Bi öğretmen arkadaşımdan fikir almıştım canım ben. Özgür Atlı'nın muaynehanesine gidiyormuş Grandmedicalde doğumunu yaptırmış. Şimdi tekrar hamile kalsam Celal Bayar'da Aslı hanım var ona giderim dedi tanıdıkları olmuş onda doğum yapan çok çok memnun kalmışlar. Ben de yaz tatili dönüşü bi gidicem ona. Aslında grandmedical bize çok yakın oraya gitmek istiyorum daha rahat olur diye. Karşı komşum da ocakta grandmedicalde doğum yaptı ama doktorunun ismini bilmiyorum. Manisaya gidince sorayım.Manisa’da yaşayan var mı acaba? Ben de doktor arıyorum ya İzmir’de Volkan Serhat Dede ya da Manisa’da özgür atlı düşündüklerim arasında. Ben sezeryan sonrası normal Doğum istiyorum bir sorun olmazsa o yüzden şimdilik bunlar dışında yaptıran duymadım sizin bildikleriniz varsa önerebilirsiniz
7+2 yim son 1 haftadır sabah bulantılarım var ama çok uzun sürmüyor kahvaltı yapabiliyorum hiç kusmadım dahaİyiyiz şükür 6.haftadan korkuyorum hep mide bulantıları o zaman başlıyor diyorlar ondan önce tadını çıkarmaya çalışıyorum hamisligin
Bunu ben de çok merak ediyorum benim de bir kızım var onda dediğin gibi yoğun bulantı kusmam oluyordu. Şimdi sabah bulantıları hafif geçiyor. Her hamilelik farklı olur diyorlardı doğruymuş. Bunun cinsiyetle ilgisi olabilir mi bekleyip görücezAllah kolaylık versın umarım bunda daha skntısz atlatrsın .cınsıyete gore yaşanılanlar degısıo mu sızce benım 1.kızdı arada sırada kusmam olurdu bundada henuz kusma yok miğde bulantımda hafıf gbı
Ogluma hamileyken agridan saclarimi yolardim 3. Ayimda basladi agrilarim o zamana kadar tik yoktu agrim disinda sikayetim olmadi 1.5 yil sonra kiza hamile kaldim 1.5 aylikken bi mide bulantisi basladi doguma kadar kustum bulandi ne zaman dogum yaptim o zaman gecti.Kizimdada agrim yoktu.Simdi yine bunda agrim da var mide bulantimda ama bu kez cok erken basladi.Bulantiya dayaniyorum ama agri beni mahfediyor is yapamiyorum bisey olacak korkusuylaKıza ve erkege hamıle olan aynı kişi olacak yanı ben kza komsum erkege degıl .çünkü kmisi öyle dıo kıza hamıleyken bole degıldım erkek daha agır gecıo yada tam tersı gbı bılemıorum tabı bakalım bu hamılelığm nasl gececk
Daha erken bence sormak için5.5 yaş canım görüştüğüm doktor 4 yıl dedi bana bilmiyorum sen de sorabilirsin
Amiin umarım senınde bı sorun cıkmaz hayrlısıyla alırsn evladını kucagına
Nasılsınız kızlar
Grand medikal bana da çok yakın orda ben simir için Tuncay diye bir doktora gitmiştim pek elektrik alamadım bir de kadın varmış ondan da kimse memnun değil Tuncay zaten sezeryancıymış. Senin ilk mi? Şimdi tatildeyim dönünce salı günü özgür atlıya gideceğim bakalım o nasılmış. Ama kafama takılan benim bulantılarım aşırı oluyor yatağa düşürecek kadar hatta başladı bile. Özgür atlının muayenehanesi var hastanede çalışmıyor. Ben de neticede çalışıyorum çok ağırlaştığım zamanlar nasıl rapor alabilirim ki bu durumda?Bi öğretmen arkadaşımdan fikir almıştım canım ben. Özgür Atlı'nın muaynehanesine gidiyormuş Grandmedicalde doğumunu yaptırmış. Şimdi tekrar hamile kalsam Celal Bayar'da Aslı hanım var ona giderim dedi tanıdıkları olmuş onda doğum yapan çok çok memnun kalmışlar. Ben de yaz tatili dönüşü bi gidicem ona. Aslında grandmedical bize çok yakın oraya gitmek istiyorum daha rahat olur diye. Karşı komşum da ocakta grandmedicalde doğum yaptı ama doktorunun ismini bilmiyorum. Manisaya gidince sorayım.
