- 16 Ağustos 2017
- 332
- 479
- 37
Merhaba kızlar ve oğlumun doğumdaşlari♡ umarım keyifler yerindedir, biz 28 günlük olduk bile, zaman hizla geçiyor ve ne ara uyuyoruz ne ara uyanığız bilmiyoruz:) ilk önceleri ev kalabalıktı, baktık olmuyor her kafadan bir ses çikıyor, en iyisi sakinlik dedik ve biz bize cekirdek ailemizle kaldık. Benim minik adamım, 38. Haftada 333o doğmustu ve eve geldiğimizde kilo alimı cok cok iyi degildi( gerci 2 doktlra gosterdik biri normal dedi digeri az demisti) sonrasında bir gece sabaha kadar süren ağlamanın ardından doktordan ögrendik ki sütüm yetmiyormuş. Ben baya baya geliyor sanıyordum ama meğer oğluma yetmiyormuş. Doktorumuz gün içerisinde toplamda 500 ml süt içmesi ve orantılı olarak kaka- çiş yapmasi gerekiuor demişti, ama bizimki surekli memede olmak istiyordu ve mamaya başladık, şimdi ilk önce anne sütü alıyor pesine mama alıyor ve sanirım emmeyi-yemeyi seven bir bebek cünkü sürekli bir seyler istiyor... en azından artık karnı doyuyor... ancak şu iki gundür ağlamaları başladı, ve belorli saatlerde durmuyor ve uyumuyor. Gaz sancısı için masaj yapiyoruz, emziriyorum, rezene suyu veriyorum ama ozellikle aksamları siddetli ağlamalari oluyor ve aksam 10 gibi basladiysa gece 2 ye kadar surüyor... ne yapacağımı şaşıriyorum bazen... kendimi çaresiz hissettiğim oluyor.... sütü artırmak için de ilk baslarda türlü şeyler yapıyordum ama yok, yani belirli bir yapı sanirım, evi hurmalar bastı yine de artan bir sey yok:)) sizler nasilsınız? Keyifler yerinde mi? Bir de tavsiyeniz varsa bu ağlamalar icin cok cok seviniriz. Öpüyoruz hepinizi♡