malesef hepsi art arda çıkacak canım büyük ihtimal ilk oğlumdada böyleydik 7 aya kadar 5 tane dişimiz olmuştu :)) bizimki çok ateşlendi iştahsızlandı baya şimdi biraz rahatladı patlayınca.Bizim de biri komple yırttı damağı yükseliyor diğeri de ufak ufak yırtıyor o da gözüküyor dikkatli bakınca. Umarım diğer dişler acele etmez çıkacam diye
malesef hepsi art arda çıkacak canım büyük ihtimal ilk oğlumdada böyleydik 7 aya kadar 5 tane dişimiz olmuştu :)) bizimki çok ateşlendi iştahsızlandı baya şimdi biraz rahatladı patlayınca.
Küçük boy emaye tencereler var onlarda yapılabilir sanirim. Emaye içinde saglikli diyorlarMerhaba anneler,
Şu ek gıda hazırlıkları öncesi tüm annelere bir sorum olacak, bebeğin gıdalarına metal değdirmeyin diye bir şey duydum, peki bıçağı seramik aldık diyelim ya da bambu, peki tencereye ne olacak? Nasıl bir tencerede pişirmek gerekir? Çelik temcere uygun mudur yoksa cam veya seramik tencere mi tercih etmeliyiz? Bu süreçte tüm anneler başta bu konu olmak üzere doktorlarının önerilerini paylaşabilirse hepimiz bilgilerimizi bir araya getirerek bebeklerimiz için maksimum fayda sağlarız diye düşünüyorum.
Sanırım ben çelik tencere tercih edeceğim.Küçük boy emaye tencereler var onlarda yapılabilir sanirim. Emaye içinde saglikli diyorlar
Evet en iyisi bencede. Benimde butun tencerelerim çelik oldugu icin baska bir tencere kullanmayi pek düşünmüyorum açıkçası. Yoksa nette bir sürü farkli sey çıkıyorSanırım ben çelik tencere tercih edeceğim.
Instagram da Gurmeannemcom sayfasini takip ediyorum ben. Bazi sayfalarda tok tutan,kilo aldiran,boy uzatan mama gibi bir sürü sey yazan var. Oyle sayfalari ben takip etmiyorum açıkçası.. Gurmeannemcom bu konuda iyi saglikli seylee paylaşıyor ve önerileri de var.Ek gıda alışverişini tamamladım sayılır ben. Artık tarif kovalama zamanı, bildiğimiz güzel sayfaları ve kitapları da paylaşalım arkadaşlar. Ben şuan araştırmadayım instagramda çok sayfa çıkıyor ama karman çorman hepsi, güzel bir yerler denk gelirse paylaşacağım.
Instagram da Gurmeannemcom sayfasini takip ediyorum ben. Bazi sayfalarda tok tutan,kilo aldiran,boy uzatan mama gibi bir sürü sey yazan var. Oyle sayfalari ben takip etmiyorum açıkçası.. Gurmeannemcom bu konuda iyi saglikli seylee paylaşıyor ve önerileri de var.
Ek gıda alışverişini tamamladım sayılır ben. Artık tarif kovalama zamanı, bildiğimiz güzel sayfaları ve kitapları da paylaşalım arkadaşlar. Ben şuan araştırmadayım instagramda çok sayfa çıkıyor ama karman çorman hepsi, güzel bir yerler denk gelirse paylaşacağım.
