2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

askbahcem askbahcem . Canim cok cok gecmis olsun. Gecer de unutursunuz insallah.dua et annesi.iyi olacak insallah.
Diger arkadaslarim masallah bebislerinize. Biz sali gunu 3 aylik olacagiz kalca ultrasonuna ve gelisimine baktiracagiz. Insallah hersey yolundadir.

Slm hanımlar benim oglum zaten dogdugundan beri hic uyuyan bi bebek degilsi ne denediysem hep yatirsigim an uyandı hep kucagimda uyuttum saatlerce uyanmasin diye indirmedim smdide ayni aglamasi hep vardi zaten hatta tum bebekler boyle mi diye etrafa soruyordum simdi sizlerde yazmaya baslamissnz uyumuyor diye
Hatta benim minik yaramaz 24 saat birakayim emer
Sutum yetiyor Allaha sukur kilosundada iyi diyor doktor
Ac mi diye dusunmustum ilk uyumadigi zamanlar cunku
Sadece emmek istiyor uykusuzluk ve aglama bizde 4. Aýindada trend :KK66: kimileri uyku surubu icirmis ben kullanmadim kabullendim artik evde hic bir is yapamiyorum ne wc girebiliyorum ne baska bsy ama 5. Ayda gececegine inaniyorum yemegi bile esim agzima yediriyor kimi zaman
Sabrınıza hayran kaldım benimki bir gün çok ağladı beni uyutmadı diye söylenmeye başlamıştım çok şükürsüz olduğumu farkettim inşllh hepsi düzelir artık birkaç haftaya

askbahcem askbahcem . Canim cok cok gecmis olsun. Gecer de unutursunuz insallah.dua et annesi.iyi olacak insallah.
Diger arkadaslarim masallah bebislerinize. Biz sali gunu 3 aylik olacagiz kalca ultrasonuna ve gelisimine baktiracagiz. Insallah hersey yolundadir.
Bizde perşembe günü kalça ultrasonuna gidicez insallah 3 ay 2 günlük olacak

Kalça ultrasonu 3. ayda tekrar mi çekiliyor. Aile hekimliğinden ve doktorumdan bununla ilgili birşey duymadım. 1 aylıkken cektirmisti doktorum. 3. Ayinda Tekrar cektiricez demedi hic

SekerAnnee SekerAnnee artemiasia11 artemiasia11 tesekkurler kızlar cevap için, yarin 3 ay kontrolümüz var gittigimde sorayim en iyisi ve rotanın 1 dozu yapılacak ama hala kararsizim rota yaptıran veya yaptıracak olan var mi ?
biz hastanede yatıyoruz canım biliyosun burdaki uzman doktor yaptırmamız taraftarı.. çünkü çok çabuk kapabiliyormuş çocuklar.. bide benim kuzenimin oğluna biyerden bulaşmıştı bizde korktuk yapalım en iyisi dedik nolur nolmaz.

biz hastanede yatıyoruz canım biliyosun burdaki uzman doktor yaptırmamız taraftarı.. çünkü çok çabuk kapabiliyormuş çocuklar.. bide benim kuzenimin oğluna biyerden bulaşmıştı bizde korktuk yapalım en iyisi dedik nolur nolmaz.
Anladım canim, yaptırayım bende yarin, inşallah seninde yavru bir an önce sağlığına kavuşup evine döner. Bebeklerin hasta olması çok zor

SekerAnnee SekerAnnee artemiasia11 artemiasia11 tesekkurler kızlar cevap için, yarin 3 ay kontrolümüz var gittigimde sorayim en iyisi ve rotanın 1 dozu yapılacak ama hala kararsizim rota yaptıran veya yaptıracak olan var mi ?

Biz yaptırdık cuma günü çok zordu 😔 üç gün ağızdan burundan fırşkırtıp kustu. 2 gün yüksek ateş oldu ama cok dengesiz bir ateş birden yükselip düşebilen. Bizim doktor rotadan dedi bağırsaklara baktırdı hatta ultrasonla. Başka doktor rota bu kadar yapmaz dedi bi yandan da öksürüyor diye ona bağlamadı. Bilemiyorum o yüzden rotadan mı ama rota gibi.

Biz yaptırdık cuma günü çok zordu 😔 üç gün ağızdan burundan fırşkırtıp kustu. 2 gün yüksek ateş oldu ama cok dengesiz bir ateş birden yükselip düşebilen. Bizim doktor rotadan dedi bağırsaklara baktırdı hatta ultrasonla. Başka doktor rota bu kadar yapmaz dedi bi yandan da öksürüyor diye ona bağlamadı. Bilemiyorum o yüzden rotadan mı ama rota gibi.
Ah yazık yavruma ya, ben biraz araştırdımda rotanın içerigindeki bazı maddelere bebeğin alerjisi olabilirmiş eger bebekte bazı tepkimeler veriyorsa aşırı şekilde diğer dozları yaptırmayın diye bi açıklama gördüm. Diğer dozları yaptırmadan önce bakın isterseniz oyle yaptırın

3. Ay kontrolü için aile hekimliğine geldik. Hemde rotanın ilk dozu yapılacak. Rotateq aldik 3 doz şeklinde uygulanacak. Kızım sakin uyku düzeni falan hepsi iyi bakalım bugün rota dan sonra nasil olacak. Yan etki yapar diye biraz telasliyim. Insallah bir etkiai olmaz.Farklılıklarını yazarım.

Evet benim oglum da 2 haftadır böyle. Canını yakmışım gibi ağlıyor bir de. Şaştım kaldim ne yapacağımı. :KK43:
Bizimkide 10 gün kadar yaptı bir anda ağlamaya başladı ve susmadı kolay kolay. Sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Ve her gün oluyordu. Doktorla konuştum 3.ayda duyular açılıyor artık uyaranlara verilen tepkiler onlar dedi

canım sormuşsun çok sağol.. son durum tedavi iyiye gidiyor 4 gündür yatıyoruz 3 gün daha yatacağız.. en çokta büyük oğlumu özlüyorum enfeksiyon yeri olduğu için içeriye almıyorlar ben arada görüyorum ama çocuk geceleri uyumaz olmuş yemek yemez olmuş.. hayırlısıyla tez vakitte çıkalım inşallah bir daha gelmemek üzere
son durum nedir canim?

Bizimkide 10 gün kadar yaptı bir anda ağlamaya başladı ve susmadı kolay kolay. Sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Ve her gün oluyordu. Doktorla konuştum 3.ayda duyular açılıyor artık uyaranlara verilen tepkiler onlar dedi
Cok sağol canım yanitin icin. Insallah bizim de gecer çünkü kolay kolay sakinlesmediginden evden bile cikamaz oldum.

bizde rota aşısını yaptircaz 18 inde rotarix dedi doktorumuz. ilk çocuğumuzda aynı aşıyı olmustu cok sukur yan etki vb olmamışti inşllah bunda da olmaz

Nasilsiniz kizlar?
Biz de 3.ay kontrolumuzden geldik. Bas cevremiz ve boyumuz iyi.kilo alimini beğenmedi. Idrar tahlili istedi verdik belki inek sutune alerjisi olabilir dedi. Ama benim cocuklarim bebekken kilo alimlari az oluyor 5 yasindan sonra aliyorlar.kalca ultrason u icin cumartesiye gun verildi. Bebegimin kalcasinin ustunde gamze vardi onada ultrason istedi. Sutun yetmiyormu acaba dedi masallah birini emzirirken oteki akiyor dedim.

X