2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam çok erken bırakılmış((

Bu aylarda meme reddi olur. Benim oğlan da yapmaya basladi ama ben hic sagmak nebikim biberon vermek yaomadim aciktigi zaman mecbur emdi. Ozellikle uyudugunda vermeye calis

Canım gelir inşallah çevremdekiler sıcaktan diyor benimki de ekmek istemiyor göğüsler yumuşak sabaha kalkıyorum hiç dolmuyor kilo da alamamış.inşsllah tekrar gelir sütleri bol bol.ama sen sakın pes etme emzir sağ imkan olduğunca..dün baktım dolmamış süt tutamadım başladım ağlamaya stres de etkiler ..kilo almamış deyince taktım .sağlıklı olsunlar da ama artar inşallah canım bırakmayalım mücadeleyi

Inşallah canım. Ben mamaya başladım mecburen hem süt hem mama böyle gidiyoruz şu an ek gıda olarak 1 çay kaşığı yoğurt günlük yemeye başladık.

Inşallah canım. Ben mamaya başladım mecburen hem süt hem mama böyle gidiyoruz şu an ek gıda olarak 1 çay kaşığı yoğurt günlük yemeye başladık.
Canım bebiş ne kadarlık oldu? 25 ine sağlık ocağındaki hemşire manaya başlayalım diyebilir 500 gr en az almalı diyor ama zor bu ay..inşallah senin kuzun da memeye yine tam döner ve atletimiz bollaşır ..Rabbim hiç bir yavruyu rızıksız bırakmasın

arkadaslar ben hem bestlak hem de diger markayi kullandim. ikisindennde memnun kaldim ama bestlak bende daha fayda sağladı. zaman zaman hepimizde oldugu gibi sutun azaldigi oluyor ama ben emziriyorum hep yine de veriyorum. en onemlisi sanirim emzirmek yoksa meme reddine döner. ne zormus bu emzirme isi yahu

Hayır annesütü ile besleniyor hic mama almadı ama bu iki gündür cok sıcak diye ve aşırı terledi diye su verdim tok karnına icti tekrar istedi verdim doktor ihtiyac hissedersen verebilirsin demisti
e o zaman ek gıdaya geçmek için niye acele ediyorsun canım. bende mamayla besleniyorda ondan zannettim sütün yettiği yere kadar emzir bence 3.5 ay ek gıda için çok çok erken hadi su neysede..

2-3 gündür bizde de meme reddi başladı. Isin kötüsü biberon da almıyor oglum. Sadece uyurken emiyor. Böyle nasıl beslenecek bilmiyorum. Memeye doner inşallah.

Merhaba güzel anneler.bir şey soracağım bestlak damla geldi 3 defa 20 şer damla yazıyor.bir şişe suya yarım litreye mi damlatsam yoksa direk kaşıga damlatıp şurup gibi mi içsem yazmıyor bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…