2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ahada benim uşak haha niyeyse deli gibi kız istiyorum ama inatla erkek olduğunu hissediyorum. olsun. bizim olsun gerisi boş
Maşallah canım kese şekli fasulyeyse erkek diyorlar ondan mı erkek hissediyorsun? Sağlıklı hayırlı evlat olsun inş. Cinsiyeti herkes gibi ben de çok merak ediyorum. Bir kızım var belirtilerim hiç ilki gibi değil bulantım onda yoğundu kusmam vardı bunda sabahları az bulantıyla bu haftatı gördüm hiç kusmam olmadı. Onda hiç şişkinlik hazımsızlık filan yoktu bunda karnım şiş sürekli gaz var gibi bi tuhaf. Ama kesenin şekli bebeğin kese içinde duruşu eğer ki cinsiyetle bağlantısı varsa ilkine çok benziyor. Acaba bu da mı kız diyorum bakalım ne olacak

yok canım yaaa hamilelğimi ilk öğrendiğim an bi anda oğluşun gelio dedim eşime. kendi kendime şaştım o an. ne alaka diye? biraz hislerim kuvvetli bakalım ES-ER
Ben ilkinde kız hissediyordum kız oldu Allah gönlüne göre versin inş. bakalım tutacak mı hislerin. Bundan sonraki randevunu 2li test için almışsın kaç haftalık oluyorsun ozaman?

Ben ilkinde kız hissediyordum kız oldu Allah gönlüne göre versin inş. bakalım tutacak mı hislerin. Bundan sonraki randevunu 2li test için almışsın kaç haftalık oluyorsun ozaman?
içime doğan beni yanıltsın izin verdim o zamana 12+4 olcak inşallah bakalım

içime doğan beni yanıltsın izin verdim o zamana 12+4 olcak inşallah bakalım
İnş bakalım o zaman gittiğinde cinsiyeti de öğrenirsin belki. Ben 11+3 te gitmişim ilkinde 2 li test için. Yine o tarihlerde 12 haftam dolmadan gitmem gerekecek çünkü bir sonraki hafta bayram oluyo. O zaman iyice büyümüş olurlar inş

Kızlar hamilelik nezlesi diye bişey varmış sanırım. Nezle oldum çok fena halsizim.ilaç da kullanamam en hafif nasıl atlatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…