- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Bende çok takıyorum en azından 1 yıl sabredeyim diyorum spor dışında bir şey yapmıyorum şuan almıyorum da vermiyorum da aynı kaldımKıyafetlerim olmuyor yaz da gelecek
Sütüm u allah korusun kesmeden neler yapayım bilen yazsın ya
Ya bilmiyorum ama 1 yıl sabredememBende çok takıyorum en azından 1 yıl sabredeyim diyorum spor dışında bir şey yapmıyorum şuan almıyorum da vermiyorum da aynı kaldım
Ismen bilmiyorum ama hem bir docent dr. Vardı hem de hemsire hanim sosyal pediatri bölümünde Behcet Uz'da canım. 1 saat boyunca bana egitim verdiler. 1 hafta dene p.tesi yine gel dediler. Insallah bu arada kaliteli emziririm ve sütüm artar. Mama verdikçe ağlamaları artıyor çünkü.Emzirme uzmanı hangisi acaba?
sadece anne sütü veriyorsan bence kesinlikle sabret 6. ayı çünkü birden sütün azalabilir emzirmek zaten başlı başlına kalori harcama.. daha yeni doğum yaptın ve hemen toparlanmayı bekleme içinden bir can çıktı sonuçta 6. aya kadar toparlanacaksın zaten sonrada spora başlar desteklersin canım..Ya bilmiyorum ama 1 yıl sabredemem
Diyetisyene gittim 6 ay bekle diyor
Spor yaptirmiyorlar ben savunma sporları yapıyorum
Yeni doğum yaptim deyince vebali gibi herkez kaçıyor
Napcam bilmiyorum
2 adetimi de olmadım allah bana akıl versin
Annemler Hifzisihhada oturuyor canim. Poligon metro durağına yakın. 1 ay burada kalacağım. Helak olmuşuz ikimiz de Ağrı'da haftalardır. Neocate mamaya bile başlatmışlardı. Meğer gerek bile yokmuş. Çocuğum içmek istemiyor cok agliyor cok kusuyordu.çok çok sevindim sizin adınıza canım benim.. gün geçtikçe sakinleşecek emin ol.. bu arada bende ikinci çocuk olmasına rağmen bende emzirmeyi bilmiyormuşum.. bizde meme reddide olduğu için benimki hala tam olarak memeye dönmüş değil o yüzden birdaha gidicem oraya nasipse ta ki oğlum memeyi alana dek . hangi ilçedesin bu arada..
ağrıda mıydınız ayy bu kadar tesadüf olur eşimde ağrılı.. her işte bir hayır vardır canım iyikide gitmişsin bak hem alerji olmadığını öğrendin hemde emzirmeyi öğrendin..Annemler Hifzisihhada oturuyor canim. Poligon metro durağına yakın. 1 ay burada kalacağım. Helak olmuşuz ikimiz de Ağrı'da haftalardır. Neocate mamaya bile başlatmışlardı. Meğer gerek bile yokmuş. Çocuğum içmek istemiyor cok agliyor cok kusuyordu.
Evde birkaç spor aletim var onları kullanıyorum her gün yürüyoruz bebekleCanim hangi sporu yapiyorsun
Geçen sene bi arkadaşım denemişti 6 aylık kızı vardı sütü azalmıştı onun. Bizim bebişler henüz çok küçük zor olur benceKızlar bir şey sormak istiyorum
Aranızda oruç tutan var mi ? Tutmuyorum emzirdiğim icin ama tutsam
Sutum azalır mi acaba ? Bi yerde oruç tutmanın sütun kalitesi ve miktarında değişiklik yapmayacağı yazıyordu deneyen oldu mu
Geçen sene bi arkadaşım denemişti 6 aylık kızı vardı sütü azalmıştı onun. Bizim bebişler henüz çok küçük zor olur bence
Canım 6 aylık hamile gibiyim 18 kilo aldım 11 gitti göbek çok fena ben de sezaryen oldum .diyet spor sütü etkiler yürüyüş olur ama iki çocukla imkansız benim..takmayalım evet zor ama 1 yılı bulur toparlanmak..gerçi her bünye farklıKizlar biliyorum biraz erken olacak ama bu sezeryan göbeği gitmiyor çok üzülüyorum takmayayim sutum etkilenir diyorum ama elde değil
Yıllarca spor yapmış hatta ağır sporlar 48 kilo yu geçmemiş biri olarak alisamiyorum
Esimde çok fit yanında daha kötü oluyorum
Saolsun çok iyisin ele avuca geliyorsun daha hoşuma gidiyor diyor sanırım üzmemek icin
Canım oğlum 7aylıktı tutmuştum ikindi sonu azalıyordu ama ek gıda vardı..şimdi tutmuyorum ok küçükler canım birikti borç ama sağlık olsun tutarız.Kızlar bir şey sormak istiyorum
Aranızda oruç tutan var mi ? Tutmuyorum emzirdiğim icin ama tutsam
Sutum azalır mi acaba ? Bi yerde oruç tutmanın sütun kalitesi ve miktarında değişiklik yapmayacağı yazıyordu deneyen oldu mu
Cok teşekkür ederim canim. Benim oglum doyamiyor henüz ama inşallah artar da sadece sutumle doyar. Size masallah.L
Senin adina cok sevindim canim. Bende emzirmeyi bilmiyirum aslinda ama bir sekilde emip doyuyoruz
Evet canim Agri'da gorevdeyiz. 1 aya tayinciyiz. Gercekten ne kadar tesadüf olmuş. Sana gerçekten teşekkür ederim. Senin yazdiklarin cesaretlendirdi bizi. Esimle atladik geldik haftasonu.ağrıda mıydınız ayy bu kadar tesadüf olur eşimde ağrılı.. her işte bir hayır vardır canım iyikide gitmişsin bak hem alerji olmadığını öğrendin hemde emzirmeyi öğrendin..
rica ederim ne demek canım. sen fincanla içirmeyi başarabildin mi bu arada :)Evet canim Agri'da gorevdeyiz. 1 aya tayinciyiz. Gercekten ne kadar tesadüf olmuş. Sana gerçekten teşekkür ederim. Senin yazdiklarin cesaretlendirdi bizi. Esimle atladik geldik haftasonu.