2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar. benim kese boyutu 12.25mm göründü doktor himm daha küçülmüş.
kötü birşey söylenmedi. 5+6 idi hafta verdiği fotoğraf da 6+2yaziyor..
Ya benimde 12.50 gorundu ama bana 4+4dedi anlamiyorum bu olcumleri.banada kucuk daha dedi.ultrason goruntun nasil.son adetin ne zamandi ayniyuz galiba

6+4 olan minnakı anca alttan görebildik. kalp atışını net bir şekilde gümbür gümbür duyduk. Rabbime şükürler olsun,isteyen herkese nasip olsun..
Gözünaydın canım çok sevindim maşallah beta hcg 3 kat artıyordu senin değil mi onunla ilgili bişey söylemedi mi

Gözünaydın canım çok sevindim maşallah beta hcg 3 kat artıyordu senin değil mi onunla ilgili bişey söylemedi mi
söledim evet oda beta hcg ile hiç işimiz yok artık dedi.
kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
şimdi şu kese şekline göre cinsiyet tahmini varya ona bakınıyorum. çok komik yaaa ama doğruluk payı yüksekmiş

Canim benimde 3 kat artiyor peki kese tek kese mi gordu tekrar ne zaman cagirdi seni

Ya benimde 12.50 gorundu ama bana 4+4dedi anlamiyorum bu olcumleri.banada kucuk daha dedi.ultrason goruntun nasil.son adetin ne zamandi ayniyuz galiba
bana bu gelişmemiş falan demedi. bence sen başka bir doktora daha git.
30 temmuz ısrarla sıkışık gel kalp atışlarını duyalim dedi.
kızım bundan daha küçüktü mesela ona çok güven ne düşebilir dedi. ama minigim benimleydi..

42 gun var daha bu sure icinde tekrar gel demedi mi
yok valla canım. bi şikayetin varmı dedi. yok dedim. deniz havuz cinsel ilişki dedim? hiçbi sıkıntı yok,normal hayatına devam et dedi. beslenmeden bahsetti biraz. 2li tarama testi olursun muhtemelen 1.5ay sonraya randevu verirler dedi,ordan çıkınca bana gel bakarız sonuca dedi. bende gittim gün aldım tarama testi için,diğer doktor kaç haftalık diye sordu ve 3 eylüle gün verdi.. öle.. evhamsız rahat bi doktor samsunda özel liman hastanesi taşkın bey,burda baya ünlü bi doktor.

haaa bu arada kızlar 6+4 olmasına ve idrara inanılmaz sıkışık gitmeme rağmen,karından görünmedi,hatta o ararken bende panik yaptım.baya uğraştı. Allahım dedim aha dış gebelk fln.. sonra durdu dediki istersen biraz daha idrara sıkış,yada vajinal bakalım dedi. dedim patlamak üzereyim bakalım vajinal. vajinalde ekranın açılmasıyla kalp atışları gelmeye başladı. çok güçlü dedi. güne gün gidiosun dedi. öle..

B
Anada gelismemis demedi sadecw kesen kucuk daha dedi.haftaya gel bakalim dedi.bende 12.5mm kese nasil kucuk der anlamadim

Ay iyiymis ben kontrolden kontrole atlayip samsuna mi gelsem napsam
Banada hersey ama hersey yasak Rahim agzinda dedi bebek

Ay iyiymis ben kontrolden kontrole atlayip samsuna mi gelsem napsam
Banada hersey ama hersey yasak Rahim agzinda dedi bebek
canım ne dedi biliyomusun bi hastası merdivenlerden yuvarlanmış. anne iç kanama riskiyle müşade altındayken bebeğin durumu canavar gibiymiş ve zatende anne bi müddet hastanede kalıp aylar sonra doğumunu başarıyla yapmış. yani demem o ki progestanmış şuymuş buymuş herşey boş dedi. duracak olan bebek durur dedi. ağır kaldırmak bile düşecek olan çocuğu düşürür dedi. he tabiki böle dedim diye kendine dikkat etmemezlik yapma,iki canlısın ona göre yaşa ama bunları bil dedi. valla 7.5 aylık uzun bir süreç var önümüzde. herşey iyi giderken bi anda olumsuzlukta olabilir. yada herşey kötü giderken sapasağlam tosuncukta olabilir. tabiki en büyük dileğimiz sorunsuz atlatmak inşallah dua edelim. ben birazda buraya çok girmemeye başladım çünkü yazan herşey sanki bendede olacakmış gibi korkulara kapıldığımı,deli gibi araştırmacı gazeteci olduğumu farkettiğim için.. ne gereği var.. herşeyi bilmemek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…