2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Manisa da doktor önerebilecek var mi acaba aranızda kızlar?
Mrb canım ben de manisada yaşıyorum tayin sebebiyle. Burdan bi arkadaş hafsa sultanda Emrah Akkaya'yı önerdi. Bir de Aslı hanım varmış onu okulumdan bi öğretmen arkadaşım tavsiye etti. Özel hastaneleri tavsiye etmiyorlar. Özelde Özgür Atlı varmış muayenehanesi varmış doğumlarını Grandmedicalde yaptırıyormuş. Ben şuan yaz tatilinde memleketteyim. Döndükten sonra hangisine giderim tam karar veremedim

Uzun bir zaman sonra bende kendimi burda bulduğum için çok değişik hissediyorum hamilelik hakkında konuşurken sanki benden bahsedilmiyor gibi geliyor çok değişik bir duygu Şuanda 6 haftalık doktor a göre 5 neden acaba neyse sağlıklı olsun da Doğum olarak 12 mart gözüküyor Rabbim o güne erdirir inşallah isteyen herkese nasip eder

Kaçınca haftadasınız mideniz bulanıyor ben takvime baktım 6hafta 5 gün gözüküyor
Benim bı bulantim yok ama ağzımın tadı bı değişik bende tam 6 haftaligim Perşembe günü kontrol e gidicem bakalım kalp atışını duyucammi

Merhaba kızlar Benim de bulantım yok ama ağzımın tadı bozuldu. Umarım ilki gibi 9 ay sürmez.ben hiç uyuyamıyorum.

X