2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlk gebelikte hiç böyle değildim ben elim ayağım tutmuyor bel ağrım da cabası fıtık var zaten yatınca sorunum yol ama ayaklandım mı bıçak gibi saplanıyor
Valla her gebelik farklı oluyor diyorlar kesinlikle bence de öyle ben de hiç böyle ağrılar çekmemiştim ilkinde..
Kızlaar mini mini bi kesecik gördüm:nazar: tam 5 haftalık bugün asistan doktor ultrasonda görünmez alttan bakmam lazım dedi ama ilk hamileliğimde gördüm diye ısrar ettim sonra ultrasonda baktı ve gördü:halay:kan verdim sonuçlarını alıcam 15.30dan sonra.
Oyy gözün aydın hadi bakalım..
İnşallah ben de salı günü görürüm..
Kizlar kan vermistim sabah. Cikmis sonuc. 3538 betahcg degeri. Tam 1 hafta once bugun 54'tu. Bu kadsr cok yukselmesi normal mi sizce?
Evet baya yükselmiş ama ben artık bu hcg değerlerine bi anlam veremiyorum canım :)
Doktoruna gösterdin mi o ne diyor?
Eki Görüntüle 2163171 Kuzular mart annesi olabilir miyim ne dersiniz? Bata 1 gün var
Burdaki test hamile görünüyor canım aramızdasın inşallah :)

Valla her gebelik farklı oluyor diyorlar kesinlikle bence de öyle ben de hiç böyle ağrılar çekmemiştim ilkinde..

Evet baya yükselmiş ama ben artık bu hcg değerlerine bi anlam veremiyorum canım :)

İnşallah canım Yaa adete bir gün var hala korkuyorum

Doktora gittim. Alttan bakarsak goruenbilir ister misin dedi. Karindan baksaniz dedim. Israrla bu degerle karindan cikmaz dedi bakmadi. Pazartesi gorunur dedi. Ikiz gebelik olabilir dedi. Ama ultrasonla gormeden kesin birsey diyemem dedi.

Doktora gittim. Alttan bakarsak goruenbilir ister misin dedi. Karindan baksaniz dedim. Israrla bu degerle karindan cikmaz dedi bakmadi. Pazartesi gorunur dedi. Ikiz gebelik olabilir dedi. Ama ultrasonla gormeden kesin birsey diyemem dedi.
değerin kaçtı ben orayı kaçırdım sanırım? Kaç olması gerekiyor ya ultrasonda görünmesi için? Ben de pazartesiye randevu aldım 4+ 4 oluyorum görünmez ki kese yani? Alttan istemiyorum ben de

Oraya kadar gitmişsin karından bi bakıvereydi görünmezse de görünmezdi niye üşeniyorlar anlamıyorum ki..
Olsun canım..
İkiz olabilir dedi hee ay istiyor muydun inşallah :)

değerin kaçtı ben orayı kaçırdım sanırım? Kaç olması gerekiyor ya ultrasonda görünmesi için? Ben de pazartesiye randevu aldım 4+ 4 oluyorum görünmez ki kese yani? Alttan istemiyorum ben de

Karindan gorunmesi icin en az 6500 falan olmasi lazim dedi. Pazartesi gelirsen gorunur dedi. Benim deger gecen persembe 54 tu. Bugun 3538 cikti.

Oraya kadar gitmişsin karından bi bakıvereydi görünmezse de görünmezdi niye üşeniyorlar anlamıyorum ki..
Olsun canım..
İkiz olabilir dedi hee ay istiyor muydun inşallah :)

Aynen ya ne vardi sanki bakiverseydi. Ikiz ister miyim istemez miyim hic bilmiyorum ki ya. Bir kiz bir erkek olabilir :) Tek yumurta ikizlerini hic sevmem ama nasip tabi.

Karindan gorunmesi icin en az 6500 falan olmasi lazim dedi. Pazartesi gelirsen gorunur dedi. Benim deger gecen persembe 54 tu. Bugun 3538 cikti.

