2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun bir zaman sonra bende kendimi burda bulduğum için çok değişik hissediyorum hamilelik hakkında konuşurken sanki benden bahsedilmiyor gibi geliyor çok değişik bir duygu Şuanda 6 haftalık doktor a göre 5 neden acaba neyse sağlıklı olsun da Doğum olarak 12 mart gözüküyor Rabbim o güne erdirir inşallah isteyen herkese nasip eder
Hayrlı olsun Rabbım saglucakla kucagına aldrsın inşallah aramıza hoşgeldin hafta farkı döllenme zamanıyla alakalı oluo genelde ama benım ilk hamılelgmde bı doktor adet tarhımı degstrdı gelışımıyle ilgili sonra başka doktr ıtıraz ettı aman boşver takma yanı onemli olan saglıcakla dogurmak :emir_bebek:

Arkadaşlar belirtileriniz ne durumda benim midem acıkınca bulanıyor sadece gündüz uykusu başladi bi kaç gündür sizde durumlar ne
Sık sık acıkıyorum ama bişey yıyesım gelmıo agzmnda tadı yok çikolatadan bıle tat almıorum bulantıda sabahları oluo henuz kusma yok inşallah olmaz arada kasık agrısı batması oluo alttanda bazen sancı gbı gırıo ole kızım var onun peşindeym sureklı sanırım oyuzden sancı grıo

Evet sıze bır soru ama bana gulmeyın :110:
Gece yattıgımda sırt ustu sankı karnmda bıse hıssedıorum psıkolojk mı acaba ayy ilk hamılelgm aklma geldıde ebsmn tekmelerıne guzel duygu rabbım herkese tattrsın yok bu dua yanlş oldu hak edene tatrsın rabbım dgurupta atanlara kesnlkle vermesn

Birde tansiyonum hep 8-5
Ottomania benim ilk hamileliğimde böyle düşüktü tansiyonum arabada otobüste yolda sürekli bayılıyordum. Özellikle azıcık aç ya da havasız kalırsam. Dikkat et mutlaka yanında hem tatlı hem tuzlu bir şeyler bulundur. Ama benim tansiyonum normalde de 9-5 falandı hiç yüksek olmadı o yüzden ne zaman bayılacağım çok rahat anlayabiliyordum. Yanımdakileri hamile olduğum konusunda uyarıyordum. Sen de dışarı çıkarken falan dikkat et.

Evet sıze bır soru ama bana gulmeyın :110:
Gece yattıgımda sırt ustu sankı karnmda bıse hıssedıorum psıkolojk mı acaba ayy ilk hamılelgm aklma geldıde ebsmn tekmelerıne guzel duygu rabbım herkese tattrsın yok bu dua yanlş oldu hak edene tatrsın rabbım dgurupta atanlara kesnlkle vermesn
Ya ben de de aynı şey oluyor bana da garip geliyor. Rahimdir diye düşündüm. Çünkü ilkinde böyle bir şey yaşamadım.

Kozlar Çin takvimine baktınız mı? Doğruluğu var mı? Bir de mesela döllenme tarihi 27 hazirandiyorama ben o gece bir şey olmadığından Emin’im. Bu döllenme ilişkden sonraya da önce olabiliyor mu? Çok mu saçma bi soru sordum. Belki Fikrinizvardır diye sordum.

Kozlar Çin takvimine baktınız mı? Doğruluğu var mı? Bir de mesela döllenme tarihi 27 hazirandiyorama ben o gece bir şey olmadığından Emin’im. Bu döllenme ilişkden sonraya da önce olabiliyor mu? Çok mu saçma bi soru sordum. Belki Fikrinizvardır diye sordum.
Çin takvımıne bakmadım dollenme konusuda evet sonra olabılıyor sprmler 24 saat yada 72 saat yaşiyor o aradada olabılır yanı

X