Bizimki güneşte mavi görünüyorAaa aynen canım biz de çözemedik Gündüz koyu renk akşam mavi güneşte yeşil bizde tam bilemedik Araştırmalarıma göre 1 sene sonra tam rengi oturuyormuş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki güneşte mavi görünüyorAaa aynen canım biz de çözemedik Gündüz koyu renk akşam mavi güneşte yeşil bizde tam bilemedik Araştırmalarıma göre 1 sene sonra tam rengi oturuyormuş...
Kayınvalidem de annem de beni geriyor aynen anlattığın lüzumsuz muhabbetlerinden ben de 13 yıldır çalışıyorum demek ki yaşlarımız yakın :) iznim bitiyor benim 15 gün sonra ama ücretsiz aldım Allah kısmet ederse 1 Ekim miniğimi nasıl bırakıcam şimdiden sıkıntı ediyorumİyiki kayınvaldem benle yaşamıyor 5 gündür bendeydi çektir beeee :) niye sütüm gelmiyormuş niye sürekli emzirmiyormuşum zaten memeside çok küçük bebeği kundak yapmayınca uyumazmış...... bu neyaaa ya sabır çekip durdum.. bu arada 14 yıllık kesintisiz çalıştığım için evde oturmaya alışık değilim çok zorlanıyorum ve sıkılıyorum..bebeğimi bırakıp çalışamıycam da ne olacak halim
İyiki kayınvaldem benle yaşamıyor 5 gündür bendeydi çektir beeee :) niye sütüm gelmiyormuş niye sürekli emzirmiyormuşum zaten memeside çok küçük bebeği kundak yapmayınca uyumazmış...... bu neyaaa ya sabır çekip durdum.. bu arada 14 yıllık kesintisiz çalıştığım için evde oturmaya alışık değilim çok zorlanıyorum ve sıkılıyorum..bebeğimi bırakıp çalışamıycam da ne olacak halim
Valla sabrettim yaşlı dedim bunu görmüş bunu biliyor dedim..inş bizler çocuklarımıza bu tavırları göstermeyiz..Allah sabır vermiş sana. Ben direkt ağzıma o an ne geliyosa söylerdim, tutamazdim . Ne saçma şeyler söylemiş,sen boşver söylenenleri cahille ugrasilmaz
Mukusluk bizdede var ne anlama geliyor ki..Nilayyy yeni gördüm. çok geçmiş olsun.
İnşallah diyet şifa olur.
süt ve süt ürünleri normalde öksüren grip olanada yasak. hacamat ustası bir abla var çok bilgili.
balgam yapıyor der.
önce süt ve süt ürünlerini takibe al.
özellikle paketli ürünlerden.
şimdi siz yazınca fark ettim benim minik kızımında büyük abdesti bazen mukuslu ve makat etrafı kızarık
Evet canım ben kızımla da kanguruda iş yapardım daha oğluma nasip olmadı ama gezmeye çıkıyoruz kanguruyla bide ensar bu ara pişik oldu babası yanlış bez almış doğru olanı dün bulabildk iyileşiyor bugün çok şükür
Molfix confort mu ne eski olanı pişik yaptı yeni çıkanından alıyorduk o iyiHangi bezi kullaniyorsunuz
Hangisi pişik yapti
Canım trosyd diye bir krem var çok iyi geliyor pişiğeMolfix confort mu ne eski olanı pişik yaptı yeni çıkanından alıyorduk o iyi
Evet canım onu kullanıyorum doktor iki tüp verdi etki etti hemenCanım trosyd diye bir krem var çok iyi geliyor pişiğe
Evet canım onu kullanıyorum doktor iki tüp verdi etki etti hemenCanım trosyd diye bir krem var çok iyi geliyor pişiğe
Çok teşekkür ederim canım takipteyim kakasını her şeyini takip ediyorum. Bakalım profesöre gittik doktor, ben alerjik bir durum görmüyorum kaka mukuslu olabilir yeşil de olabilir bu illa alerji olduğu anlamına gelmiyor nolur internetten hastalık seçme kendine diye de tembihledi:) Ama uyku sorunu ve kusmadan dolayı 10 gün bir diyet yap bakalım durumunda düzelme olursa o zaman konuşuruz dedi. 6 gün oldu giderek alışmaya başladım ilk zamanlar açmış gibi hissediyordum istediğim şeyleri yiyemeyince psikolojim bozulmuştu ama şimdi iyiyim. İnsan hakikaten her şeye alışıyor Mert le birlikte bunu çok daha iyi anladım.Nilayyy yeni gördüm. çok geçmiş olsun.
