- 29 Ocak 2016
- 271
- 294
- 34
Büyük ihtimal 4 haftalık oluyor canımBenim ki de adet bitiminden sonra 29.günde 425 çıktı işte iyi yani değerim değil mi peki kaç haftalık bir değer oluyor bu bir Bilgin var mı? Doktora henüz gitmedim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum
Ben bayrampşa kolan hastanesineKızlar merhaba İstanbul Avrupa yakasında oturan varmı hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Nette hep farklı çıkıyorBüyük ihtimal 4 haftalık oluyor canım
Sadece kan sonucuna bakarak haftalık bilinmez zaten. Ultrasonda görmeden doktorlar da haftasını söyleyemez, ultrasona girince öğrenirsiniz haftanızıNette hep farklı çıkıyor
Bugün 7 olduk cnmEvet normal kaç haftalıktı senın
Mrb canım ben de manisada yaşıyorum tayin sebebiyle. Burdan bi arkadaş hafsa sultanda Emrah Akkaya'yı önerdi. Bir de Aslı hanım varmış onu okulumdan bi öğretmen arkadaşım tavsiye etti. Özel hastaneleri tavsiye etmiyorlar. Özelde Özgür Atlı varmış muayenehanesi varmış doğumlarını Grandmedicalde yaptırıyormuş. Ben şuan yaz tatilinde memleketteyim. Döndükten sonra hangisine giderim tam karar veremedimManisa da doktor önerebilecek var mi acaba aranızda kızlar?
Anladım canım teşekkür ederimSadece kan sonucuna bakarak haftalık bilinmez zaten. Ultrasonda görmeden doktorlar da haftasını söyleyemez, ultrasona girince öğrenirsiniz haftanızı
Bende Medical park Florya ya gidiom 17 temmuz da gittim keseyi gördüm normalde hesabıma göre 5+4 ama senin ultrasonda 5+2 dedi 2 gün geriden geliyor dedi ama bunu düşünme çok önemli değil dedi.dogum zamanın 15 Mart dediG Gulsah8488 ben avicenna gidiyorum istanbul Avrupa yakası
Ben bulantidan yiyemiyorum yiyemedigim icin tansiyonum dusuyo halsizim nolucak boyle bilmiyorumArkadaşlar belirtileriniz ne durumda benim midem acıkınca bulanıyor sadece gündüz uykusu başladi bi kaç gündür sizde durumlar ne
Çok.istahim yok ama çok çabuk acikiyorm ağzımın tadı çok değişik bı tuhafArkadaşlar belirtileriniz ne durumda benim midem acıkınca bulanıyor sadece gündüz uykusu başladi bi kaç gündür sizde durumlar ne
Benim bı bulantim yok ama ağzımın tadı bı değişik bende tam 6 haftaligim Perşembe günü kontrol e gidicem bakalım kalp atışını duyucammiKaçınca haftadasınız mideniz bulanıyor ben takvime baktım 6hafta 5 gün gözüküyor
Ara öğün yemeye calışın meyve kuruyemiş yoğurt filan acikmayi azaltiyor ben öyle yapmaya calisiyorumÇok.istahim yok ama çok çabuk acikiyorm ağzımın tadı çok değişik bı tuhaf
Valla ev yoğurdu ve meyve Arada çok.yiyorm zaten bakalım bugüne şükürler olsun diyoru.4.tup bebek denemem de tuttu bebisimAra öğün yemeye calışın meyve kuruyemiş yoğurt filan acikmayi azaltiyor ben öyle yapmaya calisiyorum
Maşallah Rabbim size bagişlasın inşallah hayirlisyla kavuşursunuz bebişinizeValla ev yoğurdu ve meyve Arada çok.yiyorm zaten bakalım bugüne şükürler olsun diyoru.4.tup bebek denemem de tuttu bebisim