2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar grubu Yen’i gördüm iki Aydır bat haziran grubundaydım orada tutturamadım buraya transfer oldum bugün bat günüm 5 gün önce micratech marka gebelik testinde çift çizgiyi gördüm kan testiyle tescillettim benim gibi erkenden öğrenmek isteyenlere kesinlikle öneririm 5 liralık ucuz testlerden olmasına rağmen cidden çok erkenden gösteriyor. İlk gebeliğimde de onunla öğrenmiştim. Darısı bekleyen diğer arkadaşlarıma der hepinizi öperim

bende kusma yok ama inanılmaz rahatsız edici bulantı var. devamlı çenemi kasıyorum. iştahım sıfır,aklıma yemek getirince öğürüyorum. 6. haftaya girdiğimde başladı bulantılar.

Çok sağol canım önerini dikkate alıcam. Dediğin doktoru da araştırıcam. Ben ilk hamileliğimde bayan dokotra gidiyordum ama doğumumu erkek doktor yaptırdı ondan çok daha memnun kaldım çok ilgili konuşkandı. Bayan da işini iyi yapıyordu ama soğuktu insanı rahatlatan bi konuşması yoktu. Şimdi içime sinen bi doktor olsun da erkek de olabilir diyorum.

Kızlar bende boğaz enfeksiyonu da var her yeri açtığım için evde ceyranda kalmaktan sanırım..
Biraz ağrı ve afedersiniz balgam var. O da çok etki ediyor mide bulantıma çünkü tıkıyor boğazımı şiddetli öğürmeden de çıkaramıyorum..
Bu konuda ne yapabilirim çok bunaldım bulantılar hastalık

Benim kızım da 5 haftalıkken göründü ve kalp atışını duymuştuk :)

Ben 2017 Nisa’n anneleri grubundaydım halaaa görüşüyoruz :)) güzel arkadaşlar edindim. Bebekleri daha anne karnından tanıyoruz :)

Ne gibi kalp sorunun var canım ? Bende mitral kapak yetmezliği var ben ilk çocuğumu suni sancı ile normal Doğumla doğurdum.

Bu bulantıyla sıcağa yakın su :///
Hep buz gibi su dondurma biraz midemi rahatlatıyor diye soğuk soğuk yiyip içiyorum.
Ondan da geçmiyor olabilir o zaman.
Balgamı söktürecek en iyi sıcağa yakın ılık su içine de bir iki damla limon. Zor mide bulantısıyla biliyorum ama soğuk içtikçe düselmes

Aynı ilk hamileliğimdeki gibisin üzüldüm hep serumla geçti ilk 5 ay. Allah kolaylık versin canım

Canım kalp rahatsızlığın varsa Boğaz enfeksiyonu olmaman gerekiyor yoksa ilerler bende öyle oluyor. Doktora gitmeni öneririm.

Balgamı söktürecek en iyi sıcağa yakın ılık su içine de bir iki damla limon. Zor mide bulantısıyla biliyorum ama soğuk içtikçe düselmes
En azından çok soğuk içmeyeyim. Kendimi en iyi hissettiğim zaman içeyim ılık limonlu su teşekkürler canım.
Aynı ilk hamileliğimdeki gibisin üzüldüm hep serumla geçti ilk 5 ay. Allah kolaylık versin canım
Allah razı olsun benim de öyle olacağa benziyor. Yarın kontrolüm var doktora sorucam eğer bi sakıncası yoksa haftada iki kez serum taktircam. Ancak serumdan sonra inan gibi hissediyorum kendimi :/
Canım kalp rahatsızlığın varsa Boğaz enfeksiyonu olmaman gerekiyor yoksa ilerler bende öyle oluyor. Doktora gitmeni öneririm.
Bugüne kadar benim bildiğim yok canım.
Ama zaten yarın kontrolüm var gidince sorucam.
Nefesim de daralıyor çünkü çok bişi yiyemiyorum.

Kizlar decavit aliyorum.gunde 1 tane o bulanti yaptirabilir mi acaba...baskada birsey almiyorum..

Ben kizimda senin gibiydim.hic yiyemiyordum ögüruyordum.hastaneye yatirdilar hep serumla beslediler.sonrasindada hep bulanti ilaci aldim.4 aydan sonra daha rahatladim ama doguma kadar bulantim hatsafadaydi.ogurerek doguma girmistim.bu hamileligimde istah yok bulabti var ama siddetli degil simdide korkuyorum niye bulanmiyo diye

Doktor bana da geçen hafta yatış verelim keton çok yüksek çıkmış vücut yıkıma başlamış artık dedi ama ben istemedim çünkü oğlum var ona bakacak kimsemiz yok gurbetteyiz. İlaç verdi o gün serum aldım iyiydim. Şimdi de ilaçla idare etmeye çalışıyorum ama pek bi faydası da yok . Zorlaya zorlaya bi parça bişiler ölmeyesilik kadar derler ya öyle yiyorum ki oğlum yalnız kalmasın hastaneye yatmim diye..
Benim de ilk iki gün gün hafif başladı dedim herhalde bu ikincisi böyle geçecek şükür dedim sonra birden bire arttı :/

Bende simdi kotu olsam yatis verse istemem.insan cocugu olunca ilk onu dusunuyor napicak diye.Allah yardimcin olsun.benim kizimdada sabahlari bulanti olmuyordu 4 de basliyordu kurulu saat gibi.bundada ayni o saatte bulanti basliyor ama siddetli degil.yiyebiliyorum herseyi.kizimda peynir ekmekle gecmisti hamileligim.bu yuzden sorunmu var bunda diye korku aldi beni.kizimdan onceki hamileligimde bulantim kesilivermisti birden kalbi durmus meger bebegimin kurtaj oldum.birde martta bos gebelik gecirdim.2 kürtajdan sonra korkuyo insan

Çok haklısın.
Ben de ilk bebeğimi öyle kaybetmiştiim.
Bir an da mide bulantılarım kesilmişti gitmiştik kalbi durmuş.
Oğlum ikinci gebeliğimin meyvesi çok şükür..

bende kusma yok ama inanılmaz rahatsız edici bulantı var. devamlı çenemi kasıyorum. iştahım sıfır,aklıma yemek getirince öğürüyorum. 6. haftaya girdiğimde başladı bulantılar.

Benim de aynen devam bulantilar. Kuru kuru mahvediyor insani. Ilk bebegimde kusma yoktu ama bunda bir de surekli kusuyorum. Bos mideyle kusmak da mahvediyor insani. Kokular inanilmaz kotu yapiyor. Yavruma yaklasamiyorum. Sivi sabun kokusu bile mahvediyor. Ben de bugun hastaneye gidip serum taktirmak isticem. Tabi takarlarsa. Gecen serumdan sonra 2 gun rahatlamistim. Kani sulandirdigi icin serum kandaki betahcg goreceli olarak dusuyomus. O da normal seviyeye cikana kadar bulantilar azaliyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…