2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben bunun ne olduğunu tam bilmiyorum bilen anlatabilormi
Gerekliyse yaptırırım biraz pahalı olsada

Google da baya bilgi var. Ateş yapan, sulu ishale neden olan bir virüs. Ayrıca memenjiti de araştır bence. Artık doktorlar aşı olmayan aylarda 2/3 sefer rota. 6/8 defa da 2 çeşit menenjit aşısı öneriyorlar. (Ben de yeni öğrendim) Tabi 2 aşı aynı ayda olunca toplamı 400tl oluyor.

Ancak menenjite kimi doktor 3. ayda kimi 1 yaşından sonra başlıyor.

Bu aralar bebeğim sürekli emmek istiyor ya sütüm mü azaldı doymuyor mu acaba emme araları uzaması gerekirken bizim daha da kısaldı

Ismen bilmiyorum ama hem bir docent dr. Vardı hem de hemsire hanim sosyal pediatri bölümünde Behcet Uz'da canım. 1 saat boyunca bana egitim verdiler. 1 hafta dene p.tesi yine gel dediler. Insallah bu arada kaliteli emziririm ve sütüm artar. Mama verdikçe ağlamaları artıyor çünkü.
Ne gibi bilgiler tatlim sen nasil anladin yanlis emzirdigini
kizlar rota virus asisi yaptiran varmi bana cok pahali geldi 260 tl diyorlar
Ya ben bunun ne olduğunu tam bilmiyorum bilen anlatabilormi
Gerekliyse yaptırırım biraz pahalı olsada

Biz bgn yaptirdik 2.ay 12 gunluguz okuyan biliodur 3hafta hasanede yattik ameliyat olduk daha 2 haftaliktan hatta1 hafta rota dan serum yedik ameliyat ertelendi 4.haftalikti o zaman gecince 5.haftada ameliyat oldu
Bu yuzden geciren tekrar gecirme olasigi varmis ama hafifmis falan filan yaptirdim paraya bakmayin yaptirin 3 doz ve 2 doz seklinde
Biz 3 dozluktan aldik ilk dozu bgn yaptirdik evet toplamda 600 tl falan oluyor
Bu aralar bebeğim sürekli emmek istiyor ya sütüm mü azaldı doymuyor mu acaba emme araları uzaması gerekirken bizim daha da kısaldı
Sutun az degil tatlim bebeginde gaz oldugu icin cikarmak icin tekrar tekrar emip cikartmak istiodur bildikleri sey emmek cunku guvende hissettikleri yer
Benimki oyle mesela cok gazi olduhundada cekistire cekistire emio bu yuzden gazli emzirmemeye araya mesafe koymaya calisiom bu gaz yuzunden uykumuz hep bolunuo anca kucakta uyuyor hala yataginda uyutamadik ciglik cigliga uyanio

Ne gibi bilgiler tatlim sen nasil anladin yanlis emzirdigini

Biz bgn yaptirdik 2.ay 12 gunluguz okuyan biliodur 3hafta hasanede yattik ameliyat olduk daha 2 haftaliktan hatta1 hafta rota dan serum yedik ameliyat ertelendi 4.haftalikti o zaman gecince 5.haftada ameliyat oldu
Bu yuzden geciren tekrar gecirme olasigi varmis ama hafifmis falan filan yaptirdim paraya bakmayin yaptirin 3 doz ve 2 doz seklinde

Sutun az degil tatlim bebeginde gaz oldugu icin cikarmak icin tekrar tekrar emip cikartmak istiodur bildikleri sey emmek cunku guvende hissettikleri yer
Benimki oyle mesela cok gazi olduhundada cekistire cekistire emio bu yuzden gazli emzirmemeye araya mesafe koymaya calisiom bu gaz yuzunden uykumuz hep bolunuo anca kucakta uyuyor hala yataginda uyutamadik ciglik cigliga uyanio
Sadece ucunu tutup emzik gibi emiyormus o yüzden benim canım yanıyor ona da yeterli süt girmiyormuş. Dogru tutus pozisyonunu bile gosterdiler canım. Meger bu yanlışlıklardan dolayı erkenden bırakıp huysuzlaniyormus oglum. Simdi uzun süre emip daha cok doyuyor şükür. Baslarda 1 paketi 5 gün dayanan mama büyüdüğü halde 10günü buldu bu defa canim.

Geçmiş olsun canım
Bebiş nasıl şimdi

gazini atmak icin yapiyor olabilir, kendini oyle rahatlatiyor olabilir, keyfi oyle istiyor olabilir :) cok takma sütun vardır benimki de yapiyor ara ara :) kakasi ve cisi gayet yerindeyse sutun vardir

gazini atmak icin yapiyor olabilir, kendini oyle rahatlatiyor olabilir, keyfi oyle istiyor olabilir :) cok takma sütun vardır benimki de yapiyor ara ara :) kakasi ve cisi gayet yerindeyse sutun vardir
Gazı çok bu aralar inşllh biter biran önce çok acı çekiyor garibim

X