Kızlarrrrr merhaba♡ Pamir Bebegimiz dunyaya geldiii♡ dun aksam.hafif sancilar vardi ama cok normal bir şekilde, sonra aksam tatlı canımız çekti tulumba esimle.gittik aksamin bir kor vakti onu aldik yedik:) sonra eve geldik gece 02.oo de yataga gectik 04.oo de ben sancıyla uyandim , dusa girdim hafiflesin diye. Sonra 4.30 civari dustan ciktim ve pembemsi sivi geldi ve devam etti. Esimi uyandirdim oglumuz geliyor diye. O da dusa girdi ve sabah 5.40 da atakent hastanesine geldik acibadem. Ve inanilmaz sancilar basladi, doktor ve ebemiz geldi baktiklarinda zaten 5cm aciklik vardi, sabah 6.30 dan 12.oo ye kadar inanilmaz siddetli agri yasadik, cati bir sekilde acilmiyordu en son 8 cm oldu ama ilerlemedi kemik agrisi cok soddetliydi sanirim her yeri inlwttim. Sonra mecburi sezeryana aldilar ve 12.24 de dogum yapmisim. Ben de en son bilinc yokmus, o yuzden hatirlamiyorum gozlerimi actigimda allah razi olsun ebe ve doktorum basimdaydi beni kendime getormeye calistilar ve sonra bebgim geldi. Bennkendime anca 15.oo sularinda gelebildim. Allahim gercelten hayirlisini versin, bebeklerimiz ve bizler icin hayirlisi neyse oyle olsun. Ben nor.al dogum asiri asiri istemistim ve resmen duvarlari tirmaladim ama.olmadi, allah hayirlisini versin kizlar. Kocaman opuyorum sizleri. Bol sans