Gecen hafta canim ben kullandim bekledim kendi kendine gecer mi diye doktor ilerlemesinden iyidir dedi.2 gun kullandim cok sukur gecti.ses telleri iltihaplanmis.senin bebisin.cok gecmis olsun ve makine her zaman lazim olacak bence almalısınız.cagimizin bogaz enfeksiyonlari bu makineyle tedavi ediliyor.gecen hafta 3 cocugumada ayri ayri kullandim.ancak bunun satesinde gecti. Gecmis olsun
kızlar benimki kalkıyor önce dizleri üzerinde kalkıyordu şimdi ayaklarını basarak beşiğinin çitinde kalkıyor bayağı bir duruyor sürekli böyleyiz lego kutusunun üstünde ne bileyim en ufak bir yükseklik bulsa dikeliyor (en güzel bu tabirle ifade edilirdi dikelmekbizimki tutunacak ufacık bir alan bulsa hemen kolalrıyla tutup kendini kaldırıyor. ama tabi duramadığı için hemen düşüyor. bazen yere koymak istesem direniyor oturmamak için hep yürümek istiyor
Kaç aylik şuan maşallah kalkabiliyosa bizim ki biraz pasif sanırım bide kaç kilobizimki tutunacak ufacık bir alan bulsa hemen kolalrıyla tutup kendini kaldırıyor. ama tabi duramadığı için hemen düşüyor. bazen yere koymak istesem direniyor oturmamak için hep yürümek istiyor
Canim benim oglanda 7 ay 1 haftalik benimkide oturmak istemiyor. Oyuncakları bir iki cevirip bırakıyor.seninki yine 7.5 kilo benimki 6.5kilo ufacik tefecik her cocuk farkli.ben kafa takmiyorum.ne zaman isterse ozaman donsun emeklesin.benimki bana yapisik.devamli benimle kal diyo.Kızlar bgun kızım7 ay 7 günlük sadece oturmak istiyor başka hiç birşey yaptırmak mümkün değil sizin yazdıklarınızı okudukça da çıldırıyorum bizim ki neden yapmıyo diye dönmüyor halen emeklemiyor sırt üstü yatırmak bike çok zor hale geldi 7.5 kilo oldumu bilmiyorum evde tartmaya çalıştım boy 66 gibi oda evde ölçtüm çok gerideyiz biz ne yapacağım ben
Şuan bizde öyleyiz süt aldım pişirmeme izin vermiyo mız mız yanımda kal dio sürekli benim korkum sürekli oturduğu için gelişememsindenCanim benim oglanda 7 ay 1 haftalik benimkide oturmak istemiyor. Oyuncakları bir iki cevirip bırakıyor.seninki yine 7.5 kilo benimki 6.5kilo ufacik tefecik her cocuk farkli.ben kafa takmiyorum.ne zaman isterse ozaman donsun emeklesin.benimki bana yapisik.devamli benimle kal diyo.
Kaç aylıkBenim oglum da emeklemiyor yuz üstü kaldi mi agliyor. Doktorumuz bazi bebekler emeklemeyi srvmez. Hic emeklemeden yürür dedi. Ki oglum da oturttugumda yakininda yuksek bir yer varsa dogrulmaya çalışıyor. Arada da başarıyor ama hemen popo üstü düşüyor. Arkadaşımın kızı 1 ay büyük neredeyse yürüyecek.
