Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar benimde 11 temmuz bat günüm InşAllah gelmezde hamile kalırız güzel haberlerimizi burdan paylaşalım 16 aydır bekliyorum bunun için Rabbim hayırlı vakitte sağlıcakla nasip etsin InşAllah hepimize. Bata 13 gün var vakit geçmiyo beklemek de yorucu gerçekten
Günaydınn..Günaydın kızlar ben gibi her gün sabahın 6/7 sinde uyanan var mı hamile olduğumdan beri durum bu:)) bugün kese için doktora gidicem aşırı heyecanlıyım dua edin bana
Günaydın canım inş hayırlısıyla görürsün benim de 10da randevum varGünaydın kızlar ben gibi her gün sabahın 6/7 sinde uyanan var mı hamile olduğumdan beri durum bu:)) bugün kese için doktora gidicem aşırı heyecanlıyım dua edin bana
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN BUNA İHTİYACIM VAR!!!
Ben 3 aylık evliyim, eşimi çok severek evlendim kayınvalidem ile yaşıyorum. Çok eleştiren biri herkesin çekindiği biriydi ama oğlunu sevdiğim için gözüm bir şey görmedi Evde hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor sürekli sen şöylesin böylesin diyip duruyor. Değersiz hissediyorum. En son eşimle konuştum annem benim en hassas noktam ne olursa olsun asla annemi bırakmam ondan ayrılmam dedi, sonra zaman geçti senden de dedi. Bu deveyi güdeceksin bu diyardan gitmek yok dedi. Bugün kendi anne evimdeyim olanları babam ve anneme anlattım babam arkanda ben varım çocuğuna bile bakarım kimse seni ezemez dedi ama yeni evliyim ve eşim annesine çok bağlı. Hamilelik yüzünden mi böyle hassas oldum bilmiyorum. Eşim hergün bana masaj yapar karnımı sever ama başka kardeşi de yok napıcam diyor ama annesiyle ayrı oturmayı da kabul etmiyor napayım bilmiyorum
Günaydın kızlar ben gibi her gün sabahın 6/7 sinde uyanan var mı hamile olduğumdan beri durum bu:)) bugün kese için doktora gidicem aşırı heyecanlıyım dua edin bana
Kızlar hepinize günaydın..
Benim bel ve kasık ağrılarım hala devam ediyor gece uykudan uyandım resmen.
Ve afedersiniz yoğun bembeyaz bi akıntı geliyor siz böyle olanınız yok mu?
Bir de rüya gördüm..
Tek zannedip sezaryene giriyorum üçüzüm oluyor 2 erkek bi kız :)
Öyle güzellerdi ki ya :)
Ne demek acaba..
Kafaya takmaktan artık deliricem
Yaa..Zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Ama esinle tatli tatli konusursan bence orta yolu bulabilirsiniz. Yuva yikacak kadar ciddi bir durum yok su an bence. Ama esin evde annesine de senin onun icin ne kadar kiymetli ve onemli oldugunu hissettirirse bence annesi de seni kirmaktan uzmekten cekinir. Tavrini net sekilde belli etmesi lazim.
Ben bugun gittim doktora 4+6 dayim. Doktor keseye bakmaya dahi tenezzul etmedi. Kan verdim sadece betahcg icin.
Masaallah ne guzel bi ruya. Allah hayra gotursun. Yumurta aki gibi seffaf ya da beyaz akinti normal diye biliyorum.
Hafi ya beni niye çağırdı ki kese görünmezse boşa gidip bi de kafaya takmış olucamZor bir durum Allah yardimciniz olsun. Ama esinle tatli tatli konusursan bence orta yolu bulabilirsiniz. Yuva yikacak kadar ciddi bir durum yok su an bence. Ama esin evde annesine de senin onun icin ne kadar kiymetli ve onemli oldugunu hissettirirse bence annesi de seni kirmaktan uzmekten cekinir. Tavrini net sekilde belli etmesi lazim.
Ben bugun gittim doktora 4+6 dayim. Doktor keseye bakmaya dahi tenezzul etmedi. Kan verdim sadece betahcg icin.
Masaallah ne guzel bi ruya. Allah hayra gotursun. Yumurta aki gibi seffaf ya da beyaz akinti normal diye biliyorum.
Kadın doğum doktoruna gidip durumunu abartabildiin kadar abart canım..Kızlar heyet raporu nasıl alabilirim benim hiç dermanım Yok progestan da bayılttı beni
İlk gebelikte hiç böyle değildim ben elim ayağım tutmuyor bel ağrım da cabası fıtık var zaten yatınca sorunum yol ama ayaklandım mı bıçak gibi saplanıyorKadın doğum doktoruna gidip durumunu abartabildiin kadar abart canım..
Heyet kadar uzun vermez belki ama bi 10 gün verse de iyi..
Oooohh masallah masallah ilk kesemiz göründü. Gözün aydın canım .darısı kalp pit pitlarinaKızlaar mini mini bi kesecik gördüm tam 5 haftalık bugün asistan doktor ultrasonda görünmez alttan bakmam lazım dedi ama ilk hamileliğimde gördüm diye ısrar ettim sonra ultrasonda baktı ve gördükan verdim sonuçlarını alıcam 15.30dan sonra.
Tatlım hemen çıktı mi bu ikinci çizgi? Ben tecrübeme dayanarak diyorum ki hemen oluştuysa tamamdır bu iş:) bugüne kadar o kadar çok test yaptım ki çünkü:) şubat annelerinden hatırlıyorum sanki seni:) hadi inşallah vardırEki Görüntüle 2163171 Kuzular mart annesi olabilir miyim ne dersiniz? Bata 1 gün var
Bence oldunEki Görüntüle 2163171 Kuzular mart annesi olabilir miyim ne dersiniz? Bata 1 gün var
Bence de hamilesin :)Eki Görüntüle 2163171 Kuzular mart annesi olabilir miyim ne dersiniz? Bata 1 gün var
Evet canım hemen çıktı 5 saniyede silik 30 saniyede bu hali aldı yani 5 dakika bile beklemedim. Evet şubat annelerine bir ümit gelmiştim ama olmamıştı. Bu sefer çift çizgiyi görmeden ümitlenmem dedim. Görünce geldim fikir alayım dedimTatlım hemen çıktı mi bu ikinci çizgi? Ben tecrübeme dayanarak diyorum ki hemen oluştuysa tamamdır bu iş:) bugüne kadar o kadar çok test yaptım ki çünkü:) şubat annelerinden hatırlıyorum sanki seni:) hadi inşallah vardır