2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dogumda napicaksin hastane olayini Allah yardimcin olsun
kalp sorunum oldugu icin ilk dogumum da sezeryan oldu mecburen oyuzden buda sezeryan olcak zaten kontrollerede 1saat yol cekicez napalim ankaradada traikden falan 35dakikayi buluyordu dojtormuza ulasmak evimizden cokda fark etmicek artik ama acil durumda cok zor insallah sorunsuz atlatirim sadece kontrollere giderim gerek kalmaz insallah acil bisey olmaz

Valla benımkıde 9.5 kılo bende alıyorum tuvalet egtımı verıorum bıde ben bazen kendısıde kucak ıstıo gecıstırebılırsem ne ala yoksa alıorum 5. Kattayım ben bugun mecbr cıkardım eşim işteydi Allaha emanet başka şansım yok

Doktor kaldirma dese napicaksinki canim cocuk bunu bilmez illaki alicaksin kucagina.Mumkun oldugu kadar ani kaldirmamaya dikkat et ve biraz daha az kucagina almaya dikkat et bisey olmaz ozellikle kritik zamani atlatana kadar.
Benimde oglum bir bucuk yasindaydi kizima hamileyken ama daha kiloluydu illaki aliyordum anlamiyordu cunku cocuk haliyle.Ani sekilde kaldirirsam bi agri olurdu o yuzden sen dikkat et

Ben acile gitrim betaya bakildi ama bide çatala çıkardılar :) yok ben sadece beta düşmüş mü ona bakacam desemde illa parmaklayacaz seni dediler tövbe yarabbim şükür değerim 785e düşmüş ve acil doktoru kesen oluşmuş ama sağlıksız gebelik düşmüş sen farkinda olmamışsın dedi dış gebelik bu kadar düşmez beta kimyasalda değil düşük yapmışsın dedi benimde 2.5 yaşında oğlum var yok desemde kucağıma çok geldi küçük bebişi olanlar ben ondan oldu diyemiyorum ama tedbirli olun

Yani düşmüş mü peki sen farketmdn mı parca faln glmdımı

Geçmiş olsun bu arada üzldum gercekten ama skma cnını rabbım sagluklı bir bebiş nasıp eder inşallah

Geçmiş olsun bu arada üzldum gercekten ama skma cnını rabbım sagluklı bir bebiş nasıp eder inşallah
Yani düşmüş mü peki sen farketmdn mı parca faln glmdımı
Hiç bilmiyorum ki parça falan geldimi ben açık kırmızı kan görünce fitili basıyordum korkudan rabbim acılarını göstermesin 2 evladim var elhamdülillah 9yaşında kızım 2.5 yaşında oğlum bu planlanmamış bir gebelikti zaten ayın 10unda yine aynı dogum evi acilde betaya bakıldı 1635 çıkmıştı cuma başka hastanede 1350 çıkmıştı bugün yine doğum evi acilde bakıldı 785e düşmüş doktor düşüş çok olduğu için dış gebelik yada kimyasal diyemeyiz 1600 olmuş zaten kesen varmış düşmüş farkina varmamışsın dedi ben gerçekten sevindim yani düşük olmasina degilde çok şükür dış gebelik değilmiş

Rabbim gonlune gore versin evlatlarına saglıklı uzun ömür versn Rabbim

saol cnm cevabın için. dediğin gibi eğer kese görünmedi alttan bakalım derse doktor yok dicem.
Benimde karnimdan gozukmedi alttan bakayım dedi yok dedi ozaman su iç idrara sıkış öyle bakalim dedi ve öyle göründü canm sende öyle yap

Arkadaslar bende vajinal muayedenn sonra kanama yasayanlardanim ve sonu hic iyi olmadi bu sefer hem
Gec gidicem doktora hemde karnimdan baktiricM artik nasip diycem kac defa gidip keseyi gorduk ikinci gittigimizde kalbi atmiuo dendi kac defa hayal kirikligi yasadim yani artik nasip diyip 10 haftalik olana kadar gitmiycem doktora

Bi sıkıntı olmadığı sürece gitme canm hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza ins

Merhaba kızlar Allah'tan birşey gelmezse bana da doktor lazım görüştünüz mu karar verdiniz mi .. 5 haftaligim henüz ilk gebeliğim geçen ay kimyasal olunca bu ay stresle günleri zor ediyorum kontrole kadar :) bahsettigin özel sigorta korudaki doktoru karşılıyor mu canim ? Unutmadan hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşalım inşallah:) Ankarada normal doğum taraftarı doktor önerilerinizi bekliyorum kizlarr

Evet canim Koru'daki doktoru karsiliyor. Normal ve dogal dogum yanlisi bir doktor. Arastirmalarima gore. Instagramda da hesabi var. Ismiyle aratirsan bulabilirsin.

Candysisters biz de annemlerdeyiz 5.kat asansör yok ben de bazen yukarı çıkarmak zorunda kalıyorum eşim ya da annem varsa onlar çıkarıyorlar tabi. Bazen anne diye tutturduğu oluyor yani illa alıyoruz
4body1soul doktor kaldırma dese de dediğin gibi illaki alıcaz kucağa yapacak bişey yok. Ama bi zararı olur mu diye endişeleniyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum kucakta taşınacaksa eşime devrediyorum. Dediğin gibi ani kaldırmamaya dikkat edeyim sağol canım.

fatos29beren çok geçmiş olsun canım dış gebelik gibi bi sorun olmadan atlatmana sevindim. Allah 2 evladını sana bağışlasın isteyen herkese güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

A
fatos29beren çok geçmiş olsun canım dış gebelik gibi bi sorun olmadan atlatmana sevindim. Allah 2 evladını sana bağışlasın isteyen herkese güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Allah razı olsun canım amin inşallah rabbim cümlenin evladını korusun inşallah... gebelik yalan oldu ama sizi bırakamıyorum güzel sonuçlarınızı takip edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…