2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok takıyorum en azından 1 yıl sabredeyim diyorum spor dışında bir şey yapmıyorum şuan almıyorum da vermiyorum da aynı kaldım
Ya bilmiyorum ama 1 yıl sabredemem
Diyetisyene gittim 6 ay bekle diyor
Spor yaptirmiyorlar ben savunma sporları yapıyorum
Yeni doğum yaptim deyince vebali gibi herkez kaçıyor
Napcam bilmiyorum
2 adetimi de olmadım allah bana akıl versin

Emzirme uzmanı hangisi acaba?
Ismen bilmiyorum ama hem bir docent dr. Vardı hem de hemsire hanim sosyal pediatri bölümünde Behcet Uz'da canım. 1 saat boyunca bana egitim verdiler. 1 hafta dene p.tesi yine gel dediler. Insallah bu arada kaliteli emziririm ve sütüm artar. Mama verdikçe ağlamaları artıyor çünkü.

sadece anne sütü veriyorsan bence kesinlikle sabret 6. ayı çünkü birden sütün azalabilir emzirmek zaten başlı başlına kalori harcama.. daha yeni doğum yaptın ve hemen toparlanmayı bekleme içinden bir can çıktı sonuçta 6. aya kadar toparlanacaksın zaten sonrada spora başlar desteklersin canım..

Annemler Hifzisihhada oturuyor canim. Poligon metro durağına yakın. 1 ay burada kalacağım. Helak olmuşuz ikimiz de Ağrı'da haftalardır. Neocate mamaya bile başlatmışlardı. Meğer gerek bile yokmuş. Çocuğum içmek istemiyor cok agliyor cok kusuyordu.

ağrıda mıydınız ayy bu kadar tesadüf olur eşimde ağrılı.. her işte bir hayır vardır canım iyikide gitmişsin bak hem alerji olmadığını öğrendin hemde emzirmeyi öğrendin..

Kızlar bir şey sormak istiyorum
Aranızda oruç tutan var mi ? Tutmuyorum emzirdiğim icin ama tutsam
Sutum azalır mi acaba ? Bi yerde oruç tutmanın sütun kalitesi ve miktarında değişiklik yapmayacağı yazıyordu deneyen oldu mu

Geçen sene bi arkadaşım denemişti 6 aylık kızı vardı sütü azalmıştı onun. Bizim bebişler henüz çok küçük zor olur bence

Canım 6 aylık hamile gibiyim 18 kilo aldım 11 gitti göbek çok fena ben de sezaryen oldum .diyet spor sütü etkiler yürüyüş olur ama iki çocukla imkansız benim..takmayalım evet zor ama 1 yılı bulur toparlanmak..gerçi her bünye farklı

Canım oğlum 7aylıktı tutmuştum ikindi sonu azalıyordu ama ek gıda vardı..şimdi tutmuyorum ok küçükler canım birikti borç ama sağlık olsun tutarız.

ağrıda mıydınız ayy bu kadar tesadüf olur eşimde ağrılı.. her işte bir hayır vardır canım iyikide gitmişsin bak hem alerji olmadığını öğrendin hemde emzirmeyi öğrendin..
Evet canim Agri'da gorevdeyiz. 1 aya tayinciyiz. Gercekten ne kadar tesadüf olmuş. Sana gerçekten teşekkür ederim. Senin yazdiklarin cesaretlendirdi bizi. Esimle atladik geldik haftasonu.

Kizlar bebeginize mama verenler günde kac defa veriyor
Ben hiç mama vermemisdim ama 2 gündür aynı saate krizi tuttuğunda emmek istemiyor
Uzun saat aç kaldığı için verdim
Pişman oldum sanki mama alisacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…