Benimki meme harici uyumuyo ne yaptiysam olmadi cok agliyo uyutamiyorum kiBenimki de 4 gün evdeydi işe gitmek istiyordu artık şuan bir netten araştırma yapıyor meme de uyumaması lazımmış diyo hadi canım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki meme harici uyumuyo ne yaptiysam olmadi cok agliyo uyutamiyorum kiBenimki de 4 gün evdeydi işe gitmek istiyordu artık şuan bir netten araştırma yapıyor meme de uyumaması lazımmış diyo hadi canım dedim
Teoride bende kitap yazabilirim gercekten asil mesele yegen pratige dokmekte ki ilk cocugumda uykudan yana hic problem yasamadim. Hee tabii dis baslayana kadarO zaman bizimkiler sevmeyen gruptan. Uyku eğitimi vermek adına kitaplar okudum uykuyu sevmeyen bebek yoktur uyumayı bilmeyen bebek vardır diyor. Ama ne yaptıysam olmadı. Uyutuyorum sadece lavaboya gidip geliyorum uyanmış oluyor. Ama şu bir gerçek ki uyuduğu zamanlarda daha mutlu bir bebek oluyor. Yani nasıl dayanıyorlar ki bu kadar uykusuzluğa
Benimki de uyumuyor hoş memede de uyumuyorBenimki meme harici uyumuyo ne yaptiysam olmadi cok agliyo uyutamiyorum ki
Yenidoğanken bile öyle yenidoğanlar kadar çok uyumazdı Umay. Baştan beri böyleydi. Düzelmez herhalde artık dimiTeoride bende kitap yazabilirim gercekten asil mesele yegen pratige dokmekte ki ilk cocugumda uykudan yana hic problem yasamadim. Hee tabii dis baslayana kadar
yaa şu erkekler varya çok komik aynı zamandada çok sinir bozucular.. eşimde herşeye karışıyo yok şöyle yatırma şöyle yedirme dedim zaten 2 çocukla hayata karşı savaş açmışım.. birde sen başlama.. bugün 2. sinide ona bıraktım 1 saatliğine işim vardı.. 10 dakikada bir arıyo ufaklığın ağlama sesi büyüğünün bağırma sesinden telefonla konuşamadık bile koşa koşa eve gittim mecburen.. kolay değil valla çocuk bakmakBenimki de 4 gün evdeydi işe gitmek istiyordu artık şuan bir netten araştırma yapıyor meme de uyumaması lazımmış diyo hadi canım dedim
merakından emmiyor belli bir süre büyüdükçe emecek..ben de bir donem uceetsiz izindeyim sonrası bakıcı bulma durumuma göre belli olacak okkesa
Ben de bırakınca on dakikada bir ne zaman geliyorsun diyor. Görüntülü arıyor taciz ediyor sürekli uyku eğitimi verelim dedim bir ara zihinsel gelişimi içinde önemli uyuması uyumuyor gelişmeyecek dedim uykusu olsa uyur demekki yetiyor ona uyku falan dedi bir kaç gündür de araştırma yapıyor bugün gelmiş uyuması lazım zihinsel gelişimi için uyku eğitimi verelim diyo ya sabır dedimyaa şu erkekler varya çok komik aynı zamandada çok sinir bozucular.. eşimde herşeye karışıyo yok şöyle yatırma şöyle yedirme dedim zaten 2 çocukla hayata karşı savaş açmışım.. birde sen başlama.. bugün 2. sinide ona bıraktım 1 saatliğine işim vardı.. 10 dakikada bir arıyo ufaklığın ağlama sesi büyüğünün bağırma sesinden telefonla konuşamadık bile koşa koşa eve gittim mecburen.. kolay değil valla çocuk bakmak
Doğdugundan beri emzirdikten sonra yat8gina koyup gögsüne piş piş yaparak eline de kucuk yumusak bir bez sıkıştirarak uyutuylrum. hic sıkıntı yaratmadi uyuyor .o kadar kucukler ki aliskanlik edilebilir israrla deneyin .Selam kızlar.. bebeğini sallamadan uyutabilen var mı?
uyku eğitimindeki o zorlanmalarda emin ol yine vazgeçer.. ilk oğluma bikere uyku eğitimi verelim dedik sağolsun eşim sayesinde yarım saatlik bir serüvenimiz oldu.. bu oğlumda asla veremeyiz diye düşünüyorum..Ben de bırakınca on dakikada bir ne zaman geliyorsun diyor. Görüntülü arıyor taciz ediyor sürekli uyku eğitimi verelim dedim bir ara zihinsel gelişimi içinde önemli uyuması uyumuyor gelişmeyecek dedim uykusu olsa uyur demekki yetiyor ona uyku falan dedi bir kaç gündür de araştırma yapıyor bugün gelmiş uyuması lazım zihinsel gelişimi için uyku eğitimi verelim diyo ya sabır dedim
Ay benimkilerde hemen cikiyor ya eskiden boyle deildi simdi hem renkleri koyulasti hemde hemen cikiyoKızlar benim bi sorunum var. Emziren arkadaşlar tüyleriniz cabuk çıkıyor mu benimkiler hemen çıkıyor
Bacaklarim jiletle almış gibi çıkıyor kaşlarımı aldiriyorum 2 gun sonra çıkıyor hormon bozukluğu filan olabilir mi acaba adet olmuyorum çünkü sen adet oluyor musunAy benimkilerde hemen cikiyor ya eskiden boyle deildi simdi hem renkleri koyulasti hemde hemen cikiyo
Bende ayni durumdayim yok dogumdan sonra daha adet olamadım bendeBacaklarim jiletle almış gibi çıkıyor kaşlarımı aldiriyorum 2 gun sonra çıkıyor hormon bozukluğu filan olabilir mi acaba adet olmuyorum çünkü sen adet oluyor musun
benimki desteksiz oturabiliyor.kizlar bebisleri oturtmaya basladiniz mi
her iki cocuguma da tum aşıları yaptiracagim.Merhaba kizlar.özel aşı olayi hakkinda bir kaç soru sorcaktim.normalde ilk kizima 2.5yil önce rota 2 doz menenjit 1 doz yaptirmiştik .2.yavruda da rota ve yeni menenjit asisi 3 doz uygulanacakmis.3ve 5.ayda vurdurduk.bir de 7.ay son doz diyince afaladik .maddi acidan da asilara iki aşi dozu sadece 700tlye yakin para verdik toplmada 2000tl gececej gibi.bir de eski tip menenjit de vurulacakmis onu da 1 yasindan sonra yapariz dedi.ilk kizim icin de yeni tip menenjit asisi mutlaka vurdurun dedi .ama ona vurdurmayi dusunmiyoruz artik kimsenin de haberi yok etrafimda vurduran da yok .sizler ne yaptiniz merak ettim?benim gibi ilk cocugunuza yeni tip menenjit asisini vurduracak misiniz ?
evet :)Kızlar benim bi sorunum var. Emziren arkadaşlar tüyleriniz cabuk çıkıyor mu benimkiler hemen çıkıyor