2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Hamdolsun canım. İki gündür kızım hasta ateşiyle uğraşıyoruz. Şükür şimdi düştü inşallah tekrar çıkmaz. Evde ohal var resmen. Sen nasılsın ?

Kızzz beni hiç sorma gitsin
Ruh Halim tam bir çöküşte....
Allahım kendim beğenemiyorum bir türlü halbuki ne çok severdim kendimi
Kilo vermem gerek ama yemeği seviyorum..
Spora başlamam lazım ama vaktim yok olsa düzene sokamıyorum...
Ne yapacağım bilemiyorum.
karapisso Beni Hatim grubunda bulmuşsun. Yakalandım

Arkadaşlarımın aktivitelerine bi baktım bizim kız hatim gurubunda. Maşallah sana Allah kabul etsin.

Tayin bölgesİ için ege demişsin A asitane161719 ... valla istanbula gelmede, taş hayat yaşıyorız. çok istiyorum küçük bir yer ama eşimin işi gereği maalesef gidemiyoruz... ege mis gibi hem çocuklar için cennet gibi.
Bizde fırsat buldukça çocukları çıkarıyoruz.
Dün arkadaş gittik evleri bahçeli orman içinde misler gibi..ne iyi geldi koskoca karantina aylarından sonra...

Aynı dert bende de var. Benim de birkaç kilo vermem lazım ama bu gidişle korkarım üstüne koyacağım. Yemeyi ben de çok seviyorum. Ama işte... Kilolar peşimi bırakmıyor Düzenli spor katiyen yapamam. Evde bütün gün yeteri kadar hareket ediyorumdur bence ah bir de yemesem çabuk gidecek sanki kilolar

Çocuklu hayatta düzenli Kuran okumak zor diye beni şartlayacak bir nedene ihtiyacım vardı. İyi oldu bu Hatim grubu. Allah razı olsun

Senin gibiyim bende. 58 kg ile hamile kaldım şimdi 61 kg. 3 kg hepi topu. Hep.bri.bahanem var benim..emzirme dönemi nasıl yemem
Hamur işine dikkat etmeye çalışıyorum mesela sabah eşimden peynirli pide istedim patates kızartması
Dün dibine kadar yediğim yetmedi bugunde dünden nasibini aldı... elhamdülillah çok şükür iyiki böyle guruplar var. Allah daim eylesin canım benim.

Kızlar nasılsınız
A asitane161719 Hifaa diğer kızlar sessiz sakin kaldık. Durumlar nasıl ?
Valla canım ben bayandır ipin ucunu saldım dı çocuklarla yürüyerek anneme feln gidiyoruz iyi geliyordu ki konya da vaka sayılarında artış varmış bi daha evden dışarı adım atamam herhalde neyse ki köy var buraya kaçıyoz hafta sonları
Bu ara baya zayıflamışım gören herkes öyle diyor inşallah aslı vardır çünkü bayadır hiç tartılmadım ama hafifledim sanki biraz yada piskolojik öyle oldu bilmiyorum plesebo etkisi mi diyorlar dı onun gibi
Çocukları hiç anmak istemiyorum iyice darladılar beni

A asitane161719 geçmiş olsun canım hayırdır inşallah diş felan mı

Ben de 59 la hamile kaldım şu an 62 yim ama 57 olmak istiyorum ben 5 kilocuk emzirme dönemi deyip geçme fena sarsıyor insanı. Benim elim ayağım titriyor güçten düşüyorum az yiyince. Daha önce de diyet yapmıştım ama emzirmiyordum o zamanlar. Gayet iyiyim işe de yaramıştı. Şimdi istesem de yaramıyor çünkü yiyorum

Bizim buralarda da artış olduğu söyleniyor. Korkarım daha da artacak. Kimse söz dinlemiyor eski hayatlarına çabucak geri döndüler.

Ne güzel işte canım farkında olmadan hafiflemişsin. Ben verdiğim her gramı farkediyorum inan ki

Cereyanda kaldı herhalde canım. Ne kadar korusam da bir yere kadar işte... Çok şükür şimdi iyi. İki gündür ilk kez uzun uyuyor hatta. Çocuklar hasta olmasın yahu evin tabiatı altüst oluyor resmen.