7+2 yim son 1 haftadır sabah bulantılarım var ama çok uzun sürmüyor kahvaltı yapabiliyorum hiç kusmadım dahakızımda bu haftalarda çok fenaydım bir yudum bişey yiyemiyordum bulantı kusma yoğundu
Bunu ben de çok merak ediyorum benim de bir kızım var onda dediğin gibi yoğun bulantı kusmam oluyordu. Şimdi sabah bulantıları hafif geçiyor. Her hamilelik farklı olur diyorlardı doğruymuş. Bunun cinsiyetle ilgisi olabilir mi bekleyip görücez
Canm benimde geçmişim çok iç acıcı degil 10 haftalık ikizlerimi kaybettim ve 22 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim rahim yetmezliği olabilir deniliyor ama net değil şuan sıkı bi şekilde takip edilecek alsancak tarafında sanırım bu dr otopark problemi falan olmuyormu canm bide muayenesi nekadar acabaSait Yucebilgine gidecegim. Gecen hamileligimde ona gitmistim. Kendinden cok emin. Gebeligimin basinda kasilmalardan dolayi dusuk tehtidim vardi. Proluton progesteron verdi hep rahatlatti beni. 27 haftalikken de amnion zarim delinmis erken suyum geldi. Baska doktorlara gore hemen hastane yatisi ve antibiyotik kullanmam gerekiyordu ama Sait hoca bilgili oldugundan nadir olan bir durum yasadigimi amnion zarinin uztten delindigini kipirdamadan yatarsam ve idrar sonrasi temizlige cok rmdikkat edersem enfeksiyon kapmayacagimi soyledi. Dedigi her sey cikti. Cok tecrubeli bir doktor. Biraz hareket etsem pantolonum dizime kadar seffaf su ile islaniyordu. Cocugumun suyu hep azdi. Sonuc olarak 27 haftalik gelmisti suyum ama doğumda 39+1 de aciklik 8 cm ken elle patlatildi. Cok şükür. Uzun uzun anlattim. Doktoruma guvendim o nedese yaptim. boyle uzun uzun anlattim kusura bakmayin.
Ahmet Akkoca var dogal dogum taraftari suda dogum falan bile yaptiriyormus. Eminim sezaryen sonrasi normal dogum yaptiriyordur.
Ben de tatil için samsundayım doktor arıyorum Bafra veya Samsun'daSamsun da olan yok galiba kızlar
Evet öyleymiş muayenehanesi olduğunu biliyorum grandmedicalde doğum yaptırmış onunla anlaşması var herhalde. Benim bir kızım var salihlide can hastanesinde epidural normal doğum ile olmuştu. Orda ufuk bey var çok memnun kalmıştım. Yine normal doğum istiyorum öyleyse Tuncay a ben de gitmem. Kadından da kimse memnun değilse Celal bayardaki aslı hanıma bi giderim. Başka da bilmiyorum hiç araştırmadımGrand medikal bana da çok yakın orda ben simir için Tuncay diye bir doktora gitmiştim pek elektrik alamadım bir de kadın varmış ondan da kimse memnun değil Tuncay zaten sezeryancıymış. Senin ilk mi? Şimdi tatildeyim dönünce salı günü özgür atlıya gideceğim bakalım o nasılmış. Ama kafama takılan benim bulantılarım aşırı oluyor yatağa düşürecek kadar hatta başladı bile. Özgür atlının muayenehanesi var hastanede çalışmıyor. Ben de neticede çalışıyorum çok ağırlaştığım zamanlar nasıl rapor alabilirim ki bu durumda?