Neler aldın canım
MaşallahOioi silikon önlük, porsiyon tabagı ve çorba kasesi,philips bükülebilir kaşık, ikea giydirilebilir önlük (blw zamanı gelınce kolaylık olması için) ve ikea mama sandalyesi, philps avent alıştırma bardağı, philips wasabi, skiphop termos, boon slikon sebze filesi ( diş kaşıma için de iyi olacaktır diye düşünüyorum) bir de dışarıda kullanmak için weebaby saklama kutusu olan kaşık, emsan seramik bıçak ve seramik soyacak, yemek yaparken arta kalanları bozulmadan dolapta muhafaza etmek ve dısarıda da çantaya atması kolay olsun diye çok küçük boy olan tupper şeker üçüzler saklama kabı
Maşallahteşekkürler iyi oldu bu
Oioi tabaklari icin kullanici yorumlarinda yikama sonrasi cok asiri koku kaldığını okudum. Sizde bir sure kullandıktan sonra bu konuda yorum yaparsaniz sevinirim. Alacaktim cok kararsiz kaldim.Oioi silikon önlük, porsiyon tabagı ve çorba kasesi,philips bükülebilir kaşık, ikea giydirilebilir önlük (blw zamanı gelınce kolaylık olması için) ve ikea mama sandalyesi, philps avent alıştırma bardağı, philips wasabi, skiphop termos, boon slikon sebze filesi ( diş kaşıma için de iyi olacaktır diye düşünüyorum) bir de dışarıda kullanmak için weebaby saklama kutusu olan kaşık, emsan seramik bıçak ve seramik soyacak, yemek yaparken arta kalanları bozulmadan dolapta muhafaza etmek ve dısarıda da çantaya atması kolay olsun diye çok küçük boy olan tupper şeker üçüzler saklama kabı
Ebebekte boon indirimde hatta epey bir beslenme ürünü indirimde hepsini aradan çıkarabılırsınız suan onun dışında babymall magazada wasabi indirimi vardı yakında magaza varsa göz atın belki bitmemiştir. Emsan seramik bıçak sadece n11 de var. Oioi ekipmanları ebebekte magazada internetten daha uygun fiyata satılıyordu. İkea siparişi netten verecekseniz gecikmeyin teslimat 1 haftayı buluyor. Tupperlar hepsi burada da en uygunu. Skiphop için fiyat farkı bulamadım açıkcası her yerde aynı maalesef.
Ben de alıp memnun olmayan duymadım kullanan tanıdıklarımdan. Ama kötü yorum elbet olur. Ürün bu birinde sorun olur diğerinde olmaz. Asla sorun yaşanmayacak bir altetnatif vereyım ezpz tabaklar fakat fiyatları fena yine de aklınızda olsunOioi tabaklari icin kullanici yorumlarinda yikama sonrasi cok asiri koku kaldığını okudum. Sizde bir sure kullandıktan sonra bu konuda yorum yaparsaniz sevinirim. Alacaktim cok kararsiz kaldim.
Ben de alışverişi ebebekten yaptım boon yakalayan tabak indirimdeydi, oioi nin malzemelri bana silikon gibi geliyor gözüme sağlıklı gelmiyor ama.fiyatlari pahalı araştırmak lazım ilk oğlumda yıllarca doğal diye sebamed kullandım mesela çok kimyasal varmış içinde soka girdim dünya para döktük daha ucuzları bile ondan saglikliymis yazıkkkk..
Neyse bunun dışında mamajoo kaşık aldım kutusuyla, philips avent suluk aldım, ilk oğlumda alda avent ten çok memnun kalmistim
Fileli meyve sebze emziği aldım silikonlular diş kaşıma acısından iyi olur ama sağlık olarak emin olamadım plastik gibi
Weebaby kapaklı mama kabı aldım taşımak için
Silinebilir önlük aldım ama tam istedigim gibo degildi ikea nin kiler guzeldi ondan alacagim
Mama sandalyesi ilk oğlumda ikea vardı pek rahat değildi mutfagim küçüktü o yüzden en uygun oydu şimdi yeni bir tane alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
Şimdilik böyle:)))
Oioi tabaklari icin kullanici yorumlarinda yikama sonrasi cok asiri koku kaldığını okudum. Sizde bir sure kullandıktan sonra bu konuda yorum yaparsaniz sevinirim. Alacaktim cok kararsiz kaldim.