- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Ah canımsın ben uyuyamıyorum ki gündüz baktığım yemekteyiz e bakıyorumS Sevdalinka00 ses ver iyi misin durumlarin nasil gecelik yoklama yapiom sana :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canımsın ben uyuyamıyorum ki gündüz baktığım yemekteyiz e bakıyorumS Sevdalinka00 ses ver iyi misin durumlarin nasil gecelik yoklama yapiom sana :)))
hadi bakalim bende de tik yok valla ben bu haftadan umidi kestim :)))Ah canımsın ben uyuyamıyorum ki gündüz baktığım yemekteyiz e bakıyorumben de tık yok valla annem amasyadan geliyor sabaha inşallah bekliyorum:)))sen de iyisin inşallah bence sen önce doğuracan bacım:))hadi hayırlısı inşallah:)
Önümüz hafta belki olur canım hayırlısı bakalım beklemedeyim:))hadi bakalim bende de tik yok valla ben bu haftadan umidi kestim :)))
pazartesi en gec dogmus olur annesi :)))Ay masallh iki bebis daha gelmisss hosgelmis arkadaslar gözünüz aydn.hayirli evlatlar olsunlar ins.
yineyeniyeniden2 ya ben????
oyyy kuzucuk acil sifalar diliyorum. minnos oldugu icin bi iki hafta destek almasi lazim annesi hersey yoluna girecektir. icini ferah tut o bir savasci :*kızlar benim oğlum kuvezde bize dua edin solunum sıkıntısı var ağzından burnundan hortum var öyle besliyorlar insallah sağlığına kavuşur bebeğim![]()
Canım Allah acil şifa versin hemen çıkar sağlığına kavuşur yavrun inşallahkızlar benim oğlum kuvezde bize dua edin solunum sıkıntısı var ağzından burnundan hortum var öyle besliyorlar insallah sağlığına kavuşur bebeğim![]()
Doğum yaptığım gün benim de akıntım aşırıydı büyük pedler kullanmıştım yakındır inşllh sizin deasiri akintim var benim ya camasir ped dayanmiyo ozellikle bu alttan muayeneden sonra cok oluyo dun 3. kez alttan muayene oldum daha kac kere olcam bilemedim
Sabah yataktan kalktım sıcaklık hissettim tuvalete gittim su geldi damla damla hemen dus aldım hazırlandım birazdan da doktora haber vericem bakalım insallah dogru alarmdır ☺ agrım sızım cok degil cünkü.. bebekte hareketli bakalim nolcaksen cuma dogurcan sekerim
ilk oğlumda akıntı çoğaldıktan 2 gün sonra doğurmuştum eli kulağındadır canım darısı başıma gelsinler artık.asiri akintim var benim ya camasir ped dayanmiyo ozellikle bu alttan muayeneden sonra cok oluyo dun 3. kez alttan muayene oldum daha kac kere olcam bilemedim
1 saatten fazla yürüme canım Allah korusun doğurucam derken zorlanma.Yine yürüyorum şu anda ama bugün fazla yurucem bakalım zorlicam sınırları haydi bismillah
Canım hadi hayırlısı vaktini bekliyor yavrucaklar Allah kolay doğum nasip etsin inşallahSabah yataktan kalktım sıcaklık hissettim tuvalete gittim su geldi damla damla hemen dus aldım hazırlandım birazdan da doktora haber vericem bakalım insallah dogru alarmdır ☺ agrım sızım cok degil cünkü.. bebekte hareketli bakalim nolcak
Canım vakti var demek ki hayırlısı ile gelsin inşallah ben de bekliyorum hiç belirti yok benim var daha.sağlıkla gelsin yavrun inşallah hemencik:))kızlar benim doğuma dair hala belirtim yok 40+2 oldum.. bu çocuk içimde kaldı gitti gelmiyo yaa. bugün 1 saat tempolu yürüyüp gelip evde sıcak suya oturucam.. yarın kontrolüm var yine 2 güne bir kontrole gidicem artık.. inşallah yarına doğurmuş olurum Allahım nolur.
Amiin tesekkür ederim hepimize insallah. Ederim tabi bi dogurabiliyim deCanım hadi hayırlısı vaktini bekliyor yavrucaklar Allah kolay doğum nasip etsin inşallahhaber ver bize de emi