Boşver canım takma kimseyi ve çağırmada..onların seni çağırması gerek kafan rahatlasın diyee..
Evim merkezin biraz dışında. Bana gelende hayırlı olsun deyip bi kahve içip gitmiyor nedense
oturuyorda oturuyor..durum böyle olunca sofra hazirliyorsun işte. Ahhhh ahh... O diil gelen 'işin çok zor! Oğlanlar cok hareketli, yardim edeninde yok' diyor dalga geçer gibi
S _sushico_ canım bebekler yetişkinler gibi değil. Yeni bir şeye alışma süreleri aşırı kısa. 1 gün en zoru 3 günde alışıyor. Annenin istikrarlı oluşuna göre de değişiyor tabi.. naçizane bi tavsiyede bulunayım sakin eve araba almayın, yazik olur. Hem paraniza hem size
hic bir yere gidemez duruma gelirsiniz. Gittiğin her yere arabayi goturebilecek misin? Ilk oglumda aksama kadar kucagimda durmak isterdi ve aksama kadar aglardi
bi sekilde vazgecirdim. Cunku hic bir is yapamamayi gectim kollarim belim sirtim perisan olurdu
Merhaba canım biz h sonu ilçeden ile geldik yaklaşık 1,5-2 saat çok zorlandık oğlan çok yoruldu ağlaması bile değişti başka bir yere hele uzak mesafeye gitmek zor gibi gözüküyor kalbinde üfürüm var diye doktora gelmiştik bir sürü şey söyledi gerçekten yoruldum Allahım miniklerimize sağlık sıhhat versin psikolojim bozuluyor hapşırsa,burnu tıkansa,pişik olsa bile
Rabbim tüm evlâtları korusun ve hayırlı etsin. Anne olmak mükemmel bir olay. ANNE olana cilginsi evhamli duygular bedava
Bende sordum sünneti istediğiniz vakit yaptirin dedi, daha çabuk iyilesiyomus, biz iyi bir doktor araştırıp Ekim'de yaptiricaz en geç.
Tecrübeme dayanarak 4 ayını doldurmuş bebeleri sünnet etmiyor çocuk cerrahları. Nedeni de şuymuş '4 aya kadar lokal anestezi ile yapiliyor 4 aydan sonra genel anestezi.. durum böyle olunca o kadar küçük bebeğe anestezi vermeyi doğru bulmuyorlarmış'
Sağolun kızlar
ben de Eylül de düşünüyorum sünneti Allah nasip ederse inş sağlıkla büyürüz beraber çok seviyorum ya miniğimi hiç bir şeye benzemiyormuş evlat deneyimli anneler kaka yaparken çok ıkınıyor katı olmamasına rağmen bunu kolaylaştırmanın bir yolu var mı
Benim oğlanda çok ıkınıyor hatta baya baya kızarıyor. Bazı geceler biraz fazla ıkınıyor beni unutmuyor
ağlamadığı sürece bi sorun yok diyorum ben. Bana göre zaruri olmadikca dışardan müdahale düzen ve dengesini daha çok bozar. Ilk çocuğumda zırt pırt annemi arardım 'anne söyle oldu, boyle oldu...ne yapayim? ' kadin artik bezdi ve 'cocugu bi rahat birak tepesinde mi bekliyorsun' dedi.. hakliydi resmen tepesinde bekliyordum
dikkatte secicilikte oluyor insanda..ikiniyor kakasini yapamiyor dedikce her ikinisini duyuyor insan ve aksama sabaha oyleymis gibi geliyor..
Canım benimki de aynı kakasını yaparken zorlanıyor ve baştan beri kakası mukuslu.Makat kısmında hafif kızarıklık var. Bize doktor probiyotik damla verdi kaleidon diye. Daha rahat yapmasını sağlar dedi ama pek değişen bir şey olmadı.
Makat bölgesinin etrafı da çok az kızarık. Ben de bunu kafaya taktım acaba oğlumun huzursuzluğu alerjiden mi diye. Süt alerjisinden de olabiliyormuş doktora gideceğim.Alerji uzmanına yönlendirmesini isteyeceğim. Belki de huzursuzluğu bundandır. Tecrübeli anneler mukuslu kaka olur mu normalde? 4 gün önce aşı yaptırdım kakası bildiğiniz yeşil renk oldu şimdi geçti ama çok korktum. Ne yapacağımı şaşırdım.
2.çocuğumda psikolojim o kadar bozulmuştu ki bu alerjiden oturup ağlardım
çok şükür dermansız dert değil. Mukuslu kaka yüksek oranda alerji kaynaklı demek. Çocuk doktorları hemen alerji uzmanına yonlendirmiyor. Önce anneden diyet yapması isteniyor. Süt ve süt ürünlerini tüketmeyi bırak önce, 1 hafta yeme. Sürekli takipte kal. Düzelme yoksa o diil.. bu defa et ve et ürünleri..O da değilse bakliyat, sebze, paketli gıda, şeker vs vs vs uzayıp gidiyor. Anneyi aşırı zorluyor. Hele ek gidaya baslayinca aman allah'ım daha fena sarpa sariyor işler..hele cevrende -bir sey olmazcilar- varsa daha daha felaket! Çocuk doktorları yaşından önce alerji testini yaptırmayın diyor. Hiç bir gıdayla karşılaşmadığı için doğru snuc vermez diyorlar. Birde devlet hastanelerinde sıra bulmak aşırı zor ve bulsan bile 3-5-10 ay sonraya sıra veriyorlar. Bir de genelde spresifik şeylere bakıyorlar. Biz özelde değişik bir test yatırmıştık. Testin adını unuttum
Istanbul da bezm-i âlem hastanesi var. Eğer orda yaşıyorsan bi araştır derim.