Kızlar bugün 2 ay kontrolümüz vardi, hem de 3 asi birden yapıldı şuan kızımın ateşi 37,7. Doktor 38 i geçerse yarım fitil ver dedi insallah geçmez. Sizin bebeklerdr bu 3 lu asidan sonra ateslenme oldu mu? Birde ilk ay 900 gr almıştı bu ay 680 gr almis. özellikle gündüz uykuları cok azaldı hep uyanık ve cok hareketli emdigi sutu de uyudmadigi icin yakiyor. aile hekimliginde hemsire en az 700 gr alması gerek falan dedi doymuyor mu acaba dedi. Gunluk çiş ve kakali bezlerini de takip ediyorum 7-8 bez cikariyorum gunde en az 4 kez kakasini da yapiyor. bu ay da geçsin bakalim mama al falan dedi. Sütüm cok sukur var, uyumadığı için sürekli emzirmekten sütüm baya arttı. Doyunca diliyle itiyor zorlasamda tutmuyor zaten aç olunca parmağını emiyor veya ağzını açıp memeyi arıyor o zamanlar hemen emziriyorum. Boyu 2 ayda 5.5 cm uzamis. kızımın doyduğuna da eminim doymayinca ağlıyor. ama illa kilo olarak standartlarda kilo almadığı icin de mama vermek saçma geliyor. Çok kilo alıp tombis bir bebek olmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Kilolu bebek demek illa saglikli bebek demekte degil. Yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum. Benden 1 ay önce doğum yapan arkadaşımın bebeği 3 aylık olmasına rağmen 5 aylık bebek gelişiminde hem emzirme hemde mama kullandığından dolayı bebeği aşırı kilo aldı. Onu da çok sağlıklı bulmuyorum. Kafam karıştı valla