2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, bende mart annesiyim. Bir de 2 yaşında oğlum var. Bahsettiğiniz durumu ilk oğlumda yaşıyordum. Bu anlattiklarinizin tamamı destekli uyuduğu için. Bazı cocuklara uyku eğitimi şart oluyor. Ben 6 aylıkken vermiştim ilk oğluma. Yatağında kendi kendine uyumasi hayal derken daha uyuduğu ilk gece o kadar uzun bir uyku yapmıştı ki mastit olmuştum. Gündüzleri de sonradan düzene koydum. Meğersem çocuğun uykuya ihtiyacı varmis. Her şeyi düzene girdi, huzursuzluğu gitti. Saatlerce kucakta gezdirmek bitti. Uyku saati geldiğinde kendisi uyumak istiyordu, hala da öyle. İkincide düzeni daha baştan sağladım. Ama bu bebeğim abisi gibi değil uykuya daha rahat adapte oldu. Destekli uyudugunda da kalkmıyor. Yani her çocuk farklı. Hayatta uyumaz denilen çocuğun bazen tek sorunu uykuya nasıl geçeceğini bilememek oluyor. Nerde rahat hissediyorsa (meme gibi) orada uyuyor. Bırakınca da haliyle uyaniyor çünkü uyuduğu şekli geri istiyor.

diş çıkaran var mı kızlar bizim tosbikin alttan 2 dişi çıkıyo uçları patladı geliyolar..
ama gece uyumuyor hiç ve kafasında ateş var sürekli salyalardan üst baş hep ıslak.. abiside bu ayda 2 diş çıkarmıştı o da çıkardı.. yine tesadüf ki abisi diş çıkarırken kulak ağrısı çekiyordu bu oğlumunda bir kulağı akmaya başladı salı günü doktora gideceğiz.. çok zor bir döneme girdik anlayacağınız.

Geçmiş olsun bizimki de az kaldı gibi sanki hep huzursuz

Cinsiyeti ni hissedebiliyor musun
Maalesef hayır. Her hamilelik birbirini tutmuyor. İlkinde hiç midem bulanmadı kızım oldu. 2 de çok bulantım oldu erkek oldu. 3 te hiç bulantım olmadı kesin kız dedim erkek çıktı. Şimdi de 7. Haftadayım hiç bulantım yok. Dediğim gibi hiçbiri birbirini tutmuyor

Hayırlısı olur inşallah benim 2. Hamileliğin

sağol canım.. valla bebekler için daha zor Allah yardımcıları olsun bol bol soğuk salatalık veriyorum eline bi o rahatlatıyo çok hoşuna gidiyo dişlik falan sevmedi hiç.
Bizimki diş kaşıyıcıları seviyor şükür yeşil soğan falan vericem artık o da rahatlatıyormuş

Arkadaşlar merhaba.Mayıs 3 doğumlu bi oğlum var.Ve bizim şöyle bir sorunumuz var.Bebeğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.En fazla yarım saat.Uykusunu alamadığı için de huysuz oluyor.Gaz bitti şimdi bu başladı.Havalar çok sıcak acaba ondan mı bilemedim.Sizin gündüz uykularınız nasıl?Var mı bu sorunu yaşayan??

Atak dönemine girmiş olabilir canım. Biz de genelde ataklarda uyku sorunu yaşıyoruz.

Geçen postlarda yazmıştım diş çıkarma döneminde olanlar var mı gelin dertleşelim diye, anladıgım kadarıyla henüz pek diş çıkarma dönemine giren yok, bir iki aya kalmaz herkes ağlayacak burda Çok zor bi dönem sabır sabır sabır

Merhaba hanımlar benımde kızım mart doğumlu. Uyku egıtımı vermek istiyorum. Uyku eğitiminde başarılı olan anneler hangi kaynaklardan yararlandınız? Faydalı buldugunuz sıtelerı yazarları kıtapları metodları vs yazar mısınız

biz 2 diş çıkardık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…