2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gata evet herkese acik dedigin gibi 2 yil once komsum dogum yapti o da cok memnun kaldi.Alternatif olarak dusunucem tsk ederim.Bu arada sen hangi ildesin tasindin mi ankaradan
evet biz tayin sebebiyle ankaradaydik 5sene kaldik.simdi esim kurum degisikligi yapti zabita olarak ise devam ediyor memlekete geldik afyon dazkırı ilcesindeyiz.ilcede yasadigimiz halde kucuk bi ilce koy gbi oyuzden hastane falan yok en yakın denizliye gidiyoruz hastane olarak denizlide okudum buyudum zaten denizliliyim diyorum hep.afyonu hic gormedik denizliye daha yakiniz 1saat uzaklikta yani bize enyakin hastane.oyuzden 2hafta once gittik keseyi gorduk ama bidaha gitmedik cok uzak yol trafik hava sicak.allaha sukur sıkıntim yok diye bekliyorum 3agustos kontrolum.ama yarim saat otede bi ozel muayenesi olan doktor varmis ona gidip bebegi goreyim kalbini duyarim diyorum insallah yarin gidicez

Geçmiş olsun öncelikle, bende beklemedeyim bende 5.haftada düşük yaptım ilk düşük yaparken yani lekelenme olunca baktılar sanki bakılınca daha çok kanamam oldu ama sonra sorduğum iki doktor da alttan bakmanın buna etkisi olmadığını söyledi. İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamazsın tekrar geçmiş olsun .

kk ya ilk 2012de kizima hamile kalinca uye olmustum 2012 kasim bebeklerinde takiliyordum hepsiyle hala gorusuruz telefonla sosyal medyadan ekli olarak takipteyiz insallah sizlerle de cok guzel dostluklarimiz olur.9ay boyunca ve sonrasinda birbirmize destek olurz.hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

bana d öyle dediler am çok korkuyorum işte. beklesem zararı olmaz değil mi

N nihan34 ben henüz hiç doktora gitmedim. cunartesi randevum var ilk kez gidicem. yani eğer leke,aşırı sancı vs gibi bi şikayetin yoksa dr.a erken gitmenin hiçbir espirisi yok. folik asit zaten alıyorsundur,almıyorsanda hemen başla. 6. haftaya gel öyle gidersin. benimde ilk hamileliğimde lekelenme vardı,alttan muayne oldum 2kez ve kanamam gdierek şiddetlenip düşük oldu. vajinale bende sıcak bakmıyorum artık.

Canim dogumda napicaksin hastane olayini Allah yardimcin olsun

çok teşekkürler cnm.evet haklısın 1 hafta daha bekleyebilirim sanırım. Birde bugün bir arkadaşım dediki eğer çok su içip doktora gidersen karnından gözükür.onunda 5 haftalık gözükmüş. Tabi o zayıf ben kiloluyum.yağlardan gözükmeyebilir

Bekleyebilirsin 6.hafta veya 7. Haftada görünüyor..ben 5+6da gidicem insallah gorunur hcgde baya artmus olur

Ben de ekim kasim 2013 annelerinden 2siyle cok yakin arkadas oldum. Baska konustugum evine gidip geldigim bir cok arkadasim oldu.

Burada gerçekten güzel dostluklar oluyor
Bende 2015 te hamile kalınca Haziran 2016 anneleri grubundaydım
Sonra birbirimzi mrk etmeye başlayınca başka bir yerde de grup kurduk
Çok şükür halen devam ediyoruz çok güzel oldu
Hatta bazılarıyla buluştuk bile

Maşaallah canım. Allah bağışlasın yavrunu. Miniklere kardeş geliyo bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum
Aynen bende merak edıyorum şuan yasıtlaryla pek anlaşamıor buyuklerle daha ıyı oynuyor ama bakalım kardesylr nasıl olacak karnımı gosterıp bebek dedık smdı bazen kndısıde gosterıp bebek dıo

Adet sancisinin daha siddetlisi kasiklarda var gece gunduz hic gecmiyo bugun biraz rahatim cok sukur
Allah kolaylık versın bende de bazen Oluo ama adet olacakmş gbı bıde bazen batma oluo Rabbım bebşlerımızı korusun of zamanda hıc gecmıo böyle diye diye 9 ayımz gececk bakalım

Allah kolaylık versın bende de bazen Oluo ama adet olacakmş gbı bıde bazen batma oluo Rabbım bebşlerımızı korusun of zamanda hıc gecmıo böyle diye diye 9 ayımz gececk bakalım
Ay gecmesin benim icin zaman 4 ay ugrastim cocuk icin bide 1.5 yil kocisi ikna etme suresi var.Biraz hamileligin tadini cikarmak istiyorum.Hazir bugun agrimda azalmisken

Benımde 1 dusugum var aynen bende alttan baktrmstım kalp atsını duymustum sonra öldü ve 1 ay ölü taşıdım kontrlde fark ettıler ilaçla düşürdüm Rabbım bırdaha yaşatmasın hiç kimseye oyuzden bıraz daha bekle derım yanı sebebı belkı o degıldır ama yınede içimz rahat etsın

bana d öyle dediler am çok korkuyorum işte. beklesem zararı olmaz değil mi
Sende o zaman gıt ama alttan baktrma ben gttım bana baktı sadece keseyı gordu bebek daha kucuk kalp atısı duyulmaz dedı kan tahlıl idrar tahlıl aldılar sende bu şeklde yaptrabılırsın alttan bakalım derseler istemıorum dersın

Ay gecmesin benim icin zaman 4 ay ugrastim cocuk icin bide 1.5 yil kocisi ikna etme suresi var.Biraz hamileligin tadini cikarmak istiyorum.Hazir bugun agrimda azalmisken
isteyenler için geçmesın canım aynen tadını cıkar çok gzel bı duygu hele tekmelemeye basladgı zamanlar en cok sevdgm donemler gobegımı açar konusrdum kzmla vıdeoya cekerdım ama benımkı 9 ay durmadı 32 haftalık 2 cm açık vardı 36 da da dgum yaptım bakalım bu sıpa nasıl olacak

erik3588 bizim çocukları kucakta taşıma sorun olur mu onu sormayı unutmuşum cuma günü kontrolümde kalp atışı kan tahlilleri, idrarda enfeksiyon vs derken diğer arkadaşlara da soralım kızım 2.5 yaşında 13 kilo kucağımda taşısam sorun olur mu? Dikkat etmeye çalışsam da tuvalete götürürken merdiven çıkarırken vs illaki kucağa aldığım oluyor

saol cnm cevabın için. dediğin gibi eğer kese görünmedi alttan bakalım derse doktor yok dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…