söledim evet oda beta hcg ile hiç işimiz yok artık dedi.
kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
şimdi şu kese şekline göre cinsiyet tahmini varya ona bakınıyorum. çok komik yaaa ama doğruluk payı yüksekmiş
Maşallah canımbu arada ahada benim uşakhaha niyeyse deli gibi kız istiyorum ama inatla erkek olduğunu hissediyorum. olsun. bizim olsun gerisi boş
Gözün aydın canım maşşalllah6+4 olan minnakı anca alttan görebildik. kalp atışını net bir şekilde gümbür gümbür duyduk. Rabbime şükürler olsun,isteyen herkese nasip olsun..
Maşşallah canım bebişini gören görene artık bnde gormk istıorum sabrım azaldı ıyıcebu arada ahada benim uşakhaha niyeyse deli gibi kız istiyorum ama inatla erkek olduğunu hissediyorum. olsun. bizim olsun gerisi boş
Bnada öle dedı aslnda kucuk daha kalp atısı faln duyulmaz dedı acaba doktr bbegı gordumukı elıme ultrasyon kagdda vermedıBisey demedi bebek var yok diye.kucuk dedi sadece
Ben ilkinde kız hissediyordum kız olduyok canım yaaa hamilelğimi ilk öğrendiğim an bi anda oğluşun gelio dedim eşime. kendi kendime şaştım o an. ne alaka diye? biraz hislerim kuvvetli bakalımES-ER
içime doğan beni yanıltsın izin verdimBen ilkinde kız hissediyordum kız olduAllah gönlüne göre versin inş. bakalım tutacak mı hislerin. Bundan sonraki randevunu 2li test için almışsın kaç haftalık oluyorsun ozaman?
İnş bakalım o zaman gittiğinde cinsiyeti de öğrenirsin belki. Ben 11+3 te gitmişim ilkinde 2 li test için. Yine o tarihlerde 12 haftam dolmadan gitmem gerekecek çünkü bir sonraki hafta bayram oluyo. O zaman iyice büyümüş olurlar inşiçime doğan beni yanıltsın izin verdimo zamana 12+4 olcak inşallah bakalım
Bende de ara ara oluyor akıntıKızlar hamileliğin ilk haftası sümüksü akıntı yaşayanınız var mı
Hayırlı olsun, 2 günde 1 tekrar yaptırırsın düzenli artış olması önemli olanMerhaba kizlar bende nasipse mart annesi olucam bugun beta hcg baktirdim 146 cikti beklenen regl tarihim yarindi normalmi degerim siz ilk ogrendiginizde kacti
Ben daha oncede iki gebelik yasadim onlardada 1 kez yaptirmistim beta testini senin ilk degerin kacti hatirliyormusunHayırlı olsun, 2 günde 1 tekrar yaptırırsın düzenli artış olması önemli olan
Evet canım oluyor hatta geçen hamileliğimde de sürekli olmuştu.Kızlar hamileliğin ilk haftası sümüksü akıntı yaşayanınız var mı
Kızlar hamilelik nezlesi diye bişey varmış sanırım. Nezle oldum çok fena halsizim.ilaç da kullanamam en hafif nasıl
Geçmiş olsun cnm hiçbir fikrim YOk. Dr a bir sor istersen.