Ay yok böyle millet eski normale döndü ama artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak diye söyledi bakan ve bilim kurulu üyeleri millet neresiyle dinliyor bilmiyorum bizim en normalimiz annemgile yürümek ama hiç temassız bir saat yürüyoruz otobüse binsek 10 dakika
Çok geçmiş olsun zeynebimize de

Boyun kaç ? Ben 1.68 Kilo değilde göbek o 3 Kilo fazlalık belli yani o yağı yakmam lazım
Kilolarımız aynı gidiyor desene.
Aynen bende yiyorum.
Seviyorumda yemeği
Ailece seviyoruz

Gece gündüz emzirmedende Kilo gidiyor hifacım. Maşallah sana. Yaşın kaçtı senin ?
Ben ilk ve 2. Bebeğimde inanılmaz çabuk Kilo verdim. Bunda kaldı 3 kg kaldı
Şükredilecek nimet köy. Gidin ya tadını çıkarın

Boyun kaç ? Ben 1.68 Kilo değilde göbek o 3 Kilo fazlalık belli yani o yağı yakmam lazım
Kilolarımız aynı gidiyor desene.
Aynen bende yiyorum.
Seviyorumda yemeği
Ailece seviyoruz
Ben de ne ararsan var ama boy yok 1.55 ama çok göstermiyorum kilomu bir de hafif balık etli olmayı da seviyorum. Boy da olmayınca zayıflık hiç iyi durmuyor minnacık kalıyorum kızım hariç biz de iyi yeriz. Ama kızım bu aralar hasta olduğu için olmayan iştahı eksilere düştü resmen. İyileşse de birazcık yemek yese diye dört gözle bekliyorum. Kaburgaları görünüyor artık.

Bir yerden sonra görmezden gelmek yok saymak daha makul geliyor sanırım. Ne de olsa tedbirli davranmak sorumluluk gerektiriyor. Çoğu insan da sevmez sorumluluk almayı malesef. Allah sonumuzu hayra çıkarsın.

İnşallah canım ya yesin kendine gelsin şirine. Benimki doğduğundan beri pek zayıftı gene kilolu değil ama iri duruyor artık. O minnacık kız büyüdü şükürler olsun.
Can sağlığı olsun veririz o bi kaç kiloyû burda destekleriz birbrimiiZi
İnşallah

Zaten her konuda seçici bir bebekti şimdi hastalıkla beraber her şeyi reddediyor üstüne. Ne ateş ölçere izin veriyor ne şurup içiyor. Zorla içirirsek kusuyor yemeği daha uzaktan görür görmez reddediyor . Annem hep derdi meşhur bir sözmüş "Evladımın hasta olduğuna değil huy kaptığına yanarım."

aşırı emiyor sıpa düzgün yemek de yiyemiyorum yaşım 27 aslında çok düzensiz vücut şeklim var en çok o sinirimi bozuyor kiloyu direkt basenime alırım basenim zaten büyük kiloyla yerli büyüyor
Köye de yürüyüşe dağa tepeye tırmanayım da az da olsa spor yapmış olayım diye gidiyorum çocuklar da güzel vakit geçiriyor şükür
Bir yerden sonra görmezden gelmek yok saymak daha makul geliyor sanırım. Ne de olsa tedbirli davranmak sorumluluk gerektiriyor. Çoğu insan da sevmez sorumluluk almayı malesef. Allah sonumuzu hayra çıkarsın.
aynen öyle bununla yaşamaya alışmak gerek diyorlar ya madem geçmeyecek boşverelim gibi bir intiba oluştu bence

Senin yaşında iken 2 numaraya hamileydim. Vayy arkadaş ne ara 32 oldum ben...
Mis gibi tırmanın yavrularınlâ Allâh güzel günler nasip etsin hepimize Kesinlikle huy kapıyorlar , inşallah en kısa zamanda toparlar yavrucak.

Ya ben ikinciyi doğurdum hemde sezeryanla hemde karnımı yamuk yapıştırmışlar

Bugün tekrar ateşi yükselince acile götürdüm. Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş meğer kuzum. Ondanmış yemeden içmeden kesilmesi. Antibiyotik başladık şimdi. Üç gündür direndim ilaçsız atlatalim hastaneye gitmeyelim diye ama daha da kötü oldu yavrucuğum. Serum bağladılar da biraz kendine geldi şükür.

Oyyy çok fena boğaz enfeksiyonû kendimden biliyorum Allah acil şifalar versin annesi. Sanada güç kuvvet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…