2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman bizimkiler sevmeyen gruptan. Uyku eğitimi vermek adına kitaplar okudum uykuyu sevmeyen bebek yoktur uyumayı bilmeyen bebek vardır diyor. Ama ne yaptıysam olmadı. Uyutuyorum sadece lavaboya gidip geliyorum uyanmış oluyor. Ama şu bir gerçek ki uyuduğu zamanlarda daha mutlu bir bebek oluyor. Yani nasıl dayanıyorlar ki bu kadar uykusuzluğa
Teoride bende kitap yazabilirim gercekten :KK70: asil mesele yegen pratige dokmekte :KK70: ki ilk cocugumda uykudan yana hic problem yasamadim. Hee tabii dis baslayana kadar:110:

Ahh kizlar allah yardimiz olsun.ben ucretsiz izne cikicam.1 yil.bakalim insallah sorunsuz buyuturum. Yabanci ev,yer neresi olursa arkadas emmiyor.

Benimki de 4 gün evdeydi işe gitmek istiyordu artık :KK70: şuan bir netten araştırma yapıyor meme de uyumaması lazımmış diyo hadi canım dedim :KK70:
:KK70: yaa şu erkekler varya çok komik aynı zamandada çok sinir bozucular.. eşimde herşeye karışıyo yok şöyle yatırma şöyle yedirme dedim zaten 2 çocukla hayata karşı savaş açmışım.. birde sen başlama.. bugün 2. sinide ona bıraktım 1 saatliğine işim vardı.. 10 dakikada bir arıyo ufaklığın ağlama sesi büyüğünün bağırma sesinden telefonla konuşamadık bile koşa koşa eve gittim mecburen.. kolay değil valla çocuk bakmak

:KK70: yaa şu erkekler varya çok komik aynı zamandada çok sinir bozucular.. eşimde herşeye karışıyo yok şöyle yatırma şöyle yedirme dedim zaten 2 çocukla hayata karşı savaş açmışım.. birde sen başlama.. bugün 2. sinide ona bıraktım 1 saatliğine işim vardı.. 10 dakikada bir arıyo ufaklığın ağlama sesi büyüğünün bağırma sesinden telefonla konuşamadık bile koşa koşa eve gittim mecburen.. kolay değil valla çocuk bakmak
Ben de bırakınca on dakikada bir ne zaman geliyorsun diyor. Görüntülü arıyor taciz ediyor sürekli :KK70: uyku eğitimi verelim dedim bir ara zihinsel gelişimi içinde önemli uyuması uyumuyor gelişmeyecek dedim uykusu olsa uyur demekki yetiyor ona uyku falan dedi bir kaç gündür de araştırma yapıyor bugün gelmiş uyuması lazım zihinsel gelişimi için uyku eğitimi verelim diyo ya sabır dedim :KK70:

Merhaba kizlar.özel aşı olayi hakkinda bir kaç soru sorcaktim.normalde ilk kizima 2.5yil önce rota 2 doz menenjit 1 doz yaptirmiştik .2.yavruda da rota ve yeni menenjit asisi 3 doz uygulanacakmis.3ve 5.ayda vurdurduk.bir de 7.ay son doz diyince afaladik .maddi acidan da asilara iki aşi dozu sadece 700tlye yakin para verdik toplmada 2000tl gececej gibi.bir de eski tip menenjit de vurulacakmis onu da 1 yasindan sonra yapariz dedi.ilk kizim icin de yeni tip menenjit asisi mutlaka vurdurun dedi .ama ona vurdurmayi dusunmiyoruz artik kimsenin de haberi yok etrafimda vurduran da yok .sizler ne yaptiniz merak ettim?benim gibi ilk cocugunuza yeni tip menenjit asisini vurduracak misiniz ?

Selam kızlar.. bebeğini sallamadan uyutabilen var mı?
Doğdugundan beri emzirdikten sonra yat8gina koyup gögsüne piş piş yaparak eline de kucuk yumusak bir bez sıkıştirarak uyutuylrum. hic sıkıntı yaratmadi uyuyor .o kadar kucukler ki aliskanlik edilebilir israrla deneyin .

Ben de bırakınca on dakikada bir ne zaman geliyorsun diyor. Görüntülü arıyor taciz ediyor sürekli :KK70: uyku eğitimi verelim dedim bir ara zihinsel gelişimi içinde önemli uyuması uyumuyor gelişmeyecek dedim uykusu olsa uyur demekki yetiyor ona uyku falan dedi bir kaç gündür de araştırma yapıyor bugün gelmiş uyuması lazım zihinsel gelişimi için uyku eğitimi verelim diyo ya sabır dedim :KK70:
uyku eğitimindeki o zorlanmalarda emin ol yine vazgeçer.. ilk oğluma bikere uyku eğitimi verelim dedik sağolsun eşim sayesinde yarım saatlik bir serüvenimiz oldu.. bu oğlumda asla veremeyiz diye düşünüyorum..

Ay benimkilerde hemen cikiyor ya eskiden boyle deildi simdi hem renkleri koyulasti hemde hemen cikiyo
Bacaklarim jiletle almış gibi çıkıyor kaşlarımı aldiriyorum 2 gun sonra çıkıyor hormon bozukluğu filan olabilir mi acaba adet olmuyorum çünkü sen adet oluyor musun

hw
Merhaba kizlar.özel aşı olayi hakkinda bir kaç soru sorcaktim.normalde ilk kizima 2.5yil önce rota 2 doz menenjit 1 doz yaptirmiştik .2.yavruda da rota ve yeni menenjit asisi 3 doz uygulanacakmis.3ve 5.ayda vurdurduk.bir de 7.ay son doz diyince afaladik .maddi acidan da asilara iki aşi dozu sadece 700tlye yakin para verdik toplmada 2000tl gececej gibi.bir de eski tip menenjit de vurulacakmis onu da 1 yasindan sonra yapariz dedi.ilk kizim icin de yeni tip menenjit asisi mutlaka vurdurun dedi .ama ona vurdurmayi dusunmiyoruz artik kimsenin de haberi yok etrafimda vurduran da yok .sizler ne yaptiniz merak ettim?benim gibi ilk cocugunuza yeni tip menenjit asisini vurduracak misiniz ?
her iki cocuguma da tum aşıları yaptiracagim.

Kızlar kızıma çorba yapmak istiyorum ama tarhana için erken mi siz neler yediriyorsunuz sebze çorbasını havucu bi türlü sevmedi zorlamak istemiyorum dün yayla çorbası yaptım onu gayet güzel yedi ama farklı şeyler yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun.

X