- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
639 duBen daha oncede iki gebelik yasadim onlardada 1 kez yaptirmistim beta testini senin ilk degerin kacti hatirliyormusun
Avrasya hospital a gıdıyorumKızlar merhaba İstanbul Avrupa yakasında oturan varmı hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Bende Medical park Florya ya gidiomAvrasya hospital a gıdıyorum
Evet normal kaç haftalıktı senınArkadaşlar göğüs ağrılarınız nasıl ben bazen dokunamıyorum goguslerime normalmi ki
GunaydınnnGunaydin arkadaslarrr
Gec dollenme olmuş olabılır kese seklınde evet o şekilde olanlarda var bı anormallık olsa dktrnda solerdı sanrmKızlar ben son regl tarihime göre 6 haftalığım ama doktor kesen 4 haftalık dedi bu normal mi. bir de kesem yuvarlak değil fasüllye şekli gibi. böyle bişi yaşayan var mı
haaa bu arada kızlar 6+4 olmasına ve idrara inanılmaz sıkışık gitmeme rağmen,karından görünmedi,hatta o ararken bende panik yaptım.baya uğraştı. Allahım dedim aha dış gebelk fln.. sonra durdu dediki istersen biraz daha idrara sıkış,yada vajinal bakalım dedi. dedim patlamak üzereyim bakalım vajinal. vajinalde ekranın açılmasıyla kalp atışları gelmeye başladı. çok güçlü dedi. güne gün gidiosun dedi. öle..[/QUOTE
canım ne dedi biliyomusun bi hastası merdivenlerden yuvarlanmış. anne iç kanama riskiyle müşade altındayken bebeğin durumu canavar gibiymiş ve zatende anne bi müddet hastanede kalıp aylar sonra doğumunu başarıyla yapmış. yani demem o ki progestanmış şuymuş buymuş herşey boş dedi. duracak olan bebek durur dedi. ağır kaldırmak bile düşecek olan çocuğu düşürür dedi. he tabiki böle dedim diye kendine dikkat etmemezlik yapma,iki canlısın ona göre yaşa ama bunları bil dedi. valla 7.5 aylık uzun bir süreç var önümüzde. herşey iyi giderken bi anda olumsuzlukta olabilir. yada herşey kötü giderken sapasağlam tosuncukta olabilir. tabiki en büyük dileğimiz sorunsuz atlatmak inşallah dua edelim. ben birazda buraya çok girmemeye başladım çünkü yazan herşey sanki bendede olacakmış gibi korkulara kapıldığımı,deli gibi araştırmacı gazeteci olduğumu farkettiğim için.. ne gereği var.. herşeyi bilmemek en iyisi.[
Bilmiyorum kesilmeyince korktum birazEvet canım oluyor hatta geçen hamileliğimde de sürekli olmuştu.
Merhaba canim.benimde 6 haftalik olmasi gereken keseme 4+4 haftalik dedi doktor.kucuk daha dedi.haftaya bakalim dedi bende anlamadimKızlar ben son regl tarihime göre 6 haftalığım ama doktor kesen 4 haftalık dedi bu normal mi. bir de kesem yuvarlak değil fasüllye şekli gibi. böyle bişi yaşayan var mı
Merhaba kızlar dün doktoruma mesaj attım beta değerimi söyledim geç döllenme olabilir 3 haftalık gibi duruyor dedi netten baktım 5 haftalık çıkıyor son regl e göre allak bullak oldum.Yarın kan testi yaptırıcaz yine değer yükseldi mi diye çok endişeliyim
Benim ki de adet bitiminden sonra 29.günde 425 çıktı işte iyi yani değerim değil mi peki kaç haftalık bir değer oluyor bu bir Bilgin var mı? Doktora henüz gitmedim kaç haftalık olduğunu bilmiyorumİnsallah sağlıklidir. Benim de gec dollenme. 6. Haftada gittik bebek 5 ile 5bucuk hafta arasi duruyor dedi b hcg de adetimin 27. Gununde 15.99 du.
Bence seninki de iyi olacak.