2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin inşallah ya benim bir ara arttı gibi oldu sütüm ama yine azaldı.. kesinlikle onların takibinden çıkmamam lazım.. Allah razı olsun o hemşireden bu kadar sabırlı işinde uzman bir hemşireye denk gelmemiştim hiç.. ben her emmeden sonra sağıyordum. şimdi 3 saatte bir oğlum emmemişse sağıyorum emmişse sağmıyorum zaten yetişemiyorum büyük oğlumlada ilgilenemiyorum.. yine tam memeye dönse rahat edicem mamaysa mama arada takviye yaparım yine ama yok emmiyor çocuk..

Emerken Bebeğimin karnından bapırsaklarından gurul gurul sesler gelmesi normal mi

Benimki de aynı canım. Hatta ses geldikten biraz sonrası emerken kıvranmaya, kendini geri çekmeye, bazen ağlamaya başlıyor. Sebebi gazmış. Çoğu anne bu dönemde meme reddi zannediyor demişti hemşire.

Emerken bir yandan da belini ya da poposunu sıvazlarsam sakinleşiyor biraz

Kızlar (koltuk altından) bebelerinizin vücut ısısı kaç? Benimkinin 35buçuk oluyor genelde. İnternete bakıyorum en az 36 olmalı yazıyor çoğu yerde

Basta mama vermeyi ben de cok dert etmistim gurur meselesi yapmıştım ama artık ac kalmasın da tek diye bakıyorum. Ama mama verdikce hazımsızlıktan dolayı galiba daha cok ağlıyor. Emip sagdiktan sonra artik daha cok çıkıyor sütüm ama hala sadece memeyle doymuyor. Bir de her gün huy degistiriyor beyfendi. Dun emmemek icin ağladı hep. Hic yapmazdı. Senin isin 2 çocukla daha zor tani canım. Allah kolaylık versin inşallah. Ek gidaya geçince rahatlarız insallah diye bakıyorum ben artık.

Bu hafta bebeğim hiç kilo almamış niye böyle oldu ki bakınca da baya büyüdü gibi geliyordu elbiseleri bile olmuyor bazıları artık ama 100 gr gibi bir şey ancak almış boya mı gitti acaba o yüzden mi

Belki iyi yerleşmiyordur bende de bazen 35 çıkıyor tekrar koyuyorum 36larda çıkıyor

Yerleşiyor ama hep 35lerde normal zamanda.
Çünkü 2 gündür ateşliydi yüksek çıkıyordu. Ateş düştü yine 35lerde.

35.8 falan çıkıyor bende az bulmuştum
Doktor normal dedi
Aman yüksek olmasında allah korusun

Yaa olabiliyo demek. Bana da az geliyor. 36larda olması gerek yazıyor her yerde

Bu hafta bebeğim hiç kilo almamış niye böyle oldu ki bakınca da baya büyüdü gibi geliyordu elbiseleri bile olmuyor bazıları artık ama 100 gr gibi bir şey ancak almış boya mı gitti acaba o yüzden mi

140 yerine 100 almış ama fazla fark yok canım. 1 haftaya bakma sadece aya göre değerlendir bence. Bazı hafta az alıyorken bazı haftalar fazla alabiliyor.

Arkafaşlar merhaba. Bugün çatı muayenesi oldum ilkkez.
Çatı darlığım filan yok ama üst kemiğim olması gerekenden uzunmuş. Bu da tam bebeğin başı çıkarken kuvvetli ıkınmamı gerektiriyormuş. Daha önce bu şekilde çok hastam oldu doğum yaptırdım sorun yaşamadık korkma dedi doktorum.

Acaba İçinizde böyle bi sorunu olan oldu mu hiç???????

Ya sutunu neden sagiyorsun. Hem az diyorsun.ben hic sagmadim.

Ya sutunu neden sagiyorsun. Hem az diyorsun.ben hic sagmadim.
anlamadım ne demek istediğini. miktar olarak mı diyorsun.. ben sağarak arttırmaya çalışıyorum hani emzirdikçe süt geliyo ya bende oğlum emmediği zamanlarda sağıyorumki sütüm dahada azalmasın diye. çünkü bizde meme reddi var uyanıkken emmiyor uyurken emiyor sadece..

Anladim canim. Bol sutun olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…