- 9 Nisan 2019
- 43
- 10
Hoş buldum canım amin hepimizin evladını inşallahHoşgeldin canım Rabbim anaı babalı büyütsün bebeğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum canım amin hepimizin evladını inşallahHoşgeldin canım Rabbim anaı babalı büyütsün bebeğini
Uyandırdığımda emmiyor bende artık uyandırmıyorum kendisi aç olduğunda uyanıyor zatrnBu arada gece 2 saate bir uyandirdığimda cok yorgun oluyor verimli emmiyor .uyandirmamaya karar verdim. zaten 4saati geçirmiyor çigligi basiyor .ins kilo alimi iyidir sizler uyandiriyor musunuz?
Aynen ya uyku ağir basıyor .3dk bile sürmüyor uyuyakaliyor kendi uyaninca daha verimli oluyorUyandırdığımda emmiyor bende artık uyandırmıyorum kendisi aç olduğunda uyanıyor zatrn
Benim 36.günden sonra düşmeye başladı daha yeni yeni iyileşmeye başladıkızlar normal doğum yapanlar dikişleriniz düştümü.. benim 23 gün oldu ama hala düşen yok.. bugün bi bakayım dedim ilk defa enfeksiyon kapmışım gibi.. çok korkuyorum dikişlerden beyaz bir sıvı geliyo en erken perşembe doktora gidicem.. ama çatala çıkarmıyım napar acaba doktor.
Gayet iyi msşallahınız var annesiKızlar bugün kontrolümüz vardı kilosu 3800 boyu 51 olmuş sizce normal mi 43 günlüğüz. Doğum kilosu 2640 boyu 48di.
Bence gayet güzel canım maşallah kuzuya daha dün gibi doğurduğumız günler senin 40 ın bile çıkmış maşallahKızlar bugün kontrolümüz vardı kilosu 3800 boyu 51 olmuş sizce normal mi 43 günlüğüz. Doğum kilosu 2640 boyu 48di.
Gayet iyi msşallahınız var annesi ❤
Evet zaman çabuk geçiyor bebekleBence gayet güzel canım maşallah kuzuya daha dün gibi doğurduğumız günler senin 40 ın bile çıkmış maşallah
masallah super almis kilosunu annesi. 40 inzds cikmis masallahh. erkek miydi seninkiKızlar bugün kontrolümüz vardı kilosu 3800 boyu 51 olmuş sizce normal mi 43 günlüğüz. Doğum kilosu 2640 boyu 48di.
inşallah bendede sıkıntı çıkmaz ya. üstü beyazlaşmış enfeksiyon belirtisi yazıyo netteBenim 36.günden sonra düşmeye başladı daha yeni yeni iyileşmeye başladı
Bende de enfeksiyon belirtileri bardı ama bişi çıkmadı bol bol sıcak suya oturuninşallah bendede sıkıntı çıkmaz ya. üstü beyazlaşmış enfeksiyon belirtisi yazıyo nette
Evet erkek ama sanki boyu çok uzamamış gibi geldi yamasallah super almis kilosunu annesi. 40 inzds cikmis masallahh. erkek miydi seninki
Benim ki 47 günlük 42sinde tartıldı. 2595 49 cmydi doğduğunda. Şimdi 4095 53 cm boyu normal demişti doktorEvet erkek ama sanki boyu çok uzamamış gibi geldi ya
yenidoganda olur derler sütun yagli oldugundan der kimi, kimi cok sıcak kalin giydirmissin der, kimisi derisi anne karninda suda oldugundan simdi gozenekleri acildikca olur der yabi kisacasi normal bizimkininde var yuzunde bi bakmissin cikmis bi bakmissin yokBebegimin göğüs bölgesinde ucu beyaz minik sivilcemsi kizarikliklar çıktı yuzunde de var acaba isilik mi baska bisey mi ama kasintisi yok olsa huzursuz olurdu,evimiz çok sıcak bu arada