Canım bence oğlan doymuyor su onun midesini dolduruyor doyduğunu zannedip uyuyor yoksa nerden bilsin suyu
Canım ayda 1 kilo alıyor doymasa alır mı bilmiyorum ki
Canım hava çok sıcak düşünsene biz nasıl susuyoruz o bebekler içinde ihtiyaç tabi ki ama ne bileyim benm sıpam abartı mı ?
İnşallah sakinleşirler ya

Selam kızlar acilll yardım istiyorum çınar bugün 3 aylık oldu Dr gittik bu ay 370 gr almış de çok az dedi ağırlıklı mama yiyor 70 cc zor içiyor hıpp kullanıyordum aptamile geçtik siz günde kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz bu arada sabaha karşı ateşi çıktı idrar tahlili verdik sonucu yarın çıkcak inş kötü bişey yoktur.

Canım klasik ve sinir bozan bir cevap olacak belki ama karnı tam doymuyor olabilir mi? Sütü u sagip hiç baktin mi? İçtiği su sonrası susuyorsa su tokluk mu hissettiriyor acaba?

Geçmiş olsun canım. Günde 4-5 defa 150 ml mama veriyorum.yanivtoplamda 600-750 civarı degisiyo,anne sutude veriyorum. Sma mama kullanıyorum ben.
Hipp de organik iyi mama.
Diğerlerinde şeker var,o yüzden çocuklar tadını daha çok seviyolar

Sağol canım denemediğim mama kalmadı hıpp uzun süre kullandık sma smilac bebeklac aldım belki tadını sever içer diye yine içmedi inşallah aptamili içer midesimi küçük anlamadım 60 cc fazla içmiyor ağzında geveliyor biberonu oyun oynuyor resmen idrar yolu enfeksiyonu varsa oda iştahsızlık yaparmış yarın sonuç çıkcak bakalım

Günlük 600-700 ml mama veriyorum, 3 bazen 4 saat bazen 5-6 saat oluyo çünkü anne sutude veriyorum, duruma göre degisiyo. Günlük verdiğim miktar 600-700.

Canım ben de evolvia veriyorum 2 saatte 1 90 cc içiyor ama ideal mama kilosunu 56 ya bölerek bulunuyor mesela 5600 gramsa minik 100 cc içmeli 2/3 saatte 1 böyle hesapla

Bizdede uyku durumu aynı sizlerdeki gibi..gündüz anca 15 20 dakikalık uykuyla uyuyor hep uyanık..bu aralar bezi nereyse kuru alıyordum altından çok az idrar yapıyor artık gün içinde su veriyorum düzeldi gibi..sanırım içtiğini terle atıyor çünkü çok terliyor..mama evolvia veriyorum günde 5 kere bazen 6 kere 120 ml yada 130 ml içiyor 3 saat bazen 4 saat arayla gündüz..ama gece 5 saatide buluyor çünkü uyanmıyor bende o uyanıp mama isteyince veriyorum..yinede 3buçuk aylık olmamıza rağmen maalesef 5 kilo hâla sizce gece uyandırıp mama vereyimmi yoksa o uyanıp isteyincemi veriyim arkadaşlar.

Canım klasik ve sinir bozan bir cevap olacak belki ama karnı tam doymuyor olabilir mi? Sütü u sagip hiç baktin mi? İçtiği su sonrası susuyorsa su tokluk mu hissettiriyor acaba?
Aynısını düşündüm canım ama her zaman içmiyor suyu yarın doktora gidicem doğum yaptığım hastaneye baya bi emiyor sbaha kadar göğsümde zaten sabah da emdikten sonra 15 ml kadar içti ve uyudu ama akşam felan verdiğimde içmiyor mesela bilemedim doymasa kilo alır mı ki ? Ayda en az 1 kilo almıştı

Canım çınarda gündüzleri 20 dk falan uyuyor doktora

Canım çınarda gündüzleri 20 dk falan uyuyor doktorumuz gece uyandırıp verme demişti ama ben kilosu az olduğu için uyanmasada veriyorum canım

canım havalar sıcak huzursuzluğu buna bağlı olabilir. Onun için de uyumuyorlar.Benimkinin gündüz uykusu çok yok gece uykusu iyiydi bu ara o da düzensizleşti. Sıcaklardan galiba. Su olayına gelirsek aklıma geldikçe bende bi kaç kaşık veriyorum suyu. Ama öyle çok istekli değil. Emdiği için heralde.. bu arada ayda 1 kg alması gayet iyi.Sütün az olsa o kadar alamaz.
selamlar canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda geçer inşallah.. şu annelik ne mübarek şey
Canım bu ara bizimde bezimiz öyle. Sıcaklara bağlıyorum. Hem sütüm azaldı biraz hemde ter yoluyla gidiyor diye düşünüyorum. Kaka durumu iyi gibi. Bi 10-15 güne dr kontrolümüz var. Kilo alımı azalmışsa mama başlayabilirim. Ama şuan aç olduğunu düşünmediğim için başlamıyorum ki memeyi bırakmasın. Bu aradA 5 az gibi. Kaç kg doğdu?
kızlar herkese sağlıklı günler diliyorum.
biz erken geldik eve. bebek tad vermedi. ben hiçbişey anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İyi yapmışsınız canım. Bebekle bi yere gitmek böyle bir dönem için kardan çok zarar.

aynen öyle canım. bebeklerde düzenlerini çok arıyorlar , şükürler olsun geldik . sen nasılsın ?

Kızlar rota virüsü aşısını yaptırıcam bugün yaptıranlar yan etkileri oldu mu eşim biraz titiz bu konularda sorumluluk almak istemiyorum

Canım 37 haftalık 2.400 grm doğdu sonra 2.200 e düştü. İlk ay meğer sütüm yetmiyormuş sadece 185 grm almıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…