ben ilgiye doymuyormuşum . Ama bak dediğin gibi sıkılanlar da var. Demekki hala yeteri kadar ilgi yok ortada.Aaaa dur dur kız, kk da yazanlar olmuştu eşi çok ilgileniyor diye sıkılan varmış
Haaa dedim ya varmış usananda... ben görmedim ki öyle bir ilgi
Kesinlikle Yeteri kadar ilgi hala yokDaha bir gün bile hatta bir dakika bile sıkıldığımı hatırlamıyorum. Eşime sorsan ben ilgiye doymuyormuşum . Ama bak dediğin gibi sıkılanlar da var. Demekki hala yeteri kadar ilgi yok ortada.
Çocuk sayısı kadar eşler arasındaki mesafe uzuyor sanki... Heleki yeni bir çocuktan sonra düzene girmek epey vakit alıyor. Ben kızım doğduktan sonra daha yeni yeni düzene girdiğimi hissediyorum sanki. Bundan öncesinde ruhsal açıdan hep bir karmaşa yorgunluk çaresizlik kendimi yönetememe hali vardı. Çok şükür çocuklarımız büyüdükçe daha da iyi olur inşallah her şey. Evliliklerimiz daha sağlam bir temele oturur aile olmanın anlamını daha iyi kavrar ve yaşarız inşallah.Kesinlikle Yeteri kadar ilgi hala yok
Ya bide bizim 3 evlat oldu eşimle uzaklaştık iyice. O iş peşinde ben ev çoluk çocuk. Ciddi anlamda bunalmıştım.
Az daha iyiyiz bu aralar.
Büyük bir tartışma sonunda toparlamak zaman aldı. En kötüsü anlaşılmamak, inşaallah daha iyi olur. Allah nazarlardan korusun.
Kesinlikle benimde zeynep 10 aylıkken başladı iyileşme normalleşme sürecim bu defa eşimm lohusa sendromuna girdiÇocuk sayısı kadar eşler arasındaki mesafe uzuyor sanki... Heleki yeni bir çocuktan sonra düzene girmek epey vakit alıyor. Ben kızım doğduktan sonra daha yeni yeni düzene girdiğimi hissediyorum sanki. Bundan öncesinde ruhsal açıdan hep bir karmaşa yorgunluk çaresizlik kendimi yönetememe hali vardı. Çok şükür çocuklarımız büyüdükçe daha da iyi olur inşallah her şey. Evliliklerimiz daha sağlam bir temele oturur aile olmanın anlamını daha iyi kavrar ve yaşarız inşallah.
Allah kötü niyetli kullarının şerrinden cümlemizi korusun .Kesinlikle benimde zeynep 10 aylıkken başladı iyileşme normalleşme sürecim bu defa eşimm lohusa sendromuna girdi
Allahtan derdimi anlatacak lisanım var küsüp kendi köşeme çekilmem eşime karşı. Amin inşallah çekirdek ailemizin temelleri sağlam olur. Şuda bir gerçek bazen başka nefislerin ağırlığı nazarı aile içi huzuru bozuyor. Maalesef olmadık olamayacak şeylerden sıkıntılar ağırlıklar oluyor. Anlıyorum artık. Okuyorum bolbol. Mevlam korusun hepimizi.
Sen nasılsın yavruların nasıl.
Canlarım benimAllah kötü niyetli kullarının şerrinden cümlemizi korusun .
Hamdolsun iyiyim ben. Günler hızlı hızlı akıp gidiyor bir de yaz günleri uzun olur sözde
Çocuklar da iyiler şükür. Zeynep yapışık ikizim zaten. Ya kucağımda ya da ağaç kakan gibi bacağımı didikliyor kucağıma almam için yürümeye başlayalı çok şükür biraz daha kendi kendine vakit geçirmeye başladı orayı burayı karıştırmak oradan oraya yürümek zaman alıyor tabi oğlum da kendi dünyasında mutlu dışarıdan anladığım kadarıyla. Zeynep müsade ettikçe ona da bol bol vakit ayırmaya çalışıyorum ama abilik yapıp fedakarlık da yapmıyor değil. Zeynep bu fedakarlığı karşılıksız bırakmıyor tabi. Abisine sarılmayı öğrendi gidip gidip sarılıyor ☺
Selam Mayıs anneleri nasılsınız
Ayyy canım büyük geçmiş olsun... Ben de çok korkuyorum böyle anlık kazalardan... Benim kızım da tehlike nedir bilmez pata küte dalıyor bir an bile ayırmamaya çalışıyorum gözümün önünden ama ne mümkün... Biz de enfeksiyon hastalığı geçirdik biliyorsun ki... O kadar sakındığımız halde kapmış bir şekilde... Belki enfeksiyon kapmıştır ağzına aldığı ottan... Biraz yoruyor hastalıklar ama bağışıklığı da güçlendiriyor işte.. Rabbim dermansız dert vermesin. Hani bana demiştin ya hastalıktan sonra çocuk büyürmüş diye gerçekten de bir süre sonra kızım birden ayağa kalktı kısa sürede yürüdü. Algısı da arttı ayaklaninca. Sizin de öyle olur belki de... Rabbim sağlık versin cümlesine... Her çocuk ayrı tecrübe işte..Teşekkür ederim iyiyim elhamdülillah. Bebeğim 15 . Ayında emekliyor daha yürüme yok tutunup adımlamada yok.
Yalnız 10 gündür hasta...
A asitane161719 Hifaa kızlar sesim soluğum çıkmadı ne zamandır , hoş ben sormasam sizlerde hiç sormuyorsunuz
Büyük bir kaza atlattık ama o günden beri bebeğim hasta iyileşmesi uzun sürdü.
