Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bulgurla minik köfte yapıp, havuç ve patates ile haşlayıp verdim. Yumuşacık oldu aslında ama 2 kez öğürüp kustu. En son verdiğimde yine öğürmeye başladı ara verdim. Hayır pütürlü yiyecek veriyorum ama kıyma da böyle oldu.kıymayı vermeye başladınız mı nasıl veriyorsunuz?? ben ayrı bir kapta kavurup öyle ekledim bugün ilk kez vereceğim kemik suyunu çorbalara eklemeye başladınız mı
Ben ek gidaya basladiktan iki hafta sonra hem et suyu hem kiyma vs verdim. Kuzu kiymayla sebzeleri haslayip sonra catalla ezip verdim ilk baslar tabi öğürür gibi oldu ama şimdiye kadar kiymali seylerde hic kusmadi. Yavastan alıştı da artık yiyor. Yogurtla beraber pek vermek istemiyorum emilimi azalttigi için ama yogurtla verince ne kadar versem yiyorkıymayı vermeye başladınız mı nasıl veriyorsunuz?? ben ayrı bir kapta kavurup öyle ekledim bugün ilk kez vereceğim kemik suyunu çorbalara eklemeye başladınız mı
Kemik suyu verdim tarhana çorbası na koyarak et olarak sadece tavuk etini haşladım suyuna irmik koyup yedirdim biraz öğürdü balta ama 2 yada 3. Kaşıkta alıştı ekmek içini yemek suyuna batırıp verirseniz yutma refleksi gelişiyor kıymayı ve balık etini 8.Ay dolunca vermeyi düşünüyorumBen bulgurla minik köfte yapıp, havuç ve patates ile haşlayıp verdim. Yumuşacık oldu aslında ama 2 kez öğürüp kustu. En son verdiğimde yine öğürmeye başladı ara verdim. Hayır pütürlü yiyecek veriyorum ama kıyma da böyle oldu.
Kuzu incik aldım haşlayıp suyunu yemeklerine katacağım en azından tadına alışsın.
Günaydin canim, benim kizimda 2 haftadir emekliyor son 3-4 gündür de surekli ayaga kalma derdinde. Tutunacak ufacik birsey bulsun hemen kalkıyor. Gözümün önünden ayiramiyorum. Birde benim kiz ne bulsa agzina sokuyor emekleyince daha da zor oldu etrafta hic birsey birakamaz oldum sizin bebeklerde ne bulsa agzina mi atiyor? Yeme içmesi cok şükür iyi ama bu ara gece uykularimiz yine sıkıntı. Bu gece 5 kez kalktik.Gunaydin kizlar bebisleriniz nasil?
Benim oglan normal emeklemeye basladi.ani oldu sanki iki gun denedi emekledi.huysuzluk devam.tek sevindigim nokta agzini acmayi ogrendi.az da olsa yemege basladik.ben yiyebildigi herseyi veriyorum.kendi yemeklerimizden de. Uykuya dalis bir felaket...ama yine hamdolsun. Soruyorlar huysuzlugu gecti mi diye dusundum galiba alistim huyuna suyuna.artik yadırgamıyorum.
Bizim yediklerimiz derken herşeyi veriyormusunuz ben çok tedirginim kendine yaptıklarımı değil bizim yedikkerimizi yemek istiyor verince de gayet güzel yiyor ama bişey olacak diye korkuyorum sonuçta salçalı tuzlu yeri geliyo ekşili felanGunaydin kizlar bebisleriniz nasil?
Benim oglan normal emeklemeye basladi.ani oldu sanki iki gun denedi emekledi.huysuzluk devam.tek sevindigim nokta agzini acmayi ogrendi.az da olsa yemege basladik.ben yiyebildigi herseyi veriyorum.kendi yemeklerimizden de.
Uykuya dalis bir felaket...ama yine hamdolsun.
Soruyorlar huysuzlugu gecti mi diye dusundum galiba alistim huyuna suyuna.artik yadırgamıyorum.
Aynen bizim yediklerimiz eksili salcali hic fark etmiyor bizim yemekleri daha cok seviyor.Bizim yediklerimiz derken herşeyi veriyormusunuz ben çok tedirginim kendine yaptıklarımı değil bizim yedikkerimizi yemek istiyor verince de gayet güzel yiyor ama bişey olacak diye korkuyorum sonuçta salçalı tuzlu yeri geliyo ekşili felan
Merhaba benimki de uzun süredir emekliyor ve ayağa kalkıyordu diğer oglumdan kalan ilk adim arabası vardı onunla yürüyor yani yürüyor dediğim parmak uçlarında basıyor o arabanın özelliği zaten ilerledikçe bebek de adım atmak durumunda kalıyor, iştahı az diyordum hatırlarsanız şükür ki benimki de normale donmeye basladi yemeye basladi hamd olsun,uykularimiz kabustu onu cozdugumden beri rahatim kesinlikle sallamiyorum o ds rahatladı uykuyu alın a huysuzluğu bittiGunaydin kizlar bebisleriniz nasil?
Benim oglan normal emeklemeye basladi.ani oldu sanki iki gun denedi emekledi.huysuzluk devam.tek sevindigim nokta agzini acmayi ogrendi.az da olsa yemege basladik.ben yiyebildigi herseyi veriyorum.kendi yemeklerimizden de.
Uykuya dalis bir felaket...ama yine hamdolsun.
Soruyorlar huysuzlugu gecti mi diye dusundum galiba alistim huyuna suyuna.artik yadırgamıyorum.
Aynen çat burda çat kapı arkasında arkamı dönmeye gelmiyor çok hızlandıKizlar sizin bebislerde yaramazliga basladi mi? Benimki emeklemeye baslasi ilk isi ciceklerime saldirmak oluyor.bir bakiyorum salondayken yatakodasina gitmis. Iyice sevimli olmaya basladi kereta.
Benim ki de emeklemiyor ne yapacağımı bilemedimKizlar benim kizim emekleyemiyor daha emeklemesi için biseyler yaptınız mi kendileri mi alisti
Ayni benimki oyuncaklar haric l herseyle oynayayim diyor.ozellike kablolarEmeklesin biraz rahatlarim diye düşünüyordum ama daha da beter olduk. Hic durmuyor oyuncaklar haric baska herşey ilgisini çekmeye başladı. Bi tek oturma odamla kendi odasinin kapisi acik birakabiliyorum. Gecen gun bütün evi aradim wc girip cikmamla ortadan kayboldu bi baktim sesini de cikarmadan masanin altinda prize takili sarjla oynuyor. Ne ara gitti onu buldu bilmiyorum. Hareketli olmasi iyi birsey ama yürüyünce sanırım daha da felaket olacagiz.
Kızlar bebişleriniz emeklemeye başladı mı?
Gunaydi herkese saat 5 ten beri ayaktayiz o oynuyor bende yanina uzandim.herkes ne guzel uyuyor.biz mesaiye başladık