2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim sat 7 haziran. bende şu 6 haftaları bi görsem ne iyi olur.. bugun bende çook hafif sancılar dışında belirti olmadı. en korktuğum şey lekelenme.. şimdilik yok bakalım.. yarın betahcg baktırsammı acaba. 2kez baktırdım . ay ne bilim yaaaa herşeyi salasım var :-)
Progeston falan kullaniyonmu cnm

Ben de doktorumla görüştüm SAT:5 haziran
Önceki gebeliğimde düşük tehtidi yaşadım, sancı oluyordu ilk aylarda o yüzden progesteron baktırdı.
Bugunkü B hcg: 78 (2 temmuz:16, 4 Temmuz:43) progesteron düzeyi:16
Progesteron 25in altında olduğu için Progestan 200 mg sabah akşam vajinal ve proluton depot amp 5 günde 1 kalçadan iğne şeklinde verdi. 15 gün sonra Ultrason yapalım dedi.

Bende hala hiçbir belirti yok herkeste akıntı var bende o da yok biraz kasık ağrısı o kadar. Değerlerim de iyi anlamadım oğlumda daha öğrenmeden bulantı ve akıntı başlamıştı. Zaten midem bulanmasın ben de istemem bulunmasını da. Sadece iştahsızlık var

kızlar şuan sağlık ocağındayım kan vercem. araya haftasonu girdiği için pimpiriklipim arttı. eşim biyolog,hemen bakacak sonuca. inş 600 veya fazlası çıkmalı bana dua edin. ben nie böle panik bir insan oldum. sırf ağrım sızım yok die korkudan beta hcg ölçtürcem. ama enazından haftasonunu iyi geçirirm

Evet kızlar sonucu aldim değer 628.7 çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi pazartesi doktorum çağırdı Şimdi gözukmez. Dedi öyle yani suan değişik duygular icindeyim
Hayırlı olsun :nazar:
merhabalar suan test yaptim ve hamileyim mart 15 gozukuyor bakalim nasip Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Hoşgeldin hayırlı olsun:nazar:
kızla rşuan sağlık ocağındayım kan vercem. araya haftasonu girdiği için pimpiriklipim arttı. eşim biyolog,hemen bakacak sonuca. inş 600 veya fazlası çıkmalı bana dua edin. ben nie böle panik bir insan oldum. sırf ağrım sızım yok die korkudan beya hcg ölçtürcem. ama enazından haftasonunu iyi geçirirm
İnş güzel sonuçlar alırsın canım:emir_bebek:

Ben de doktorumla görüştüm SAT:5 haziran
Önceki gebeliğimde düşük tehtidi yaşadım, sancı oluyordu ilk aylarda o yüzden progesteron baktırdı.
Bugunkü B hcg: 78 (2 temmuz:16, 4 Temmuz:43) progesteron düzeyi:16
Progesteron 25in altında olduğu için Progestan 200 mg sabah akşam vajinal ve proluton depot amp 5 günde 1 kalçadan iğne şeklinde verdi. 15 gün sonra Ultrason yapalım dedi.
Canım aramızda bir gün var benim sat 4 haziran bende progestanım düşük seninkinden baya düşük 8.88 ama bana iğne vermedi sadece sabah akşam ağızdan alıyorum ilacı

Canım aramızda bir gün var benim sat 4 haziran bende progestanım düşük seninkinden baya düşük 8.88 ama bana iğne vermedi sadece sabah akşam ağızdan alıyorum ilacı

Önceki baya riskli geçmişti o yüzden verdi sanırım, yaşın etkisi de olabilir 33 yaşındayım. Hayırlısı olsun da
nasıl olursa olsun.

Benim sat da 5 haziran hadi bakalım hangimiz önce doğuracak
:). Benim biraz geç döllenme gibi ama önceki 39+1 de normal doğumla doğdu :) bakalım neler olacak.

Bende ağrı sızı hissetmeyin evde zulaladığım idrar testlerini yapıyorum biraz rahatlıyorum :) Artık 2.çizgi anında ve daha da koyu çıkıyor. Kan testini artık 6-8 gün sonra falan yapıcam.

Bende ağrı sızı hissetmeyin evde zulaladığım idrar testlerini yapıyorum biraz rahatlıyorum :) Artık 2.çizgi anında ve daha da koyu çıkıyor. Kan testini artık 6-8 gün sonra falan yapıcam.
aynen bende gebelik testi alim yaa hiç yokk. kan sonucum 1 saate gelir❤️

Selam kızlar benımde son adet 28 mayıs 5+4 günlüğüz çok şükür kalp atışını gördük daha yeni dıe doktorum dinletmedi 2 hafta sonraya gün verdı hepimiz saglıkla alalım inş kucagımıza

Aaa masaallah. Benim goremedik kalp atisini. Muayenemi oldum. Keseyi gordu. Idrara sikisik gelmen lazimdi dedi. Halbuki bi surudu su ictim ama sikisamadim :) 15cm kese boyu dedu. 5+5 gorundu ultrasona gore. Haftaya cuma tekrar gelicem kalp atislari icin.

Aaa masaallah. Benim goremedik kalp atisini. Muayenemi oldum. Keseyi gordu. Idrara sikisik gelmen lazimdi dedi. Halbuki bi surudu su ictim ama sikisamadim :) 15cm kese boyu dedu. 5+5 gorundu ultrasona gore. Haftaya cuma tekrar gelicem kalp atislari icin.
Ben sıkışık gittim bide benımkı tüp bebek canım belkı oyuzdende erken gozukmustur

X