2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakral gamze mi cnm bizde de vardı ondan hatta ben çok panikledim mahvoldum bunla ilgili konuda açmıştım neyseki ultrasonda bisey çıkmadı tehlikeli olabiliyormuş

Olabilir baya kötü etkiledi. Bizimki iki doz. İkinciden önce bi araştırayım. Sizinki nasıl şimdi

Olabilir baya kötü etkiledi. Bizimki iki doz. İkinciden önce bi araştırayım. Sizinki nasıl şimdi
Çok şükür ishal kusma ates vs herhangi bir yan etkisi olmadi şuana kadar. Sadece biraz gaz yapti sanirim. Yavrum alttan gaz çıkarıp duruyor. Normalde bu kadar çok gaz çıkarmazdı.

Kızlar 3.aya girmemize bir haftanız var ,bebeğim ilk kez bu kadar uyutmadı ,sizce neden olabilir ,düzenli uyuyan bir bebekti ,aşılarında hicbir yan etkisi olmadı hatta aşı olduğunda bile güzel uyumuştu bu gece yarum saate bir kalktı mahvoldum

Arkadaşlar hayırlı günler takip edemiyorum iki çocukla abi çok zorluyor bebeği sıkıyor bazen vuruyor bu kadar zor olacağını düşünmemiştim..sizlere bir sorum olacak bestlak damla alıcam sütüm çok azaldı faydasını göreniniz var mı??süt fazlalığından mastit olan ben şu an yokluktan ne yapacağımı şaştım..bir anda bu kadar azalır mı memeler yumuşak cıvık

Ben kullanıyorum canim memnunda kaldım. Bir ara sol göğsümde sütüm gitmişti neredeyse tek göğüsle idare eder duruma gelmiştim. Kullanmaya başladıktan sonra 30 cc çıkan göğsümde emzirip iki saat sonra sagdigimda 90 cc çıkıyordu. Bu kizim 1 buçuk aylıkkendi. Simdi 3 aylık ve sütüm daha da fazlalaştı. 2 sise kullandım bazen unutuyorum kullanmıyorum arada sırada sütümün azaldığını fark edersem kullanıyorum

Kalça ultrasonu 3. ayda tekrar mi çekiliyor. Aile hekimliğinden ve doktorumdan bununla ilgili birşey duymadım. 1 aylıkken cektirmisti doktorum. 3. Ayinda Tekrar cektiricez demedi hic
Biz ilk kez 3 aylik cektircez internette 40 gunlukken 2 aylikken ve 6 aylikken yaziyodu galiba ama doktorlar tekrar tekrar bakmamak için kendilerince en dogru zamana cagiriyolar bizim gittigimiz hastane 3 aylikken bakiyor biraz hastane politikasiyla ilgili gibi

Canım cevap verdiğin için çok sağol.ben de sipariş verdim inşallah tekrar gelir süt ciddi manada azaldı.benim bebiş de 23 ünde 3 aylık olacak.Rabbim yavrularımıza bol tuzak versin sütleri azalmasın artsın hepimizin inşallah..ben de gelince hemen başlıcam inşallah suya mı damlatılıyor

canım faydalı gibi ama tam anlayamadım bende bazen süt var bi bakıyorum hiç yok. kullanıyorum ben damlayı düzenli sende bir dene.. bence damla falan hikaye stres yorgunluk beslenme adet zamanı bunlar çok etkili azalmasında.. sıkıntı yapma düzelir birkaç güne bol bol emzir dinlen bol sıvı al.

Sağolasın canım cevabın için umarım artar süt kilo almıyor ve 500 gr altı olursa mama diyorlar.mecbur kalırsam veririm inşallah gerek olmaz.canım abur cubur yedim verimli yemedim o da etkili ve bebiş etrafı izliyor kısa emiyor sağıcam.Allah yavrularımıza sağlık versin bol sütleri olsun inşallah

Ister suya damlat ister direkt ağzına damlat fark etmiyor. Ben şöyle yapmıştım. Gün içinde unutursam diye sadece bana ait su şişem var 1 lt lik ona damlatıyordum. Su bitene kadar içiyordum gün içinde öyle daha rahat olmuştu.

Beraberinde kuru meyvelerden de yersen guzel olur. Ve şu kesin et kavurma tarzı şeyler baya süt yapıyor. Iki emzirme arasında yediğim et sonrasi geceleri uyuruzda kalktığımızda göğüsler şiş şiş süt dolu olur ya aynen öyle oluyordu.

Ben de öyle yapayım iki güne gelir sanırım kargo valla rezene içiyorum bol su ama etki etmedi bakalım işe yarar inşallah.sağolasın canım .

amin canım Allah sütsüz bebiş bırakmasın..
sen bol bol yeşillik kırmızı et köfte incir hurma tarzı şeyler ye. birde kısa emiyor yazmışsın ondan azalmış olabilir sonuçta arz talep meselesi.. sen az emince arkasını sağ içir ona kaşıkla fincanla artana kadar.. bu arada ben damlayı eczaneden 38 liraya alıyorum.

Ben 2.5 ay emzirdim şimdi meme reddi başladı. Kesinlikle istemiyor. Sağmaya başlamıştım ama zor oluyor 2 çocukla ve de çalışıyorum iş yerinde de vaktim olmuyor sagmaya. Pes ettim biraktim. Simdi 3.5 aylik oldu acaba memeyi tekrar ister mi . Sürüm geri gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…