Ben samsunluyum. Anadolu hastanesi çiftlik/ Gökhan öcal. ben çok sevmiştim hamile değilken kontrol için gitmiştim. yalnız anadolu hastanesi odaları vs çok kötü olduğu için liman hastanesi/taşkın orhan dan aldım randevuyu. hakkında iyi yorumlar var bakalım.Ben de tatil için samsundayım doktor arıyorum Bafra veya Samsun'da
Canm 2 lt içiyorum dr bol sıvı tüket dedi tavsiyem zorla kendini@okkesa bende cumartesiyi iple çekiyorum. nasıl bu kadar sabredip gitmedm doktora kendimi tebrik ediyorum,bide erken öğrendim düşün. inşallah bi aksilik olmazsa (6+2 olacak) cumartesi görücez bizdekimbilir belki kalp pıtpıtı bile duyarız
Su içemeyen var mı yaa?midemi bulandırıyorrrr
Sanırım o korku bi çoğumuzda var allahım korusun insBende bir halsizlik ve uyku hali dışında başka bişey yok. Ne kusma ne bulantı hiçbiri yok belkide henüz erken olduğu için olabilir. Ekstradan leke var mı yine düşük mü olacak korkusu var . Hayırlısı bakalım..
Tuncay yazmışım pardon tayfundu galiba karıştırıyorum iyice unutkan oldum. Özgür medikal park ile anlaşmalıysa benim durumum ağırlaştığı zaman beni rapor için oraya mı yönlendirir acaba ?Evet öyleymiş muayenehanesi olduğunu biliyorum grandmedicalde doğum yaptırmış onunla anlaşması var herhalde. Benim bir kızım var salihlide can hastanesinde epidural normal doğum ile olmuştu. Orda ufuk bey var çok memnun kalmıştım. Yine normal doğum istiyorum öyleyse Tuncay a ben de gitmem. Kadından da kimse memnun değilse Celal bayardaki aslı hanıma bi giderim. Başka da bilmiyorum hiç araştırmadım
Böyle kötü hamilelik geçirmek hiç istemezdim şansımdan anlayışlı idareye de denk gelmiyorum oğlumda istanbuldaydım ağızdan hiçbir şekilde beslenemiyordum böbreklerim üre yapmaya başlamıştı her gün hastaneye yatışım yapılıyordu serumla ayağa kalkıp öyle eve gidebiliyordum müdürüm rapor aldım diye kızmıştı yatarak maaş mı alacaksın demişti yaşayan bilir şimdi de aynısı olmaya başladı yavaştan. Üstüme almıyorum hayır iyi geçecek diyorum ama yine geliyor kabus. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum birazcık bol limonlu salata yiyebiliyorum şu an. Ne su ne süt ne yoğurt gördüğüm anda çıkarıyorum.ben ne yapacağım bilmiyorumEvet öyleymiş muayenehanesi olduğunu biliyorum grandmedicalde doğum yaptırmış onunla anlaşması var herhalde. Benim bir kızım var salihlide can hastanesinde epidural normal doğum ile olmuştu. Orda ufuk bey var çok memnun kalmıştım. Yine normal doğum istiyorum öyleyse Tuncay a ben de gitmem. Kadından da kimse memnun değilse Celal bayardaki aslı hanıma bi giderim. Başka da bilmiyorum hiç araştırmadım
Eşim Samsunlu çok güzel bir yer yaSamsun da olan yok galiba kızlar
merhaba ilk dogumumu ankarada yaptim onceleri cag hastanesine gittim ahmet bey vardi son 7aylikken tayini cikti o doktorumuz gidince esim uzman cavus oyuzden gataya gidelim dedi son 2ay gataya gittim memnun kalinca orda dogum yaptim cok iyiydi doktorlar ama o donem tabiki.6sene once suanda gatada sivillesti dediler bi bilgim yok ama hastane ve doktoari temizligi ilgisi harikaydi ozman.birde batikent ozel bilgi yada bilge miydi o hastaneyi onermislerdiKizlar Ankara da olanlar var mi hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz.Veya devlet ozel farketmez tavsiye edeceginiz doktorlara acigim.
Aklimda sectim bi doktor ama tek doktorla yetinmeyi dusunmuyorum aci tecrubelerimden dolayi..