2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi öğretmen arkadaşımdan fikir almıştım canım ben. Özgür Atlı'nın muaynehanesine gidiyormuş Grandmedicalde doğumunu yaptırmış. Şimdi tekrar hamile kalsam Celal Bayar'da Aslı hanım var ona giderim dedi tanıdıkları olmuş onda doğum yapan çok çok memnun kalmışlar. Ben de yaz tatili dönüşü bi gidicem ona. Aslında grandmedical bize çok yakın oraya gitmek istiyorum daha rahat olur diye. Karşı komşum da ocakta grandmedicalde doğum yaptı ama doktorunun ismini bilmiyorum. Manisaya gidince sorayım.
İyiyiz şükür 6.haftadan korkuyorum hep mide bulantıları o zaman başlıyor diyorlar ondan önce tadını çıkarmaya çalışıyorum hamisligin
7+2 yim son 1 haftadır sabah bulantılarım var ama çok uzun sürmüyor kahvaltı yapabiliyorum hiç kusmadım daha kızımda bu haftalarda çok fenaydım bir yudum bişey yiyemiyordum bulantı kusma yoğundu
Bunu ben de çok merak ediyorum benim de bir kızım var onda dediğin gibi yoğun bulantı kusmam oluyordu. Şimdi sabah bulantıları hafif geçiyor. Her hamilelik farklı olur diyorlardı doğruymuş. Bunun cinsiyetle ilgisi olabilir mi bekleyip görücez

Ogluma hamileyken agridan saclarimi yolardim 3. Ayimda basladi agrilarim o zamana kadar tik yoktu agrim disinda sikayetim olmadi 1.5 yil sonra kiza hamile kaldim 1.5 aylikken bi mide bulantisi basladi doguma kadar kustum bulandi ne zaman dogum yaptim o zaman gecti.Kizimdada agrim yoktu.Simdi yine bunda agrim da var mide bulantimda ama bu kez cok erken basladi.Bulantiya dayaniyorum ama agri beni mahfediyor is yapamiyorum bisey olacak korkusuyla

5.5 yaş canım görüştüğüm doktor 4 yıl dedi bana bilmiyorum sen de sorabilirsin
Daha erken bence sormak için
Face de ssvd geubu var orada okuduklarım gördüklerim 18 ay arayla ssvd bile yapan var
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Grand medikal bana da çok yakın orda ben simir için Tuncay diye bir doktora gitmiştim pek elektrik alamadım bir de kadın varmış ondan da kimse memnun değil Tuncay zaten sezeryancıymış. Senin ilk mi? Şimdi tatildeyim dönünce salı günü özgür atlıya gideceğim bakalım o nasılmış. Ama kafama takılan benim bulantılarım aşırı oluyor yatağa düşürecek kadar hatta başladı bile. Özgür atlının muayenehanesi var hastanede çalışmıyor. Ben de neticede çalışıyorum çok ağırlaştığım zamanlar nasıl rapor alabilirim ki bu durumda?

Canm benimde geçmişim çok iç acıcı degil 10 haftalık ikizlerimi kaybettim ve 22 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim rahim yetmezliği olabilir deniliyor ama net değil şuan sıkı bi şekilde takip edilecek alsancak tarafında sanırım bu dr otopark problemi falan olmuyormu canm bide muayenesi nekadar acaba

Evet öyleymiş muayenehanesi olduğunu biliyorum grandmedicalde doğum yaptırmış onunla anlaşması var herhalde. Benim bir kızım var salihlide can hastanesinde epidural normal doğum ile olmuştu. Orda ufuk bey var çok memnun kalmıştım. Yine normal doğum istiyorum öyleyse Tuncay a ben de gitmem. Kadından da kimse memnun değilse Celal bayardaki aslı hanıma bi giderim. Başka da bilmiyorum hiç araştırmadım

Ben de tatil için samsundayım doktor arıyorum Bafra veya Samsun'da
Ben samsunluyum. Anadolu hastanesi çiftlik/ Gökhan öcal. ben çok sevmiştim hamile değilken kontrol için gitmiştim. yalnız anadolu hastanesi odaları vs çok kötü olduğu için liman hastanesi/taşkın orhan dan aldım randevuyu. hakkında iyi yorumlar var bakalım.

Canm 2 lt içiyorum dr bol sıvı tüket dedi tavsiyem zorla kendini

Sanırım o korku bi çoğumuzda var allahım korusun ins

Tuncay yazmışım pardon tayfundu galiba karıştırıyorum iyice unutkan oldum. Özgür medikal park ile anlaşmalıysa benim durumum ağırlaştığı zaman beni rapor için oraya mı yönlendirir acaba ?

Az önce biraz yürüyüş yapayım dedim acayip belim ağrımaya başladı kızlar normal mi bel ağrısı bu vakitlerde.. en son adetimden birkaç gün sonra böyle ağrımıştı.

Böyle kötü hamilelik geçirmek hiç istemezdim şansımdan anlayışlı idareye de denk gelmiyorum oğlumda istanbuldaydım ağızdan hiçbir şekilde beslenemiyordum böbreklerim üre yapmaya başlamıştı her gün hastaneye yatışım yapılıyordu serumla ayağa kalkıp öyle eve gidebiliyordum müdürüm rapor aldım diye kızmıştı yatarak maaş mı alacaksın demişti yaşayan bilir şimdi de aynısı olmaya başladı yavaştan. Üstüme almıyorum hayır iyi geçecek diyorum ama yine geliyor kabus. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum birazcık bol limonlu salata yiyebiliyorum şu an. Ne su ne süt ne yoğurt gördüğüm anda çıkarıyorum.ben ne yapacağım bilmiyorum

merhaba bende araniza katildim son adetim 22mayis bende adetim gecikince test yaptim 27haziranda evde kendim ogrendim ama kucuktur diye sabredip birhafta sonra gittim doktora.3temmuzda 5haftalik dedi doktorum normalde 6haftalik olmasi gerek ama gec dollenme dedi.hersey yolunda 1ay sonra gel sikayetin olmadigi surece dedi.kanama lekenlenme agri bulanti hic sikayetim yok allaha sukur.ama tabi bebegi gormedik 5haftalikti oyuzden ben dayanamayip yarin tekrar gidicem 7.haftaya giriyor olcaz aftik kalp falan duyariz diye dusunuyorum insallah bi sorun yoktur bana da dua edin guzel habarler alayim.1tane 6yasinda kızım var kizimda cok hevesli hergub karnimi opuyor kardesim diye seviyor rabbim isteyen herkese versin insallah

Kizlar Ankara da olanlar var mi hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz.Veya devlet ozel farketmez tavsiye edeceginiz doktorlara acigim.
Aklimda sectim bi doktor ama tek doktorla yetinmeyi dusunmuyorum aci tecrubelerimden dolayi..

Kizlar Ankara da olanlar var mi hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz.Veya devlet ozel farketmez tavsiye edeceginiz doktorlara acigim.
Aklimda sectim bi doktor ama tek doktorla yetinmeyi dusunmuyorum aci tecrubelerimden dolayi..
merhaba ilk dogumumu ankarada yaptim onceleri cag hastanesine gittim ahmet bey vardi son 7aylikken tayini cikti o doktorumuz gidince esim uzman cavus oyuzden gataya gidelim dedi son 2ay gataya gittim memnun kalinca orda dogum yaptim cok iyiydi doktorlar ama o donem tabiki.6sene once suanda gatada sivillesti dediler bi bilgim yok ama hastane ve doktoari temizligi ilgisi harikaydi ozman.birde batikent ozel bilgi yada bilge miydi o hastaneyi onermislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…