2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninle gunlerimiz ayniymis...saglicakla inşaallah...
Merhaba kızlar ben de inşallah 14 martta bebeğimi kucağıma alacağım şu anda 4+6 haftalığım cuma keseyi görmeye gideceğim inşallah görebiliriz 1 haftadır kasığımdatek taraflı sancı var bugün sürekli ağrıyor sizde de oluyor mu korkmaya başladım artık
Arada bendede oluyor...dinlenince geciyor...kanaman olmadiktan sonra korkma

Kizlar merhaba, cok moralim bozuk, doktorum bilac tahlil istemisti rutin, TSHim yani tiroidim 28.1 cikmis, olmasi gereken 0.35-4.94 arasi yaziyo, yarin bi endokrinoloji uzmanindan randevu aldim doktorum hamileligin cok basinda oldugu icin cozulebilcegini soyledi ama aglamaktan icim cikti kotu bisey olursa diye
Moralini bozma canım tiroid ilacına başlayınca düşüyor. Hamilelikte 2.5 in altında olması gerek. Benim de ilk hamileliğimde 6 küsürlerde çıkmıştı tiroid ilacı kullanmaya başlamıştım 3 yıldır kullanıyorum minicik bi hapla düzene giriyor stres yapma

esut85 esut85 , geronimo_s geronimo_s , ES-ER ES-ER cook tesekkur ederim icimi rahatlattiniz yarin da bi endokrinoloji uzmanina gorunup tedavime basliyorum insallah
Canım ben ilk doğumumdan sonra hapı bi ara içmedim tsh 100 e çıkmıştı düşün. Biraz ilaç içmeye başlayınca anında düşüşe geçti. Tiroid önemli bi rahatsızlık ama minik ve ucuz bi hapla tedavi ediliyor sen içini rahat tut.

Canım ben ilk doğumumdan sonra hapı bi ara içmedim tsh 100 e çıkmıştı düşün. Biraz ilaç içmeye başlayınca anında düşüşe geçti. Tiroid önemli bi rahatsızlık ama minik ve ucuz bi hapla tedavi ediliyor sen içini rahat tut.
Ben de sasirdim nisan ayinda yaptirdigim testte TSH 2 cikmis bi anda nasil bu kadar yukselebilir hamilelikle ilgili sanirim

Merhaba kızlar ben daha bugün ogrendim hamile olduğumu sat 7 haziran sanirim suanda 4+6 haftalık bugün ki testim

Eklentiler

• IMG-20180711-WA0003.jpeg
    IMG-20180711-WA0003.jpeg
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kızlar ben de inşallah 14 martta bebeğimi kucağıma alacağım şu anda 4+6 haftalığım cuma keseyi görmeye gideceğim inşallah görebiliriz 1 haftadır kasığımdatek taraflı sancı var bugün sürekli ağrıyor sizde de oluyor mu korkmaya başladım artık
Korkma canim benim oglumdada agriyordu simdi bundada agriyor ustelik benim suan iki taraf ve hic kesilmiyor gece gunduz

Kizlar ozellikle yediginiz bisey var mi bebegin gelisimi icin
Folik asit iciyorum, tüm su ihtiyacini çaydan alan ben şimdi 2-3 lt su içiyorum kuruyemiş yiyorum karışık ceviz fındık fıstık badem Antep fıstığı toplam bi avuç yemek iyi diye okumuştum onları yiyorum beyaz peynir kasar peyniri bir de kefir iciyorum onun dışında aç kalmamaya çalışıyorum 3 saatte bir en fazla birşeyler agzimıza atmamız gerekirmiş bir de balık iki haftadır tuttuysa bebis beslensin diye baliga gidiyorduk eşimle ırmaktan tutuyoruz taze taze yapıp yiyorduk ona devam etcem, şimdilik bunları yapıyorum onun dışında normal yemek yiyorum

Cnm erkenden gitmesen daha iyi olur gorulmuyor sonra sitres oluyor insan bizzzat yasamis biri olarak 4000/5000 arasiydi vajinal zor goruldu herkeste ayni olmuyor tabi bnde gec dollenme olms ama ortalama 3000lerde git
Ben de öyle düşündüm canim ilk kontrol keseye yönelik sanırım başka birşey yok, kan testlerimi iki günde bir yaptırıyorum cumartesi <2 pazartesi 48 Bugun 151 çıktı

Ben de öyle düşündüm canim ilk kontrol keseye yönelik sanırım başka birşey yok, kan testlerimi iki günde bir yaptırıyorum cumartesi <2 pazartesi 48 Bugun 151 çıktı
Surekli kan yaptirmana da gerek yok en fazla bir kere daha versn ondanikiyr katlarsa yeterli ondan sonra kendin hesaplayip 3000 olumca git dr ye

Kızlar bir de bir arkadasim sürekli meyve yemiş yemekten çok hatta, bebisi 4600 doğmuş ve sütü de çok yaramış bebeğe hatta doktor demiş sütünü sat çok yağlı çok besleyici demiş hep meyveye bağlıyor o arkadasım aşırı meyve tüketiminden oldu diyor

Kızlar bir de bir arkadasim sürekli meyve yemiş yemekten çok hatta, bebisi 4600 doğmuş ve sütü de çok yaramış bebeğe hatta doktor demiş sütünü sat çok yağlı çok besleyici demiş hep meyveye bağlıyor o arkadasım aşırı meyve tüketiminden oldu diyor
Benimle meyveyle hiç aram yoktur ama sütüm çok yağlı iki çocuğum var masallah ikiside kilolu bebeklerdi dogum kilolari birisi 3.100 birisi 2.830 du ama sütüm yağlı olduğu için maşallah hep ayındaki bebeklerden ilerde gittiler yani demem o ki bence kişiyle alakalı sütü çok olup bebeğe yaramayan annelerde olabiliyor

Benimle meyveyle hiç aram yoktur ama sütüm çok yağlı iki çocuğum var masallah ikiside kilolu bebeklerdi dogum kilolari birisi 3.100 birisi 2.830 du ama sütüm yağlı olduğu için maşallah hep ayındaki bebeklerden ilerde gittiler yani demem o ki bence kişiyle alakalı sütü çok olup bebeğe yaramayan annelerde olabiliyor
Himm olabilir canim kimden ne duysak yapmaya çalışıyoruz iste ilk hamilelik olunca :KK66:

X