7 ay 1 hafta olacak yarınKaç aylık
7 ay 6 günlük oldu canim. 6800 kilosu. 2700 gr di hastanden çıkışımız..Çok hareketli eli ayağı hic durmuyor.Kaç aylik şuan maşallah kalkabiliyosa bizim ki biraz pasif sanırım bide kaç kilo
Bence boyuna kilosuna takilma bizimki seninkinden daha küçük kilosu daha 7 kg bile olmadi. Boyu da 65 cm falan anca. Ama her bebegin gelisimi farkli. Doğduğunda beri hareketli olan bir bebekti benimki. Bizi de goren hic 7 aylik demiyor. Bebegini ilgisini farkli yönlere cekerek döndürmeye calis sende hafif destek olarak bir sure sonra alışır.Kızlar bgun kızım7 ay 7 günlük sadece oturmak istiyor başka hiç birşey yaptırmak mümkün değil sizin yazdıklarınızı okudukça da çıldırıyorum bizim ki neden yapmıyo diye dönmüyor halen emeklemiyor sırt üstü yatırmak bike çok zor hale geldi 7.5 kilo oldumu bilmiyorum evde tartmaya çalıştım boy 66 gibi oda evde ölçtüm çok gerideyiz biz ne yapacağım ben
Ayakta durmaya da pek niyeti yok dışarı doğru poposunu çıkarttıp kaydırıyo ayaklarını heves yok sanırımbiz 7 aylikolduk bugun. yatmayi ve yuzustu durmayi asla sevmiyor. oturmak ayakta durmak istiyor tutunup bi yerde durmak istiyor. poposuyla hagif hafif one gelmelere basladi popo ustu gitmeyi seviyor. emeklemeyi daha yapacagini sanmiyorum hatta emeklemeden yuruyecegini dusunuyorum :))) her cocugun gelisimi fatklidir bence kafaniza takmayin er gec yapıyorlar :*
Neler denemedim ki inatçı keçinin teki bizimki 5.ayına kadar çok hareketliydi 5. Ay da biizm taşınmamız gerekti çocuğu bırakıp bırakıp gittim taşınma ve temizlik aşamasında da sürekli babası baktı oda kucaktan indirmedi ben çok almazdım kucağa 3.5 aylıktı oturduğunda herşeyi çok ilerde gidiyordu yana dönmesi felan ben ne zaman ilgiyi azalttım oda bıraktı herşeyi kendimi çok suçluyorum benim yüzümden olmadı diyeBence boyuna kilosuna takilma bizimki seninkinden daha küçük kilosu daha 7 kg bile olmadi. Boyu da 65 cm falan anca. Ama her bebegin gelisimi farkli. Doğduğunda beri hareketli olan bir bebekti benimki. Bizi de goren hic 7 aylik demiyor. Bebegini ilgisini farkli yönlere cekerek döndürmeye calis sende hafif destek olarak bir sure sonra alışır.
2.900 dü hastane çıkışımız Biizmkide çok hareketli ama oturduğu yerden bi de herşeyi önüne ister7 ay 6 günlük oldu canim. 6800 kilosu. 2700 gr di hastanden çıkışımız..Çok hareketli eli ayağı hic durmuyor.
yok yok canım bence hiç öyle düşünme. tamamen bebeğin yapısından kaynaklı. 2 buçuk aylıktı benimki yüz üstü uyutuyordum bi gidiyordum uyanınca sırt üstü dönmüş. ben özel bi çaba sarfetmedim kendi kendine yapıyordu. bir de ben evden çalışıyorum. 3. ayından beri oturupta her dk ilgilenemedim ve kızım kucaktan çok yerlerde. kendi başına dönüyordu sürünüyordu. çünkü kucağımda onunla masa başında çalışmam zor. kucağıma da almadım çok alışmasın diye. emeklemesini bile sonradan fark ettim çalışırken bi baktım odasından çıkıyor. kendi kendine başardı birazda. ablamında ilk kızı 9-10 ay olduğu yerde kalıyordu sonra tabi birden bi açıldı tutamadık. bazı bebekler az hareket sever. bizim doktorumuzda kızımı görünce bu çok hareketli erken yapar bazı şeyleri diyordu. bu hareketleri yüzünden 2 kez yataktan düştü hatta :SNeler denemedim ki inatçı keçinin teki bizimki 5.ayına kadar çok hareketliydi 5. Ay da biizm taşınmamız gerekti çocuğu bırakıp bırakıp gittim taşınma ve temizlik aşamasında da sürekli babası baktı oda kucaktan indirmedi ben çok almazdım kucağa 3.5 aylıktı oturduğunda herşeyi çok ilerde gidiyordu yana dönmesi felan ben ne zaman ilgiyi azalttım oda bıraktı herşeyi kendimi çok suçluyorum benim yüzümden olmadı diye
