2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar iyi sabahlar. Birşey sormak istiyorum. Bebeklerimiz sabah uyuduklarında gece uykusu kötü mü oluyor. Yani bizim gibiler uykularını alıp gece mi uyumuyorlar gündüz uyuduklarında. İki gündür oğlum gündüzleri dün 2 saat sonraki gün 3 saat uyudu. Gece uykusu bozuldu sanki

bu durumu bende anlayamadım. 28 günlüğüz şuan bazen bütün gün 20-25 dk kısa uyku ve ağlamalarla günü geçiriyor. gündüz tam uyumadığı için gece güzel uyur diyorum o gece uyumuyor 3 te 4 te anca yatıyor. Bazende gündüzleri sadece 20 dk emmek için uyanık kalıyor bütün gün uyuyor. sabahtan akşama hep uyuyor. Akşamları 9-11 arası uyanık kalıp gece 4-5 saat deliksiz uyuduğu oluyor. Şuan için bi günümüz bi günümüzü tutmadan geçiyor.

bebeklerde su var arkadaslae gunduz uyuyan bebek gecede uyur ya da gece uyuyan gunduz de uyur cunku yorgun olan bebek ya da uykusu kacirilan bebek yorulur ve dolasiyla yorgunn olunca uyuyamaz huysuzlanir ve her sey basa sarar ondan uyku uykuyu ceker felsefesi var bebeklerde.

istisnai durumlar elbette vardir mesala gazi cok olan bebek gibi... ama onun disinda gündüz uyumuyorsa odayi karartarakta bebegi uyutabilirsiniz ayrica simdiden uyku duzeni olsun nasil baslarsa oyle gider diyorsaniz o uyanmadan uyandirmayin cunku sonra uykulari alt ust oluyor ve o da aliskanlik haline gelip bebegin uykusunun duzenini bozuyor

bu durumu bende anlayamadım. 28 günlüğüz şuan bazen bütün gün 20-25 dk kısa uyku ve ağlamalarla günü geçiriyor. gündüz tam uyumadığı için gece güzel uyur diyorum o gece uyumuyor 3 te 4 te anca yatıyor. Bazende gündüzleri sadece 20 dk emmek için uyanık kalıyor bütün gün uyuyor. sabahtan akşama hep uyuyor. Akşamları 9-11 arası uyanık kalıp gece 4-5 saat deliksiz uyuduğu oluyor. Şuan için bi günümüz bi günümüzü tutmadan geçiyor.
Demek ki Günaşırı değişiyor. Yani sabah uyudu akşam uyumaz diye bir durum yok. Ya bir saat uyuduğunda gece 6 saat kesintisiz uyudu. İki saat uyuduğunda kesildi uyku.

bebeklerde su var arkadaslae gunduz uyuyan bebek gecede uyur ya da gece uyuyan gunduz de uyur cunku yorgun olan bebek ya da uykusu kacirilan bebek yorulur ve dolasiyla yorgunn olunca uyuyamaz huysuzlanir ve her sey basa sarar ondan uyku uykuyu ceker felsefesi var bebeklerde.
Değil mi? Bende o şekilde bir yazı okumuştum aylar önce. Ne zaman düzene girecek acaba uykular. Gündüz uykusu olmayınca bebeğin gelişimide yavaşlıyor

aman biraz sevelim uyumasinda bilmem su akrabasi gorsun demeyin kizlar. yedirin icirin bezini degistirin uyutun kimseyi beklemeyin. yoksa olan size oluyor.

Değil mi? Bende o şekilde bir yazı okumuştum aylar önce. Ne zaman düzene girecek acaba uykular. Gündüz uykusu olmayınca bebeğin gelişimide yavaşlıyor
ben ilk yavrumda size dediklerimi uyguladim masallah uyku sorunumuz olmadi. doktorumuzda derdi acikinca o uyanir aglar sen kaldirma demisti onu da dinledim uyandirmadim kendi uyandi ve boyle gece uykusu bizim guzel olmustu hala da aynen devamdir.masallah💕

Sizin bebekler de emerken sürekli el-kol bacaklar oynuyor mu? Emerken o kadar hareketli ki meme ucunu da tutup cekistiriyor yara oldu canim yanmaya başladı artık. 2 gündür emzirirken kundak yapıp emziriyorum daha rahat oldu.

ben ilk yavrumda size dediklerimi uyguladim masallah uyku sorunumuz olmadi. doktorumuzda derdi acikinca o uyanir aglar sen kaldirma demisti onu da dinledim uyandirmadim kendi uyandi ve boyle gece uykusu bizim guzel olmustu hala da aynen devamdir.masallah💕
Bende uyandırmıyorum. Bir anla bana yardım etmeye geldi TEK’im diye. Ben beş dk evden çıktım o uyutacaktı. Durmamış bizim ki 30cc mama takviyesi yapmış geldiğimde mışıl mışıl uyuyordu. Demek ki doymuyor benim sütümle

Peki aşağı yukarı ne zaman düzeliyor bu uykular. Gazın bitimiyle mi?

Sizin bebekler de emerken sürekli el-kol bacaklar oynuyor mu? Emerken o kadar hareketli ki meme ucunu da tutup cekistiriyor yara oldu canim yanmaya başladı artık. 2 gündür emzirirken kundak yapıp emziriyorum daha rahat oldu.
Evet benimkide oynatıyor ama gazı olduğunda yada memeyle alakalı sütümün az geldiği anlarda.

Ikinci çocuğu olanlar benim büyük o kadar kıskanıyor ki huy değiştirdi resmen , aşırı inatçı huysuz bisey oldu bebekten çok o bunaltıyor beni deliricem

X