2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EE03D8A1-AD09-4511-9420-EE3E47CF5549.png
Bende mi fincanla versem nasıl olacak anlatirmisiniz biraz

İnternetten bi bak kaşık biberon diye bi ürün var,uç kusmu kaşık ucu. Onunla mama verirsen meme reddi yaşamazsın. Direk ağzına akıtmış oluyorsun. Youtube da kullanım videosu var ben ekgıda sürecinde ondan alıp kullanmayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2266383

İnternetten bi bak kaşık biberon diye bi ürün var,uç kusmu kaşık ucu. Onunla mama verirsen meme reddi yaşamazsın. Direk ağzına akıtmış oluyorsun. Youtube da kullanım videosu var ben ekgıda sürecinde ondan alıp kullanmayı düşünüyorum.
Allah allah ilk defa görüyorum çok saol bu araştırim ben

Yok maalesef. Üstüne cok dokuyorum. :) ondan sagdigim anne sütü ziyan olmasin diye biberonla veriyorum. Mamayi fincanla denedim.
biz çay bardağına alıştırdık :) biz çay içerken beyefendi süt içiyor bardakla :)) ama ben şimdilik ara vericem sağmaya geceleri bir iki kez sağarım belki benim oğlan şimdide bardağa alışıyor galiba bardakla lıkır lıkır içiyor memeye gelince ağlıyor.. meme hariç herşeye alıştı kerata bir memeyi almıyo valla sinirlerimi alt üst ediyor artık.

Selam kizlar. Iki gundur gezmelere cikiyoruz malum iftar davetleri. Kereta evi istiyor bir aglamasi var ne uyuyor ne emiyor, eve geldigimizde normal hayatimiza dönüyoruz. Hele ki baskasi kucagina alsin basiyor çığlığı taniyor anneyi. Cok sevimli kereta.

Selam kizlar. Iki gundur gezmelere cikiyoruz malum iftar davetleri. Kereta evi istiyor bir aglamasi var ne uyuyor ne emiyor, eve geldigimizde normal hayatimiza dönüyoruz. Hele ki baskasi kucagina alsin basiyor çığlığı taniyor anneyi. Cok sevimli kereta.
Bende bir kere gittim hiç oturtmadı strese soktu beni rahat edemedim. Artık gitmicem iftarlara eşim yalnız gidiyor.;(

Bizim bebiş bazen uykusundan haykırarak uyanıyor çok ağlıyor zor sakinleştiriyoruz neden olabilir rüya falan mı görüyor acaba

Bizim bebiş bazen uykusundan haykırarak uyanıyor çok ağlıyor zor sakinleştiriyoruz neden olabilir rüya falan mı görüyor acaba
Bazen benim kızımdada oluyor hemen kucağıma alıp tamam kızım ben buradayım deyip sarıp sarmalıyorum ancak sakinliyor :)

[/QUOTE]
cok fazla bebegi sese ışığa veya genel olarak bebegi uyaran şeylere maruz kalınca bebekler uykusunda bunu yapar. veya gaz sıkışmasi yasiyor da olabilir.

Ben hamilelige hayirlisi diyom da
Dikisleden dolayı bebege birşey olursa korkusu var
Napalim varsa başımız üstüne diyecez
Çok zor olur ama:olamaz:
Bu daha 1 yaşına gelmeden doğmuş olur ikiz gibi olurlar ama zararları da çokmuş bu kadar erken hamileleğin ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun.

biz çay bardağına alıştırdık :) biz çay içerken beyefendi süt içiyor bardakla :)) ama ben şimdilik ara vericem sağmaya geceleri bir iki kez sağarım belki benim oğlan şimdide bardağa alışıyor galiba bardakla lıkır lıkır içiyor memeye gelince ağlıyor.. meme hariç herşeye alıştı kerata bir memeyi almıyo valla sinirlerimi alt üst ediyor artık.
Oy maşallah keyfe bak. Insallah annesinden de lıkır lıkır icer yeniden.:) Bence Behcet uz'a tekrar git canım. Benim gittigim gunden beri memeyle kavgası azaldı ama hala sütüm yeterince artmadi. Insallah hepsini atlatırız bu durumların.

X