2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah kızlar ne güzel bitirdiniz artık gebelik günleri sayılı bazılarınız kucağına aldı bebekleri büyümeye başladı. Takip ediyorum çok heves ediyorum biZ de görür müyüz o günleri. Daha çoooook var gibi geliyor. Takvime bakıyorum geçer mi aylar bilmem. Gebelikle aram çok iyi değil. Hepinize bebişlerinizle bol sütlü sağlıklı mutlu uykulu günler dilerim. Tebrik ederim allah nazarlardan korusun.

Canım sağolasın senin de rahat geçer inşallah hamileliğin❤hızlı geçiyordu aslında ama son günler geçmek bilmiyor.sen de bir bakmışsın doğum gelmiş Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsşn hepimize

Canım maaşallah darısı başımıza çok sevindim kurtuldun çok şükür doğum hikayeni de bekleriz bol sütlü günler❤

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere günümüz aynı bende bian evvel kurtulurum inşallah bu kadar kısa surede

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsun

aaa bak tam dedigim gibi aksama aldin bebegini kucagina :) herkesi tahmin ediyorum da kendimi tahmin edemiyorum :)) hayirli olsun canim gecmis olsun :)

bubzamanlarin gecmek bilmiyor gibi gorunse de bir bakmissin doguma gün sayiyorsun cok cabuk geciyor ve artik dogsa diye bizim gibi laf ederken bulacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…