Çok sağol canım önerini dikkate alıcam. Dediğin doktoru da araştırıcam. Ben ilk hamileliğimde bayan dokotra gidiyordum ama doğumumu erkek doktor yaptırdı ondan çok daha memnun kaldım çok ilgili konuşkandı. Bayan da işini iyi yapıyordu ama soğuktu insanı rahatlatan bi konuşması yoktu. Şimdi içime sinen bi doktor olsun da erkek de olabilir diyorum.Aslı hanımı bilmiyorum ama bir bayan doktor var ismini unuttum kadın doğum hastanesinde çok fazla hastası var çok iyi diyolar kocasıda çok ünlü kadın doğum prof. Muayenesine gitmiştim hatta kocasının 400 tl falandı.Eşide çok iyi diyolar ben kadın doktor sevmediğim için gitmiyorum emrah hocayı öneririm . Birde manisada özel hastaneler çok kötü orda iyi bir doktor duymadım önermem çok kötü şeyler duydum çünkü
Bu bulantıyla sıcağa yakın su :///Sıcağa yakın su içmelisin sık sık bu dönemde en masum iyi gelecek şey o. Geçmiş olsun
Benim kızım da 5 haftalıkken göründü ve kalp atışını duymuştuk :)çok teşekkürler cnm.evet haklısın 1 hafta daha bekleyebilirim sanırım. Birde bugün bir arkadaşım dediki eğer çok su içip doktora gidersen karnından gözükür.onunda 5 haftalık gözükmüş. Tabi o zayıf ben kiloluyum.yağlardan gözükmeyebilir
Ben 2017 Nisa’n anneleri grubundaydım halaaa görüşüyoruz :)) güzel arkadaşlar edindim. Bebekleri daha anne karnından tanıyoruz :)Burada gerçekten güzel dostluklar oluyor
Bende 2015 te hamile kalınca Haziran 2016 anneleri grubundaydım
Sonra birbirimzi mrk etmeye başlayınca başka bir yerde de grup kurduk
Çok şükür halen devam ediyoruz çok güzel oldu
Hatta bazılarıyla buluştuk bile
Ne gibi kalp sorunun var canım ? Bende mitral kapak yetmezliği var ben ilk çocuğumu suni sancı ile normal Doğumla doğurdum.kalp sorunum oldugu icin ilk dogumum da sezeryan oldu mecburen oyuzden buda sezeryan olcak zaten kontrollerede 1saat yol cekicez napalim ankaradada traikden falan 35dakikayi buluyordu dojtormuza ulasmak evimizden cokda fark etmicek artik ama acil durumda cok zor insallah sorunsuz atlatirim sadece kontrollere giderim gerek kalmaz insallah acil bisey olmaz
Balgamı söktürecek en iyi sıcağa yakın ılık su içine de bir iki damla limon. Zor mide bulantısıyla biliyorum ama soğuk içtikçe düselmesBu bulantıyla sıcağa yakın su :///
Hep buz gibi su dondurma biraz midemi rahatlatıyor diye soğuk soğuk yiyip içiyorum.
Ondan da geçmiyor olabilir o zaman.
Aynı ilk hamileliğimdeki gibisin üzüldümMerhaba arkadaşlar.
Raporluydum ve çok kötüyüm giremedim hiç bakamadım ne güzel sayfalar ilerlemiş.
Hepsini okuyamadım.
Benim mide bulantılarım ilaca rağmen halen şiddetli.
Ama en azından minik minik de olsa etimek leblebi felan yiyorum.
Yarın kontrolüm var.
Bakalım bebiş ne durumda. Umarım her şey yolundadır da hastaneye yatırmaz.
Evimden tiksinir oldum her yer bana kokuyor. 10 günde 3 kilo vermişim.
Canım kalp rahatsızlığın varsa Boğaz enfeksiyonu olmaman gerekiyor yoksa ilerler bende öyle oluyor. Doktora gitmeni öneririm.Kızlar bende boğaz enfeksiyonu da var her yeri açtığım için evde ceyranda kalmaktan sanırım..
Biraz ağrı ve afedersiniz balgam var. O da çok etki ediyor mide bulantıma çünkü tıkıyor boğazımı şiddetli öğürmeden de çıkaramıyorum..
