- 8 Ağustos 2019
- 42
- 38
- 33
Meraba benimde 2 nisan ama sezeryan olacağından mart da olur ilk gebeliğin miMerhaba kızlar.
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Normalde Doğum tarihim 2 Nisan civarı ama sezeryan olacağı icin 16 Mart gibi bebeği alacaklar. Beni de aranıza alır misiniz?
Hayır canım. İlk evliliğimden 3 çocuğum var. O yüzden sezeryan olacağımMeraba benimde 2 nisan ama sezeryan olacağından mart da olur ilk gebeliğin mi
Cinsiyeti ni hissedebiliyor musunHayır canım. İlk evliliğimden 3 çocuğum var. O yüzden sezeryan olacağım
Hastane çıkış ve güncel kilomuz aynı sizinle. Bari uyku düzenimizde sizinki gibi olsaydı. Not alıyorum uyudugu saatleri demişsiniz ne güzel not aldıgınız bir uyku oluyormuş
Benim ne zaman yatacağı yatıp yatmayacagı yatarsa ne kadar uyuyacağı kendi içinde bile tutarlı değil ki yazılacak bir şeyi olsun. Ayeıca desteksiz uyku demişsiniz kendim için düşündükçe gülüyorum, ben benim kızı koyacam ve uyuyacak öyle mi imkanı ihtimali yok, meme de uykuya dalıyor sadece o da şanslıysam dalarsa eger uyuduysa da uyanınca yanındaysam aglamaz ama yanında degılsem aglayarak uyanır ve dalma şansı için yine meme denemesi. Desteksiz uyku benim için dev bir hayal destekle uyusun yeter ki uyusun modundayım daha ben çünkü uyumadıkça daha çok sıkılıyor durdurmak eylemek mümkün değil illa kucak illa gezme
Geçmiş olsun bizimki de az kaldı gibi sanki hep huzursuzdiş çıkaran var mı kızlar bizim tosbikin alttan 2 dişi çıkıyo uçları patladı geliyolar..
ama gece uyumuyor hiç ve kafasında ateş var sürekli salyalardan üst baş hep ıslak.. abiside bu ayda 2 diş çıkarmıştı o da çıkardı.. yine tesadüf ki abisi diş çıkarırken kulak ağrısı çekiyordu bu oğlumunda bir kulağı akmaya başladı salı günü doktora gideceğiz.. çok zor bir döneme girdik anlayacağınız.
Maalesef hayır. Her hamilelik birbirini tutmuyor. İlkinde hiç midem bulanmadı kızım oldu. 2 de çok bulantım oldu erkek oldu. 3 te hiç bulantım olmadı kesin kız dedim erkek çıktı. Şimdi de 7. Haftadayım hiç bulantım yok. Dediğim gibi hiçbiri birbirini tutmuyorCinsiyeti ni hissedebiliyor musun
Hayırlısı olur inşallah benim 2. HamileliğinMaalesef hayır. Her hamilelik birbirini tutmuyor. İlkinde hiç midem bulanmadı kızım oldu. 2 de çok bulantım oldu erkek oldu. 3 te hiç bulantım olmadı kesin kız dedim erkek çıktı. Şimdi de 7. Haftadayım hiç bulantım yok. Dediğim gibi hiçbiri birbirini tutmuyor
Sende var mi tahmin :) amin canimHayırlısı olur inşallah benim 2. Hamileliğin
sağol canım.. valla bebekler için daha zor Allah yardımcıları olsun bol bol soğuk salatalık veriyorum eline bi o rahatlatıyo çok hoşuna gidiyo dişlik falan sevmedi hiç.Geçmiş olsun bizimki de az kaldı gibi sanki hep huzursuz
kızlar doğum yapmayan 2020 mart annelerine yazarsanız daha iyi olur biz doğum yaptığımız için yazdıklarımız karışabilir.. sağlıkla doğurmanız dileğiyle..1 kizin var buda kiz gibi geliyo öyle hissediyorum hayırlısı artik
Bizimki diş kaşıyıcıları seviyor şükür yeşil soğan falan vericem artık o da rahatlatıyormuşsağol canım.. valla bebekler için daha zor Allah yardımcıları olsun bol bol soğuk salatalık veriyorum eline bi o rahatlatıyo çok hoşuna gidiyo dişlik falan sevmedi hiç.
Arkadaşlar merhaba.Mayıs 3 doğumlu bi oğlum var.Ve bizim şöyle bir sorunumuz var.Bebeğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.En fazla yarım saat.Uykusunu alamadığı için de huysuz oluyor.Gaz bitti şimdi bu başladı.Havalar çok sıcak acaba ondan mı bilemedim.Sizin gündüz uykularınız nasıl?Var mı bu sorunu yaşayan??
biz 2 diş çıkardık canımGeçen postlarda yazmıştım diş çıkarma döneminde olanlar var mı gelin dertleşelim diye, anladıgım kadarıyla henüz pek diş çıkarma dönemine giren yok, bir iki aya kalmaz herkes ağlayacak burdaÇok zor bi dönem sabır sabır sabır
Bizim de biri komple yırttı damağı yükseliyor diğeri de ufak ufak yırtıyor o da gözüküyor dikkatli bakınca. Umarım diğer dişler acele etmez çıkacam diyebiz 2 diş çıkardık canım