Muayanedeydim, pazartesiye kadar sanci açılma olmazsa suni verecek(((
Ben de varım 40+3günü geçen demirbaş sadece ben miyim arkadaşlar :)
Canım sağolasın senin de rahat geçer inşallah hamileliğin❤hızlı geçiyordu aslında ama son günler geçmek bilmiyor.sen de bir bakmışsın doğum gelmiş Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsşn hepimizeAy maşallah kızlar ne güzel bitirdiniz artık gebelik günleri sayılı bazılarınız kucağına aldı bebekleri büyümeye başladı. Takip ediyorum çok heves ediyorum biZ de görür müyüz o günleri. Daha çoooook var gibi geliyor. Takvime bakıyorum geçer mi aylar bilmem. Gebelikle aram çok iyi değil. Hepinize bebişlerinizle bol sütlü sağlıklı mutlu uykulu günler dilerim. Tebrik ederim allah nazarlardan korusun.
Canım maaşallah darısı başımıza çok sevindim kurtuldun çok şükürKızlar kurtuldum. Çok şükür...oğlum da bende iyiyiz.çok şükür dualarla zemzemler içe içe 1 saat sancimla dogu verdi.oğlum. Bugün hastanedeyiz yarın evinize gecicez inşallah.
Darısı diğer arkadaşlarla.
Doğum hikayemi daha sonra paylasirim
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere günümüz aynı bende bian evvel kurtulurum inşallah bu kadar kısa suredeKızlar kurtuldum. Çok şükür...oğlum da bende iyiyiz.çok şükür dualarla zemzemler içe içe 1 saat sancimla dogu verdi.oğlum. Bugün hastanedeyiz yarın evinize gecicez inşallah.
ooo o zaman seninle başı çekiyoruz desene bende de bugün 20 dakikada bir gelen sancı oldu 2 saat süreyle sonra kesildi birden.. belim çok ağrıyo sadece başkada bişey yok henüz. sende varmı bi belirtiBen de varım 40+3
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günlerin olsunKızlar kurtuldum. Çok şükür...oğlum da bende iyiyiz.çok şükür dualarla zemzemler içe içe 1 saat sancimla dogu verdi.oğlum. Bugün hastanedeyiz yarın evinize gecicez inşallah.
Sorma her gece ağrı her gece mide yanması sabaha kadar oturuyorumgeceler geçmiyor...
aaa bak tam dedigim gibi aksama aldin bebegini kucagina :) herkesi tahmin ediyorum da kendimi tahmin edemiyorum :)) hayirli olsun canim gecmis olsun :)Kızlar kurtuldum. Çok şükür...oğlum da bende iyiyiz.çok şükür dualarla zemzemler içe içe 1 saat sancimla dogu verdi.oğlum. Bugün hastanedeyiz yarın evinize gecicez inşallah.
bubzamanlarin gecmek bilmiyor gibi gorunse de bir bakmissin doguma gün sayiyorsun cok cabuk geciyor ve artik dogsa diye bizim gibi laf ederken bulacaksinAy maşallah kızlar ne güzel bitirdiniz artık gebelik günleri sayılı bazılarınız kucağına aldı bebekleri büyümeye başladı. Takip ediyorum çok heves ediyorum biZ de görür müyüz o günleri. Daha çoooook var gibi geliyor. Takvime bakıyorum geçer mi aylar bilmem. Gebelikle aram çok iyi değil. Hepinize bebişlerinizle bol sütlü sağlıklı mutlu uykulu günler dilerim. Tebrik ederim allah nazarlardan korusun.
Bana da bir el at bariiaaa bak tam dedigim gibi aksama aldin bebegini kucagina :) herkesi tahmin ediyorum da kendimi tahmin edemiyorum :)) hayirli olsun canim gecmis olsun :)
Bende de yok bekliyoruz bakalımooo o zaman seninle başı çekiyoruz desene bende de bugün 20 dakikada bir gelen sancı oldu 2 saat süreyle sonra kesildi birden.. belim çok ağrıyo sadece başkada bişey yok henüz. sende varmı bi belirti
sen cuma dogurcan sekerimBana da bir el at barii
sende yarın gece dogurcaksin :))Bende de yok bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?