Bu konuda ne yapabilirim çok bunaldım bulantılar hastalık
En azından çok soğuk içmeyeyim. Kendimi en iyi hissettiğim zaman içeyim ılık limonlu su teşekkürler canım.Balgamı söktürecek en iyi sıcağa yakın ılık su içine de bir iki damla limon. Zor mide bulantısıyla biliyorum ama soğuk içtikçe düselmes
Allah razı olsun benim de öyle olacağa benziyor. Yarın kontrolüm var doktora sorucam eğer bi sakıncası yoksa haftada iki kez serum taktircam. Ancak serumdan sonra inan gibi hissediyorum kendimi :/Aynı ilk hamileliğimdeki gibisin üzüldümhep serumla geçti ilk 5 ay. Allah kolaylık versin canım
Bugüne kadar benim bildiğim yok canım.Canım kalp rahatsızlığın varsa Boğaz enfeksiyonu olmaman gerekiyor yoksa ilerler bende öyle oluyor. Doktora gitmeni öneririm.
Ben kizimda senin gibiydim.hic yiyemiyordum ögüruyordum.hastaneye yatirdilar hep serumla beslediler.sonrasindada hep bulanti ilaci aldim.4 aydan sonra daha rahatladim ama doguma kadar bulantim hatsafadaydi.ogurerek doguma girmistim.bu hamileligimde istah yok bulabti var ama siddetli degil simdide korkuyorum niye bulanmiyo diyeMerhaba arkadaşlar.
Hepsini okuyamadım.
Yarın kontrolüm var.
Doktor bana da geçen hafta yatış verelim keton çok yüksek çıkmış vücut yıkıma başlamış artık dedi ama ben istemedim çünkü oğlum var ona bakacak kimsemiz yok gurbetteyiz. İlaç verdi o gün serum aldım iyiydim. Şimdi de ilaçla idare etmeye çalışıyorum ama pek bi faydası da yok . Zorlaya zorlaya bi parça bişiler ölmeyesilik kadar derler ya öyle yiyorum ki oğlum yalnız kalmasın hastaneye yatmim diye..Ben kizimda senin gibiydim.hic yiyemiyordum ögüruyordum.hastaneye yatirdilar hep serumla beslediler.sonrasindada hep bulanti ilaci aldim.4 aydan sonra daha rahatladim ama doguma kadar bulantim hatsafadaydi.ogurerek doguma girmistim.bu hamileligimde istah yok bulabti var ama siddetli degil simdide korkuyorum niye bulanmiyo diye
Rabbim yardımcın olsun inş birşey yokturherseyn hayrlısı olsun inşallah agrısz sızızsz atlatrsın .
Bende simdi kotu olsam yatis verse istemem.insan cocugu olunca ilk onu dusunuyor napicak diye.Allah yardimcin olsun.benim kizimdada sabahlari bulanti olmuyordu 4 de basliyordu kurulu saat gibi.bundada ayni o saatte bulanti basliyor ama siddetli degil.yiyebiliyorum herseyi.kizimda peynir ekmekle gecmisti hamileligim.bu yuzden sorunmu var bunda diye korku aldi beni.kizimdan onceki hamileligimde bulantim kesilivermisti birden kalbi durmus meger bebegimin kurtaj oldum.birde martta bos gebelik gecirdim.2 kürtajdan sonra korkuyo insanDoktor bana da geçen hafta yatış verelim keton çok yüksek çıkmış vücut yıkıma başlamış artık dedi ama ben istemedim çünkü oğlum var ona bakacak kimsemiz yok gurbetteyiz. İlaç verdi o gün serum aldım iyiydim. Şimdi de ilaçla idare etmeye çalışıyorum ama pek bi faydası da yok . Zorlaya zorlaya bi parça bişiler ölmeyesilik kadar derler ya öyle yiyorum ki oğlum yalnız kalmasın hastaneye yatmim diye..
Benim de ilk iki gün gün hafif başladı dedim herhalde bu ikincisi böyle geçecek şükür dedim sonra birden bire arttı :/
Çok haklısın.Bende simdi kotu olsam yatis verse istemem.insan cocugu olunca ilk onu dusunuyor napicak diye.Allah yardimcin olsun.benim kizimdada sabahlari bulanti olmuyordu 4 de basliyordu kurulu saat gibi.bundada ayni o saatte bulanti basliyor ama siddetli degil.yiyebiliyorum herseyi.kizimda peynir ekmekle gecmisti hamileligim.bu yuzden sorunmu var bunda diye korku aldi beni.kizimdan onceki hamileligimde bulantim kesilivermisti birden kalbi durmus meger bebegimin kurtaj oldum.birde martta bos gebelik gecirdim.2 kürtajdan sonra korkuyo insan
Merhaba arkadaşlar.
Hepsini okuyamadım.
Yarın kontrolüm var.
bende kusma yok ama inanılmaz rahatsız edici bulantı var. devamlı çenemi kasıyorum. iştahım sıfır,aklıma yemek getirince öğürüyorum. 6. haftaya girdiğimde başladı bulantılar.