KıZlar benim miniğin tek gözü çapaklandı akıyor doktor enfeksiyon gibi dedi damla verdi başka bir yöntem var mı
Benim kızımında doğduğundan beri öyleydi. 3 günlükken damlaya başladık gunde 3 e çıkardık yinede geçmemiş ti. Sütümü pamuğa sıkıp onunla siliyorum 2 3 gündür. Bugün iyi durumda çok şükür. Bu arada tam bir aylik olduk dün. Uzun sürdü yani.

Kızlar bebeğim bikaç gündür emzirmeye aldığım zaman epey bir memeyle oynuyor midesini bulandırıyor falan sizce memeyimi bırakacak biberonun farkınamı vardı deneyimli anneler ne anlama geliyor bu durum

hayırlı hafta sonları kızlar. bebeğim ağlıyor uyumuyor sürekli
eşimde yarın mesaide olacak
elhamdülillah çok şükür
umarım bu gece yarın bebeğim gazsız ve rahat uyur , yoksa zorlanıyorum
bugün fırsat bulup kuaföre gittim saçımı kestirdim Hifaa kuzum 35 lira ödedim. diğer bakımlarımı kendim yaptım. iyi geldi hemde çok. bide bişeyler alsam yeni yaza yeni bebepe 3 çocuklu anneye yeni trend

sizler nasılsınız.?
A asitane161719 leylunehar Nilayyy B Beklenngn tansiyonun düştümü nasılsın ?
R rkndmt durumlar nasıl ?
ve diğer kızlar

Canım ben bildiğin gibi devam. Uykusuzluk yorgunluk... Lohusalığa bile alışıyor insan. Saçlarını kestirmişsin ne güzel ben arada fırsat bulup duş alabilirsem seviniyorum.Saçlarım desen belime indi kestirmek ve boyatmak istiyorum ama evden uzaklaşmak mümkün değil. Sütüm de sağacak kadar değil. Sabrediyorum geçecek bugünler diye kendimi avutuyorum. Ben ki makyajsız bakkala bile gitmeyen insandım, parfümsüz duramazdım. Şimdi zararlı diye hiçbir şey kullanmıyorum. Göbeğimden kıyafet bulamıyorum zaten o da ayrı dert. Eşim beni bu halimle bile severse daha da sırtım yere gelmez Tüm bunlara bakınca eski ben olsaydım herhalde tımarhanelik olmuştum şimdiyse o kadar takılmıyorum öğrenilmiş çaresizlik midir nedir. Annelik öğrenilen bir şey deniyor gerçekten öyle sanırım yavaş yavaş öğreneceğiz.

doğru zamanla öğreniyoruz , bende gidip gelene kadar bebek ağladı uyumadı. eşim kaç.kez aradı ama artık dayanılacak gibi değildi. çok rahatsız ediyordu. inşallah geçer bu günler , valla sizi üzme istemem ama her dönemi ayrı bir imtihan ve zor. diş dönemi Vs. benim iki taneside zor diş çıkardı. hiç zorlanmayan bebeklerde var inşallah bu kez öyle olur. oğlum sürekli parka bahçeye inmek istiyor. ben kurallar koydum hepsini çiğneyerek eziyor. kucaktakihalini özlüyorum. kızıyorumolmuyor konuşuyorum olmuyor. bilmezdim beni böyle üzeceğini. bugun inşallah güzel geçer. bahçeye inmeyecek çünkü. dün kuralları ihlal etti , kendi tercihinin sonuçlarını yaşayacak bugün. işte öyle nilay. bazen bebeklik en kolay dönem diyorum enazından senin elinin altında.

Kızlar alıştınızmı bu tempoya?
inanın bu hayat bana ait değil sanki hala alışamadım 35 günlük olduk galiba.
Bizde 34 günlük olduk ama bende alışamadım. Hamile kaldığından beri ev işi, yemek falan yapmadım. Şimdi biri bebek görmeye gelicem dediğimde ne yapçağımı şaşırıyorum , hiç bişey yetişmiyor. Herşeyi unutmuş gibiyim bebeğime de sütüm yetmiyor. Siz nasıl yetişiyorsunuz gelene ne yapıyorsunuz akıl verin biraz

benim burda gelen kendileri bişeyler yapıyor. ben şimdiye kadar kısır ve irmikli toplardan yaptım. bir kezde mantı , kısır,börek, kek.
bunları yaptım iki kez çaya geldiler bir kez yemeğe o zamandà bızlukta lahmacun vardı gelen akrabamda çğiköfte yaptı. bundan sonra gelenlerim çok olur. gene bu tür bişeyler yaparım. gelenlerde yapar bişeyler. çünkü bu anlattığım zamanda çok yoruldum. birdaha kendimi bu kadar yormam. iki çeşit yeter bi tatlı bu tuzlu. yada tavuk pilav tatlı . bu ikisi. ben hamile kaldığımdan beri temizlik yaptım hiç aksatmadan, alerjik tozq karşı. daha evel hafta sonu perdeler yıkadı.
sizde dağıtan yok. ben sürekli. topla temizleme sil

Benim riskli diye herşeyi eşim yapmıştı ya da annemler falan ama şu an onlar normal hayatına döndü ben dönemedim Herşey bana bakıyor sanki bende yetişemiyorum o dediklerini bile nasıl yapsam diye düşünüyorum buzluğa koymuştum bişeyler onlar da bitiyo stres yapmasam kolay da alışçaz inşallah

Canım inanki ben yarın annemlere kaçıcam çünkü misafirler çok yordu benimkiler yatıya gelir inanki dün yine yatıya misafirim vardı..normal hayatımda yiyecek olarak ne yapıyordumsa yine onları yapıyorum..birde benimkiler sorunlu biri pirinç yemez biri bulgur biri sebze yemez birinin şekeri vardır hiçbişey yemez vs vs.. eşime dedim kim geleceksede biraz ertelensin dinlenmem lazım..

Kızlar ya siyah çay içmek hakkında doktorlarınız bişey dedimi benimki süt kanallarını büzüştürür icme dedi ama ben sanki çay içince sütüm oluyor gibi..bu konuda bilgisi deneyimi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…