Bugün ısrarla yüz üstü yatması için uğraştım çok ağladı bakalim ben ısrar edince olmuyo artık kendi haline bırakma vakti geldi bide onu deneyelim ağlayinca da kıyamadım ama şu varki evin işlerinden bıktım artık taşınmak çok zormuş bi de benim gibi takıntı hastalığı olana obsesifim ben maalesef temzilik konusunda kızımıda kendimide çok yordum bu yüzden teşekkür ederim ilginiz için bi nebze olsun farkli düşünmeme yardımcı oldunuzyok yok canım bence hiç öyle düşünme. tamamen bebeğin yapısından kaynaklı. 2 buçuk aylıktı benimki yüz üstü uyutuyordum bi gidiyordum uyanınca sırt üstü dönmüş. ben özel bi çaba sarfetmedim kendi kendine yapıyordu. bir de ben evden çalışıyorum. 3. ayından beri oturupta her dk ilgilenemedim ve kızım kucaktan çok yerlerde. kendi başına dönüyordu sürünüyordu. çünkü kucağımda onunla masa başında çalışmam zor. kucağıma da almadım çok alışmasın diye. emeklemesini bile sonradan fark ettim çalışırken bi baktım odasından çıkıyor. kendi kendine başardı birazda. ablamında ilk kızı 9-10 ay olduğu yerde kalıyordu sonra tabi birden bi açıldı tutamadık. bazı bebekler az hareket sever. bizim doktorumuzda kızımı görünce bu çok hareketli erken yapar bazı şeyleri diyordu. bu hareketleri yüzünden 2 kez yataktan düştü hatta :S
Üzülmeyin bebeğinizi serbest bırakın bizimki de 6 ay hiç dönmedi şimdi yerinde durmuyor kendi ne istiyorsa onu yapsın diyor doktorlarBugün ısrarla yüz üstü yatması için uğraştım çok ağladı bakalim ben ısrar edince olmuyo artık kendi haline bırakma vakti geldi bide onu deneyelim ağlayinca da kıyamadım ama şu varki evin işlerinden bıktım artık taşınmak çok zormuş bi de benim gibi takıntı hastalığı olana obsesifim ben maalesef temzilik konusunda kızımıda kendimide çok yordum bu yüzden teşekkür ederim ilginiz için bi nebze olsun farkli düşünmeme yardımcı oldunuz
Kitaplarda 8 aylıkken emekler yazıyor zaten benim diğer oğlum da böyle erken değildi bu farklıKızlar bgun kızım7 ay 7 günlük sadece oturmak istiyor başka hiç birşey yaptırmak mümkün değil sizin yazdıklarınızı okudukça da çıldırıyorum bizim ki neden yapmıyo diye dönmüyor halen emeklemiyor sırt üstü yatırmak bike çok zor hale geldi 7.5 kilo oldumu bilmiyorum evde tartmaya çalıştım boy 66 gibi oda evde ölçtüm çok gerideyiz biz ne yapacağım ben
Maşallah kiloya çok takmıyorum da çevremdekiler işteKitaplarda 8 aylıkken emekler yazıyor zaten benim diğer oğlum da böyle erken değildi bu farklı
7aylik tam yeni 7 yakın oldu emekliyor kalkıyor yakında yürüyecek ama bu çok istisna arkadaşının 15aylikken yürüdü bir diğerininki 1 yaşında ama hiç emeklemeden yürüdü değişik ikk oğlum 1yasinda yürüdü ama istahliydi bu çok iştahsız 3750 dogmanıza ragmen 7bucuk kilo zorlaya zorlaya