2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

S Sevdalinka00 ses ver iyi misin durumlarin nasil gecelik yoklama yapiom sana :)))
Ah canımsın ben uyuyamıyorum ki gündüz baktığım yemekteyiz e bakıyorumben de tık yok valla annem amasyadan geliyor sabaha inşallah bekliyorum:)))sen de iyisin inşallah bence sen önce doğuracan bacım:))hadi hayırlısı inşallah:)

hadi bakalim bende de tik yok valla ben bu haftadan umidi kestim :)))

kızlar benim oğlum kuvezde bize dua edin solunum sıkıntısı var ağzından burnundan hortum var öyle besliyorlar insallah sağlığına kavuşur bebeğim
oyyy kuzucuk acil sifalar diliyorum. minnos oldugu icin bi iki hafta destek almasi lazim annesi hersey yoluna girecektir. icini ferah tut o bir savasci :*

asiri akintim var benim ya camasir ped dayanmiyo ozellikle bu alttan muayeneden sonra cok oluyo dun 3. kez alttan muayene oldum daha kac kere olcam bilemedim

kızlar benim doğuma dair hala belirtim yok 40+2 oldum.. bu çocuk içimde kaldı gitti gelmiyo yaa. bugün 1 saat tempolu yürüyüp gelip evde sıcak suya oturucam.. yarın kontrolüm var yine 2 güne bir kontrole gidicem artık.. inşallah yarına doğurmuş olurum Allahım nolur.

hergün en az 5 kişi soruyor arıyor sen daha doğurmadınmı bilmem ne kimseyi kırmak istemiyorum ama bugün iki kişiye artık doğum hakkında soru sormayın lütfen dedim gerçekten çok geriliyorum yaa ..

Canım hadi hayırlısı vaktini bekliyor yavrucaklar Allah kolay doğum nasip etsin inşallahhaber ver bize de emi

Canım vakti var demek ki hayırlısı ile gelsin inşallah ben de bekliyorum hiç belirti yok benim var daha.sağlıkla gelsin yavrun inşallah hemencik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…