İnşallah diyet şifa olur.
süt ve süt ürünleri normalde öksüren grip olanada yasak. hacamat ustası bir abla var çok bilgili.
balgam yapıyor der.
önce süt ve süt ürünlerini takibe al.
özellikle paketli ürünlerden.
şimdi siz yazınca fark ettim benim minik kızımında büyük abdesti bazen mukuslu ve makat etrafı kızarık
Bizimkininde kakası sulu gibi biraz sizlerdede öylemi ?? Mama veriyorum benÇok teşekkür ederim canım takipteyim kakasını her şeyini takip ediyorum. Bakalım profesöre gittik doktor, ben alerjik bir durum görmüyorum kaka mukuslu olabilir yeşil de olabilir bu illa alerji olduğu anlamına gelmiyor nolur internetten hastalık seçme kendine diye de tembihledi:) Ama uyku sorunu ve kusmadan dolayı 10 gün bir diyet yap bakalım durumunda düzelme olursa o zaman konuşuruz dedi. 6 gün oldu giderek alışmaya başladım ilk zamanlar açmış gibi hissediyordum istediğim şeyleri yiyemeyince psikolojim bozulmuştu ama şimdi iyiyim. İnsan hakikaten her şeye alışıyor Mert le birlikte bunu çok daha iyi anladım.
Çok teşekkür ederim canım takipteyim kakasını her şeyini takip ediyorum. Bakalım profesöre gittik doktor, ben alerjik bir durum görmüyorum kaka mukuslu olabilir yeşil de olabilir bu illa alerji olduğu anlamına gelmiyor nolur internetten hastalık seçme kendine diye de tembihledi:) Ama uyku sorunu ve kusmadan dolayı 10 gün bir diyet yap bakalım durumunda düzelme olursa o zaman konuşuruz dedi. 6 gün oldu giderek alışmaya başladım ilk zamanlar açmış gibi hissediyordum istediğim şeyleri yiyemeyince psikolojim bozulmuştu ama şimdi iyiyim. İnsan hakikaten her şeye alışıyor Mert le birlikte bunu çok daha iyi anladım.
Zaten sadece kucakta uyuyor gece gündüz kucağımda. Yatağa bıraktığımda en fazla yarım saat sonra uyanıyor ama kucağımda epey uyuyor. Çok teşekkür ederim amin Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin insan ne yapacağını şaşırıyor bu gibi durumlarda. Umarım doktorun dediği gibidir sadece hassasiyet vardır daha kötü olmaz. Ama diyetimde bir süre ara ara yeşil kaka devam ediyordu akşamları özellikle pirinçten sonra olduğunu farkettim pirinci de diyetten çıkardım ve artık kakasının rengi yeşil olmuyor. O beni düşündürdü. Hayırlısı bakalım cuma günü gideceğim. Kızının kakası sadece mukusluysa rengi filan normalse endişe etme ben yeşil olmasaydı rengi doktora gitmeyecektim zaten.Allah yardımcın olsun. Kendinle birlikte uyutmayı öğrenmen lazım. yapamıyorum demiştin ya. bak insan herşeye aşılıyor.
ben iki evladımda birlikte uyudum ama bunu yatağına yatırıyorum. onlarda hava serindi bi köseyi bebeğime veriyordum şimdi çok sıcak yayıla yayıla uyuyorum yer kalmıyor bebeğe
profesörün dediği çok rahatlattı beni.
senin adına çoknmutlu oldum.
alerjik olsaydı üzülürdüm.
benim kızımında mukuslu ara sıra.
poposuda kızarıyo.
Allah korusun hepsini.