Bahçede otururken ağzına ot almış. Benim bi anlık gafletimden
Acile gittik röntgenden sonra boğazına baktı doktor küçük diline baş parmağım kadar bir ot dolanmış
Çıkardı elhamdülillah, kamerayla çıkartmak lazım vs dedi o an ama gerek kalmadı elhamdülillah
Sonrasında ateş kusma ishal , günler gecelerce uyumadım ilaç verdim calpol az uyudu sonra gene aynı.
Aile hekimine gittim en Son kontrole atlatmış dedi. boğaz enfeksiyonu geçirdik dudakları çatladı kanadı gözleri söndü yavrumun.
Kızlar 3.bebeğim ve ben ilk kez böyle bişey yaşadım
Rabbim hepsini korusun O bi anlık olan kazalardan özellikle...
Oy kuzum Allah'ım beterinden esirgesin çok geçmiş olsun hepimiz telaşelere daldık soramıyoruz hiç birbirimizi Allah'ım korumuş yavrunu Rabbim şifa versin tez zamanda da iyleşsin inşallahTeşekkür ederim iyiyim elhamdülillah. Bebeğim 15 . Ayında emekliyor daha yürüme yok tutunup adımlamada yok.
A asitane161719 Hifaa kızlar sesim soluğum çıkmadı ne zamandır , hoş ben sormasam sizlerde hiç sormuyorsunuz
Acile gittik röntgenden sonra boğazına baktı doktor küçük diline baş parmağım kadar bir ot dolanmış
Çıkardı elhamdülillah, kamerayla çıkartmak lazım vs dedi o an ama gerek kalmadı elhamdülillah
Sonrasında ateş kusma ishal , günler gecelerce uyumadım ilaç verdim calpol az uyudu sonra gene aynı.
Aile hekimine gittim en Son kontrole atlatmış dedi. boğaz enfeksiyonu geçirdik dudakları çatladı kanadı gözleri söndü yavrumun.
Teşekkür ederim iyiyim elhamdülillah. Bebeğim 15 . Ayında emekliyor daha yürüme yok tutunup adımlamada yok.
Sağolasın inşallah geçer kısa zamanda.Ayyy canım büyük geçmiş olsun... Ben de çok korkuyorum böyle anlık kazalardan... Benim kızım da tehlike nedir bilmez pata küte dalıyor bir an bile ayırmamaya çalışıyorum gözümün önünden ama ne mümkün... Biz de enfeksiyon hastalığı geçirdik biliyorsun ki... O kadar sakındığımız halde kapmış bir şekilde... Belki enfeksiyon kapmıştır ağzına aldığı ottan... Biraz yoruyor hastalıklar ama bağışıklığı da güçlendiriyor işte.. Rabbim dermansız dert vermesin. Hani bana demiştin ya hastalıktan sonra çocuk büyürmüş diye gerçekten de bir süre sonra kızım birden ayağa kalktı kısa sürede yürüdü. Algısı da arttı ayaklaninca. Sizin de öyle olur belki de... Rabbim sağlık versin cümlesine... Her çocuk ayrı tecrübe işte..
Amin canım benim amin cümle evlatlarımızıOy kuzum Allah'ım beterinden esirgesin çok geçmiş olsun hepimiz telaşelere daldık soramıyoruz hiç birbirimizi Allah'ım korumuş yavrunu Rabbim şifa versin tez zamanda da iyleşsin inşallah
Allah sağlık versin , dert değil benim için. Ne zaman yürürse artık .Benim kızım da 1 yaşını 2 ay geçe falan tam anlamıyla yürüdü. Aslında en azından sıralaması gerekiyor hatta yürümesi
Hayal edebiliyorum... Bir lokma yese dünyalar senin olur. Bir gülse için içine sığmaz... Ben bazen bunalıp kızıyordum biraz, hasta olunca dedim ki sen iyileş yap yine aynı şeyleri hiç kızmayacağım. Merak etme annesi günden güne iyi olacak eski neşesine kavuşacak inşallah. Benim kızımın hastalıktan sonra iştahı da arttı epey fark var hastalık öncesiyle. Sizin de öyle olur diye umuyorum. Eskiler dediyse böyle bir şey bir bildikleri vardır. Hepsi tecrübe ürünü sonuçta. Rabbim tekrarından sakınsın sizi.Sağolasın inşallah geçer kısa zamanda.
İnan bizimde ümidimiz bu yönde. Atlattı boyu uzar büyür gelişir.
Biliyorum atlattınız elhamdülillah darısı bize. enfeksiyon çok zor hele böyle bi kazadan sonrası uzun sürmesi bizi çok yordu.
Gecelerce günlerce kustu hiçbişey yemiyor sadece anne sütü. İlk kez bugun eline verdiğim meyveyi atmadı elinde tutuyor.
Yüzünün gülüşünü özledik sesini oyun oynamasını emeklemesini.
Hali kalmadı yavrumun.
Amin sağolasınHayal edebiliyorum... Bir lokma yese dünyalar senin olur. Bir gülse için içine sığmaz... Ben bazen bunalıp kızıyordum biraz, hasta olunca dedim ki sen iyileş yap yine aynı şeyleri hiç kızmayacağım. Merak etme annesi günden güne iyi olacak eski neşesine kavuşacak inşallah. Benim kızımın hastalıktan sonra iştahı da arttı epey fark var hastalık öncesiyle. Sizin de öyle olur diye umuyorum. Eskiler dediyse böyle bir şey bir bildikleri vardır. Hepsi tecrübe ürünü sonuçta. Rabbim tekrarından sakınsın sizi.