Aynen ya ne vardi sanki bakiverseydi. Ikiz ister miyim istemez miyim hic bilmiyorum ki ya. Bir kiz bir erkek olabilir :) Tek yumurta ikizlerini hic sevmem ama nasip tabi.
Bende salıya gün sayıyorum yaa inşallah görünür de bir dahaki sefere de kalbini duyarım..
Oyyy biraz göbüşlerimiz bi büyüseydi :rolleyes:

Oooohh masallah masallah ilk kesemiz göründü. Gözün aydın canım .darısı kalp pit pitlarina
Bende dün gitmiştim dr a. Karından baktı göremedi,vajinal ultrasonu teklif etti istemedim .sadece kan verdim .böyle geçti yani .insaallah darısı bizlere
Sağol canım inş darısı size olsun

Sağol canımm inş sen de görürsün
Aynısını söyledi canım tam 5 hafta görünmez dedi ısrar ettim ilk gebeliğimde 5+1 de görmüştüm. Israr edince tamam bakalım dedi ve gördü
4+4 te değil de 5.haftayı tamamen bitirdiğinde git bence canım keseyi görmek istiyorsan. Görünme ihtimali var aslında ama doktorlar 5 haftayı bitirmeden ultrsonla bakmaya yanaşmıyorlar

Sağol canım inş darısı size olsun

Sağol canımm inş sen de görürsün

Aynısını söyledi canım tam 5 hafta görünmez dedi ısrar ettim ilk gebeliğimde 5+1 de görmüştüm. Israr edince tamam bakalım dedi ve gördü

4+4 te değil de 5.haftayı tamamen bitirdiğinde git bence canım keseyi görmek istiyorsan. Görünme ihtimali var aslında ama doktorlar 5 haftayı bitirmeden ultrsonla bakmaya yanaşmıyorlar
Benim gideceğim gün 5+3 oluyor kesin görünür karından di mi canım ya..

Ben de israr ettim ama yok bana misin demedi doktor. Alttan bakarim istersen falan dedi. Onu da ben istemedim artik. Ozelden gidecegim doktora da 13 temmuzda gitmeyi dusunuyorum. Cunku 16sinda tatile gidicez ve tatil oncesi kalp atisi kese vs ne varsa ogreneyim hem de tatil icin dikkat etmem gerekenleri falan ogreneyim istiyorum. Beklemesi baya zor olacak benim icin. Hayirlisi bakalim.

Kan sonucumu aldım göstermek için bekliyorum. Kansızlık yok. 3 senedir tiroid ilacı kullanıyorum haşimato tiroidi çıkmıştı ilk hamileliğimde. Kan değerlerim şöyle;
BetaHCG 5564
TSH 0.141
HGB 14.1

Tiroid ilacı kullanan var mı acaba aranızda? Bende haşimato tiroidi olduğu için 3 yıldır ilaç kullanıyorum, ömür boyu ilaç kullanacağım. TSH referans aralığı 0.270-4.20. Gebelikte bu değerin 2.5 in altında olması gerektiğini biliyorum. Alt sınır 0.270 benim değerim 0.141 çıkmış yani alt değerin de altında. Acaba bu sorun olur mu ilacın dozunu düşürmem mi gerekecek acaba? Umarım net bi cevap verir doktor. Olmazsa bi dahiliye yolu bana gözükür

Ben de israr ettim ama yok bana misin demedi doktor. Alttan bakarim istersen falan dedi. Onu da ben istemedim artik. Ozelden gidecegim doktora da 13 temmuzda gitmeyi dusunuyorum. Cunku 16sinda tatile gidicez ve tatil oncesi kalp atisi kese vs ne varsa ogreneyim hem de tatil icin dikkat etmem gerekenleri falan ogreneyim istiyorum. Beklemesi baya zor olacak benim icin. Hayirlisi bakalim.
Aslında ne olacak yani baksa sanki çok zor iş. Uğraşmak istemiyorlar. Oysa ne hevesle gidiliyor

X