2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Candysisters Candysisters biz de annemlerdeyiz 5.kat asansör yok ben de bazen yukarı çıkarmak zorunda kalıyorum eşim ya da annem varsa onlar çıkarıyorlar tabi. Bazen anne diye tutturduğu oluyor yani illa alıyoruz
@4body1soul doktor kaldırma dese de dediğin gibi illaki alıcaz kucağa yapacak bişey yok. Ama bi zararı olur mu diye endişeleniyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum kucakta taşınacaksa eşime devrediyorum. Dediğin gibi ani kaldırmamaya dikkat edeyim sağol canım.
Aynen oyle oluyor yapacak bişey yok Rabbım korusun bebişlerımıxı biz elımzden gelenı yapıorz sonrası rabbıme kalmış

Günaydın herkese.. progesteron kullanıyorum gece yatmadan fitil şeklinde şükür lekelenmem geçti..ama kremsi bir şey geliyor vajinadan bu normal mi ilaçtan dolayı mı oluyor geri mi geliyor nedir fazlası..bilenler kullananlar var mı

Ben acile gitrim betaya bakildi ama bide çatala çıkardılar :oha: :) yok ben sadece beta düşmüş mü ona bakacam desemde illa parmaklayacaz seni dediler tövbe yarabbim şükür değerim 785e düşmüş ve acil doktoru kesen oluşmuş ama sağlıksız gebelik düşmüş sen farkinda olmamışsın dedi dış gebelik bu kadar düşmez beta kimyasalda değil düşük yapmışsın dedi benimde 2.5 yaşında oğlum var yok desemde kucağıma çok geldi küçük bebişi olanlar ben ondan oldu diyemiyorum ama tedbirli olun
Geçmiş olsun canım şükür, ki dış gebelik değilmiş ,diğer evlatlrını allahım sana bağışlasın

Amin canım allah razı olsun rabbim sizlere sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cok gecmis olsun canim Allah tez zamanda unuttursun yeni evlatlar nasip etsin insallah

Benimde karnimdan gozukmedi alttan bakayım dedi yok dedi ozaman su iç idrara sıkış öyle bakalim dedi ve öyle göründü canm sende öyle yap

Ya tatlım benim bgn kontrolum var ama rahmim ters diye gozukmezse yine alttan bakacak
2 kere bakildi simdiye kadar lekelenme yasamadim ama
Siz oyle soyleyince bende evham yaptim ama karnımdan gozukmuyor ki 8.haftaya girdik kismetse bgn ;(

Günaydın herkese.. progesteron kullanıyorum gece yatmadan fitil şeklinde şükür lekelenmem geçti..ama kremsi bir şey geliyor vajinadan bu normal mi ilaçtan dolayı mı oluyor geri mi geliyor nedir fazlası..bilenler kullananlar var mı

canım evet ilaçtan dolayı oluyor:KK49:

Geçmiş olsun canım şükür, ki dış gebelik değilmiş ,diğer evlatlrını allahım sana bağışlasın
Çok şükür canım bende dış gebelik diye ne korkular yaşadım nasıl günler beni bekliyor acaba diye geceleri uyku uyuyamadim ya uyurumda şiddetli sancı gelirse diye ama şükür beta hcg düşüşü var şimdide kendi doktorumu aradım başka yerde yaptırdım tahlili gelmeme gerek varmi dedim yok gelme ama takibi birakmicaz 0 landigini görene kadar tahlil yaptiracaz dedi

Bi sıkıntı olmadığı sürece gitme canm hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza ins
Amin ins canim aynen olursa zaten doktora gitsende oluyo gitmesende
Arkadaslar ben guatirim icin sabah 75 ml lik hap atiyorum gunluk 600ml progestoran aliyorum fitil seklinde d vitaminim eksikmis onun icin ekstradan kucuk bi hap atiyorum coraspirin kullaniyorum ve folik asit 800 ml midem ne durumda acaba cok merak ediyorum bayaa ilac aliyorum

Mrb canım ben çkaleliyim ama tayin durumundan manisadayız. Muayenehane değil de hastane olsun istiyorum özel hastane de olabilir. Grand medicaldeki doktorları pek tavsiye etmediler. Önerini dikkate alıcam not ettim tatilden dönünce bi kontrole giderim ona. Aslı hanım dediler bir de onu biliyor musun peki?
Aslı hanımı bilmiyorum ama bir bayan doktor var ismini unuttum kadın doğum hastanesinde çok fazla hastası var çok iyi diyolar kocasıda çok ünlü kadın doğum prof. Muayenesine gitmiştim hatta kocasının 400 tl falandı.Eşide çok iyi diyolar ben kadın doktor sevmediğim için gitmiyorum emrah hocayı öneririm . Birde manisada özel hastaneler çok kötü orda iyi bir doktor duymadım önermem çok kötü şeyler duydum çünkü

Merhaba arkadaşlar.
Raporluydum ve çok kötüyüm giremedim hiç bakamadım ne güzel sayfalar ilerlemiş.
Hepsini okuyamadım.
Benim mide bulantılarım ilaca rağmen halen şiddetli.
Ama en azından minik minik de olsa etimek leblebi felan yiyorum.
Yarın kontrolüm var.
Bakalım bebiş ne durumda. Umarım her şey yolundadır da hastaneye yatırmaz.
Evimden tiksinir oldum her yer bana kokuyor. 10 günde 3 kilo vermişim.

Merhaba arkadaşlar.
Raporluydum ve çok kötüyüm giremedim hiç bakamadım ne güzel sayfalar ilerlemiş.
Hepsini okuyamadım.
Benim mide bulantılarım ilaca rağmen halen şiddetli.
Ama en azından minik minik de olsa etimek leblebi felan yiyorum.
Yarın kontrolüm var.
Bakalım bebiş ne durumda. Umarım her şey yolundadır da hastaneye yatırmaz.
Evimden tiksinir oldum her yer bana kokuyor. 10 günde 3 kilo vermişim.

Allah kolaylik versin canim benim ilk hamileliğim öyleydi. Gercekten zorlamıştı beni.
Bakalım bu nasıl gececek.

X