çok geçmiş olsun canım. Benim de bir kötü huyum var. Hapşuramıyorum valla bildiğin hapşurmayı bilmiyorum normal hapşurmadım kendimi bildim bileli.alerjik bir durumum da olduğundan her seferinde kendimi sıkarak hapşuruyorum. Dediğin gibi hemen ağrı yapıyor ve bi süre sonra geçiyor. Ben de sormayı düşünüyorum doktora sen de bi sor istersen.
Canım ilk gebeligimde yedi sekiz haftalarda beni aşırı öksürük tutmuştu. Bayağı hasta olmuştum. En az on gün sürmüştü . Çok şükür bebeğim iyiydi. Bol bol istirahat et iki gün boyunca ve şikayetlerinin artmaması için gerekli gıdaları çokça tüket canım. Çok geçmiş olsun.
Ben ilk haftalarda grip oldum burun akıntısımı öksürükmü hapşurukmu bişey olmaz sen dinlenlen yeterince su içmeyide eksik etme geçer inşallah arada giriyor ağrılar ama geçer hemen uzun sürmüyorsa.
yok canım benim bulantım başlamadı ama poşet leblebi su üçlüsünü odama arabama iş yerime hazırladım bile :) saba leblebi atıstırabiliririm. bir de kızlar şimdiden kilo almayın dikkatli gidelim hep birlikte....
Kızlar çarşamba gidicektim doktora ama aramıştım randevu boşalırsa beni alın diye, aradılar az önce bugün gidicez. Allaaaahhh çok heyecanlı Gerçekten hamile olup olmadığımı herhalde bu muayene ile anlıcaz değil mi? İlk doktor muayenesine giden arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? Alttan bakıp kese görmeyi mi bekliyoruz? Ne sormak lazım ne yapmak lazım elim ayağıma karıştı
Kızlar çarşamba gidicektim doktora ama aramıştım randevu boşalırsa beni alın diye, aradılar az önce bugün gidicez. Allaaaahhh çok heyecanlı Gerçekten hamile olup olmadığımı herhalde bu muayene ile anlıcaz değil mi? İlk doktor muayenesine giden arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? Alttan bakıp kese görmeyi mi bekliyoruz? Ne sormak lazım ne yapmak lazım elim ayağıma karıştı
Gözün aydın canım. karından ultrasonla bakılıyor kese görülecek seviyeye geldiyse doktor bilgi veriyor. Ama görülmezse de üzülme çünkü hcg belli bir seviyeye gelmesi lazım.
CANIM MERHABA seninle aynıyız sanırım,kanına bakacak HCG ve progesteron ölçer ,hcg değerine göre keseyi belki görebilir ben cuma gitmiştim görmedik ilk randevun olduğu için henüz bu kadar ALLAH tamamına erdirsin inş
Ben de 5. haftamda gittim karından baktı çok erken dedi 10 gün ileriye attı canım. Karından görememe ihtimali var senin kadarken gören arkadaşlar genel olarak vajinal baktıranlardı. Ben de aşşırıı heyecanlıyım
Allah hepinizden razı olsun cevaplarınız için çok teşekkür ederimmmm. Ellerim titriyor şuan klavyeye basarken
Sormamı istediğiniz sorusu olan varsa sorayım:) Saat 1bucukta randevum gideyim geleyim tüm bilgileri sizinle paylaşacağım
günaydın kızlar benim 5+0 oldu bugün bakalım mide bulantıları demek ki sizlerden öğrendiğim 6+4 gb lerde başlıyor. vücudumda rahatsızlık yok ama benim de allerjim var bu yoğun nemli yağmurlu günlerde ara ara hapsurdum. onun dışında kasıklarımda minnacık batmalar oluyor çok az ve seyrek. baş dönmesi de çok çok az ve seyrek
Evet kiloya dikkat etmemiz lazım ama benim midem boş olunca hemen bulanıyor.
Geçen kahvaltı canım istememişti öğleye doğru su çıkardım çok kötü oldum.
Ama yemeden de olmuyor. Bulantı mahvediyor.
Ben de kilo aldım ama almak istemiyorum.
Paketli çikolata şekerli şeyler meyve suyu tuketmemeye çalışıyorum.
Birbirimizi motive edelim.
Dün gece yatacağım sırada mide bulantısı başladı yine 2 lokma simitle bı salatalık yedim tuzlu salatalık çok iyi geldi. Tavsiye ederim. Hem kalorisi az
Bazı sabahlar yulaf sut içine bı tantane de meyve doğrayıp yiyorum. Bu da alternatif bı öğün olabilir.
Kabızlığa da iyi geliyor.
Ben oğlumda bı hafta çekmiştim 3 aylıkken falan aklınızda olsun .
Benim göğüs hassasiyetim çok gidip geliyor, ilk zamanlar dokunamıyordum sonra birden kesildi sonra geri geldi şimdi de ara ara gidip geliyor azalıp artıyor umarım normaldir çok geriyor beni :/