2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba İstanbul Avrupa yakasında oturan varmı hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Arkadaşlar göğüs ağrılarınız nasıl ben bazen dokunamıyorum goguslerime normalmi ki

Kızlar ben son regl tarihime göre 6 haftalığım ama doktor kesen 4 haftalık dedi bu normal mi. bir de kesem yuvarlak değil fasüllye şekli gibi. böyle bişi yaşayan var mı

Kızlar ben son regl tarihime göre 6 haftalığım ama doktor kesen 4 haftalık dedi bu normal mi. bir de kesem yuvarlak değil fasüllye şekli gibi. böyle bişi yaşayan var mı
Gec dollenme olmuş olabılır kese seklınde evet o şekilde olanlarda var bı anormallık olsa dktrnda solerdı sanrm

esut85 Canım seninle aynı şeyleri yaşamışız benim de üstten görünmedi alttan baktık kalp sesini de duyduk. Ben de buraya az girmeye çalışıyorum artık arkadaşların yaşadığı zorluklar rüyalarıma giriyor ve psikolojik olarak etkileniyorum inşallah herkes sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba kızlar dün doktoruma mesaj attım beta değerimi söyledim geç döllenme olabilir 3 haftalık gibi duruyor dedi netten baktım 5 haftalık çıkıyor son regl e göre allak bullak oldum.Yarın kan testi yaptırıcaz yine değer yükseldi mi diye çok endişeliyim

Merhaba canim.benimde 6 haftalik olmasi gereken keseme 4+4 haftalik dedi doktor.kucuk daha dedi.haftaya bakalim dedi bende anlamadim

İnsallah sağlıklidir. Benim de gec dollenme. 6. Haftada gittik bebek 5 ile 5bucuk hafta arasi duruyor dedi b hcg de adetimin 27. Gununde 15.99 du.

Bence seninki de iyi olacak.

İnsallah sağlıklidir. Benim de gec dollenme. 6. Haftada gittik bebek 5 ile 5bucuk hafta arasi duruyor dedi b hcg de adetimin 27. Gununde 15.99 du.

Bence seninki de iyi olacak.
Benim ki de adet bitiminden sonra 29.günde 425 çıktı işte iyi yani değerim değil mi peki kaç haftalık bir değer oluyor bu bir Bilgin var mı? Doktora henüz gitmedim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…